Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj atmadım altı üstü istek attım bi kere ne taciziKendimi yerine koyuyorum ve ben olsam “ruh hastası mıdır nedir” diye sizi engellerdim. Sürekli istek atmak mesaj atmak falan taciz olmuyor mu?
İsteyenin bir yüzü vermeyenin 2 ne kardeş at gitsin
Bir şey yapmana gerek yok,ilgilenmiyor işte.kızlar daha önce anlatmıştım size kütüphanede tıpçı bir çocuk var biraz sohbetimiz var ona istinaden istek attım ben bir haftadır takipleşiyoruz 1-2 hikaye attım ki konu açılabilecek hikayelerdi onlara da cevap vermedi, veya mesaj atması için ne yapabilirim gerçekten uzun zamandır kimse heyecanlandırmadı beni bu kadar ne yapacağımı bilmiyorum uzun uzun istek attıktan sonra ilk defa karşılaştık ayak üstü sohbet ettik sadece o kadar ne yapmalıyım
Derslerine odaklanmış çocuk sen de odaklanan iyi edersin belki aynı yeri kazanırsınız.kızlar daha önce anlatmıştım size kütüphanede tıpçı bir çocuk var biraz sohbetimiz var ona istinaden istek attım ben bir haftadır takipleşiyoruz 1-2 hikaye attım ki konu açılabilecek hikayelerdi onlara da cevap vermedi, veya mesaj atması için ne yapabilirim gerçekten uzun zamandır kimse heyecanlandırmadı beni bu kadar ne yapacağımı bilmiyorum uzun uzun istek attıktan sonra ilk defa karşılaştık ayak üstü sohbet ettik sadece o kadar ne yapmalıyım
Bu tarz erkeklere de gıcık oluyorum hee.eski kafalılık eski kafalılık.kadın dediğin adım atmaz.ki adım atmak sohbet etmek oluyor zaten.bir zahmet sohbetten sonra da bir gü bir kahve içelim desinler yani.bunu demeyen erkeğin niyeti olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.isteyen erkek yolunu zorla kesiyor neredeyse.ne bu böyle ya.nazlı nazlı.kızlar daha önce anlatmıştım size kütüphanede tıpçı bir çocuk var biraz sohbetimiz var ona istinaden istek attım ben bir haftadır takipleşiyoruz 1-2 hikaye attım ki konu açılabilecek hikayelerdi onlara da cevap vermedi, veya mesaj atması için ne yapabilirim gerçekten uzun zamandır kimse heyecanlandırmadı beni bu kadar ne yapacağımı bilmiyorum uzun uzun istek attıktan sonra ilk defa karşılaştık ayak üstü sohbet ettik sadece o kadar ne yapmalıyım
ben öğretmenlikteyimSiz hangi bölümdensiniz?
En azından okul ders konularından sohbet açabilirsiniz belki ondan soruyorum.
Doğru söylüyorsun canım ilgimi anlamıştır zaten de onda bir şey yok herhalde ben daha bir şey yapmayayım diyorum ilgimi anladı diye utanıyorum ama rezil oldum muBu tarz erkeklere de gıcık oluyorum hee.eski kafalılık eski kafalılık.kadın dediğin adım atmaz.ki adım atmak sohbet etmek oluyor zaten.bir zahmet sohbetten sonra da bir gü bir kahve içelim desinler yani.bunu demeyen erkeğin niyeti olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.isteyen erkek yolunu zorla kesiyor neredeyse.ne bu böyle ya.nazlı nazlı.
hahahhahha bu sefer üzülerek de olsa anladım aşkım bi halt yapmicamAhh süslü anladık yakışıklı tıp okuyan çocuğu kaçırmak istemiyorsun,çok istiyorsun.Ama tavsiyeden de anlamıyorsun ki
Adama niye gıcık oldun mesela şimdi? Ilgisi yok ki herhangi bi teklifte bulunmuyor?Bu tarz erkeklere de gıcık oluyorum hee.eski kafalılık eski kafalılık.kadın dediğin adım atmaz.ki adım atmak sohbet etmek oluyor zaten.bir zahmet sohbetten sonra da bir gü bir kahve içelim desinler yani.bunu demeyen erkeğin niyeti olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.isteyen erkek yolunu zorla kesiyor neredeyse.ne bu böyle ya.nazlı nazlı.