• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERYEM ANA OTU İLE ARKADŞIM HAMiLE KALMIŞ

bu ot nasıl kullanılıyormuş.toz gibimi çay gibi mi bilgisi olan var mı.onuda deneyelim bari...
Canım kuru ofak dalları olan bir ot int bkarsan resmini görürsün, avuç içi kadar onu suya koyup öylece bekletiyorsun suda açıyormuş o , daha sonra eş ve kendin içiyorsun ertedsi günler tekrar aynı otu suya koyup bekletip içiyorsun.

Benim haciya gidenler getirmişti annemde duruyormuş istedim kullandm bu ay geniş sürahiye koydum baya açıldı içtik 10 gün felan şu bittikce ilave ettim eşim ve bn içtik sonra sudan çıkardım sabah baktığımda kapanmış tektar eski haline gelmiş
Eeee canım :) nasıl gidiyor, ne kadar devam ettiniz?

Rabbim inş vesile kılar meryem otunu batima 1 hafta kaldı canım
rabbim nasip etsin canım, inş güzel haberlerini alırız :) Yumurtlama gününe bir kaçgün kala mı kullandın, beklettin mi suda nasıl yaptığını tam olarak anlatır mısın, ben de şubatta başlıcam :)

rabbim nasip etsin canım, inş güzel haberlerini alırız :) Yumurtlama gününe bir kaçgün kala mı kullandın, beklettin mi suda nasıl yaptığını tam olarak anlatır mısın, ben de şubatta başlıcam :)
Adetten bittikten sonra yaptim büyük sürahiye koydum geceden dua ettik namaz kıldık suya koyup okuduk sabah baktığımda açılmıştı sonra 10 gün içtik sabah akşam su bittikce su koydum. Sonra tekrar gece çıkardım eski halini almıştı sabah

ben bu otu geçen hafta sordum bir aktardan. o ot yasaklı, sağlık bakanlığı tarafından yasaklandı o yüzden satılmıyor dediler.yani internettekilerde sahte olabilir. dikkatli olmak gerekir...

ben bu otu geçen hafta sordum bir aktardan. o ot yasaklı, sağlık bakanlığı tarafından yasaklandı o yüzden satılmıyor dediler.yani internettekilerde sahte olabilir. dikkatli olmak gerekir...
Niye yasaklanmis acaba sahtemi yapan varmis

Takıpteyım ınsallah olur olursa bende yapıcam :) ınsallah...

Peki normal bir suya meryem süresini okuyup içilse olurmu acaba otu bulamıyorum int güvenmiorum hacca giden biride yok şuanda etrafıMDA ee giden olsa söylemez utanırım kafayı yicem:KK17:

Peki normal bir suya meryem süresini okuyup içilse olurmu acaba otu bulamıyorum int güvenmiorum hacca giden biride yok şuanda etrafıMDA ee giden olsa söylemez utanırım kafayı yicem:KK17:
Sen soleme ailenden biri istesin illa sana diye solenmesine gerek yok utanacak bisi yok ki doğumda da kullanıyorlar normalde ama meryem süresini okumak zaten çok iyi onuda okumalısin ot olmasada.

Son düzenleme:
Arkadaşlar icilmeden sadece yaninda taşınacak diyenler var bu ay onu deniyorum bakalım neler olacak .

Kızlar ben denedim bu ay. Adetten sonra 12,13,14. Günler bende eşimde birer bardak içtik Sudan. Normalde 3 aydın yumurtam 16. Yada 17. Gün çatlar bu ay doktora gittim yumurta takibi için 14. Gün ama yumurtam çatlamıştı artık 14. Gün mü yoksa daha erken mi çatladı bilmiyorum. Deneme de yapmadık bu ay boş geçecek galiba 11. Gün denedik ama umutlu değilim bu ay. Gerçi 23 Aydın tam yumurta çatladıgı gün yada ertesi gün de denedik olmadı. Herşey nasip kısmet.... ama ben bir parçada üstümde taşıyorum sadece banyo yaparken çıkarıyorum.

İnşallah olur Rabbim vesile kılar hepimiz anne oluruz eğer ot sende varsa sen yap Alllah bilir belki sana vesile kılarr.

elımde ot yok canım temin edicem ınsallah tabı buradan denedım oldu dıyenler olursa :)

Niye yasaklanmis acaba sahtemi yapan varmis
bilmiyorum ama adam öyle dedi.bende çok şaşırdım internette yada dışarda güvenli bir yerden alan varsa paylaşsın burdan.kargoyla falan gönderirler artık...

Slm kizlar ben bu gün sordum bulamadım otu adam satisi yasak olabilir dedi boluda yaşıyorum bulan olursa bizide ulastirabilirmu nasıl yapcam bende umutlanmistim

Canım arkadaşım da internetten almış, bende aldım resimlerdekinin aynısı, 16 tl al dene derim :)

Onlar gercekmi canimpeki

Back
X