Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey çok güsel, sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah![]()
hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanırsın inşallah :)
canım resimler çok güzel çıkmış birde o yüzünü görebilseydik:))) inş mutlu güzel bir yuvan olur![]()
harikasınız canım çok mutlu olun inş Allah ağzınızın tadını bozmasın
![]()
selam nasılsısn canım ?? gelinliğin çoook güzel görünüor gerçekten çok beğendim.. bende topiğe uğrayamıorum uzun zamandır.. bende artık unumu eledim duvara astım :)) düğünüm bitti gitti :) umarım güzel günler bizimle olur hep...
ayy iyiyim canım sen nasılsın düğünün oldu demek resimlerini bekliyorum mutlaka :)))
teşekkür ederim canım beğendin demek gelinliği
düğünden sonra 1 ay ben de uğrayamamıştım işten güçteninşallah gönlümüzce olur herşey
koydum canım bende resim bakarsın :)) evet yaa uğranmıyor izinliyim bende bayramdan sonra başlıycam tadını çıkarıyorum o yüzden evimin :))
Çok begendim canım hayırlı olsun mutluluklar.. :)
evet belki yeri burası değil ama hepimizin face i var 1 dk ayırıp okulumuza yardım etsek nasıl olur
KIZLAR SAÇMA DEMEYİN FACE AŞAĞIDAKİLERİ YAZIP BAKIN)
arkadaşlar okulumuza projeksiyon kazandırmak ister misiniz?
doğunun bir köyünde öğretmenlik yapıyorum okulumuzun o kadar fazla eksikleri var ki en büyük eksik de projeksiyon
aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak beğendikten sonra destek olabilir miyiz
Favori Jewellery (Turkey) | Favori Canım Okulum
https://apps.facebook.com/favoricani...ref=ts&fref=ts
yapmanız gerekenler çok basit
1-tıklayıp beğenin
2-hemen katıl butonuna basın
3-okul adına göre ara kısmından ^^^^ ATABAĞI İLKOKULUNU^^^^ arayın ve destek ol butonuna tıklayın
kızlar bu sayede kaç tane çocuğumuz mutlu olacak
lütfen destek olalım
ben tıkladım ama açılmıyor sayfa?