^^^^mervenin bitiremediği çeyizleri^^^^

canım resimler çok güzel çıkmış birde o yüzünü görebilseydik:))) inş mutlu güzel bir yuvan olur:16:

:nazar::nazar::nazar: harikasınız canım çok mutlu olun inş Allah ağzınızın tadını bozmasın :16::16::16:

selam nasılsısn canım ?? gelinliğin çoook güzel görünüor gerçekten çok beğendim.. bende topiğe uğrayamıorum uzun zamandır.. bende artık unumu eledim duvara astım :)) düğünüm bitti gitti :) umarım güzel günler bizimle olur hep...

selam nasılsısn canım ?? gelinliğin çoook güzel görünüor gerçekten çok beğendim.. bende topiğe uğrayamıorum uzun zamandır.. bende artık unumu eledim duvara astım :)) düğünüm bitti gitti :) umarım güzel günler bizimle olur hep...

ayy iyiyim canım sen nasılsın düğünün oldu demek resimlerini bekliyorum mutlaka :)))

teşekkür ederim canım beğendin demek gelinliği

düğünden sonra 1 ay ben de uğrayamamıştım işten güçten :1: inşallah gönlümüzce olur herşey

ayy iyiyim canım sen nasılsın düğünün oldu demek resimlerini bekliyorum mutlaka :)))

teşekkür ederim canım beğendin demek gelinliği

düğünden sonra 1 ay ben de uğrayamamıştım işten güçten :1: inşallah gönlümüzce olur herşey

koydum canım bende resim bakarsın :)) evet yaa uğranmıyor izinliyim bende bayramdan sonra başlıycam tadını çıkarıyorum o yüzden evimin :))

koydum canım bende resim bakarsın :)) evet yaa uğranmıyor izinliyim bende bayramdan sonra başlıycam tadını çıkarıyorum o yüzden evimin :))

ay ne güzel canım tadını çıkar tabi ben hiçbi şeyn tadına varamadım evlendim evleneli ama yine de mutluyum canım

evet belki yeri burası değil ama hepimizin face i var 1 dk ayırıp okulumuza yardım etsek nasıl olur

KIZLAR SAÇMA DEMEYİN FACE AŞAĞIDAKİLERİ YAZIP BAKIN)

arkadaşlar okulumuza projeksiyon kazandırmak ister misiniz?

doğunun bir köyünde öğretmenlik yapıyorum okulumuzun o kadar fazla eksikleri var ki en büyük eksik de projeksiyon

aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak beğendikten sonra destek olabilir miyiz

Favori Jewellery (Turkey) | Favori Canım Okulum
https://apps.facebook.com/favoricani...ref=ts&fref=ts

yapmanız gerekenler çok basit

1-tıklayıp beğenin

2-hemen katıl butonuna basın

3-okul adına göre ara kısmından ^^^^ ATABAĞI İLKOKULUNU^^^^ arayın ve destek ol butonuna tıklayın

kızlar bu sayede kaç tane çocuğumuz mutlu olacak

lütfen destek olalım

evet belki yeri burası değil ama hepimizin face i var 1 dk ayırıp okulumuza yardım etsek nasıl olur

KIZLAR SAÇMA DEMEYİN FACE AŞAĞIDAKİLERİ YAZIP BAKIN)

arkadaşlar okulumuza projeksiyon kazandırmak ister misiniz?

doğunun bir köyünde öğretmenlik yapıyorum okulumuzun o kadar fazla eksikleri var ki en büyük eksik de projeksiyon

aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak beğendikten sonra destek olabilir miyiz

Favori Jewellery (Turkey) | Favori Canım Okulum
https://apps.facebook.com/favoricani...ref=ts&fref=ts

yapmanız gerekenler çok basit

1-tıklayıp beğenin

2-hemen katıl butonuna basın

3-okul adına göre ara kısmından ^^^^ ATABAĞI İLKOKULUNU^^^^ arayın ve destek ol butonuna tıklayın

kızlar bu sayede kaç tane çocuğumuz mutlu olacak

lütfen destek olalım

ben tıkladım ama açılmıyor sayfa?

Back
X