^^^^mervenin bitiremediği çeyizleri^^^^

biz eşimle öğretmeniz de tatlım sonuçlar falan belli oldu çok şükür ama yine de birbirimize uzağız her gün o 40 km ben 60 km gidicez

şu an evliyiz ama hala bi evimiz yok öyle canım

ayyy nasıl güzeldir şimdi yaaa :69:

Kınan düğünün nasıl geçti?:69:

aynı evde yaşamak nasıl bir duygu?:69:

mesafeler aşılır gönüller bir olsun:17:

ayyy nasıl güzeldir şimdi yaaa :69:

Kınan düğünün nasıl geçti?:69:

aynı evde yaşamak nasıl bir duygu?:69:

mesafeler aşılır gönüller bir olsun:17:

ay çok güzeldi yaa hepsi fotoğrafçı için baya bi uğraşmıştım güzel olsun resimlerimiz diye resimler de çok güzel çıktı

aynı evi paylaşmak güzel bi duygu tabiki de canım Allah herkese nasip etsin biz çok mutluyuz

sen de kısa zamanda kavuşursun inş. sevdiceğine

ay çok güzeldi yaa hepsi fotoğrafçı için baya bi uğraşmıştım güzel olsun resimlerimiz diye resimler de çok güzel çıktı

aynı evi paylaşmak güzel bi duygu tabiki de canım Allah herkese nasip etsin biz çok mutluyuz

sen de kısa zamanda kavuşursun inş. sevdiceğine

benim daha 11 ayım var:43:
bilmiyorum nasıl geçecek:43:

dış mekan mı çektirdiniz tatlım?

amin inşAllah yaaa:nazar:

ünlü birine mi çektirdiniz?
sitesi fln varsa söyleyebilir misin bana?
bende arıyorum da

çeyizcikleri kullanmak nasıl bir duygu?
ne heyecanlı yaaa:69:

canım emre dirik yaz google ona çektirdik biz aynı gördüğün gibi pozlar bizim de çok hoş kareler var

ah aaaaaaahhhhhhhhhh çeyiz konusuna hiç deyinme tatlım evim yok demiştim ya şu an eski evim var ev arkadaşlarımla beraber yaşıyoruz biz evimiz dolu malesef kiracı var yerleşmem bi ayı bulur heralde herkes düğünden bi ay önce yerleşir ama bizim malesef öyle olamadı

canım emre dirik yaz google ona çektirdik biz aynı gördüğün gibi pozlar bizim de çok hoş kareler var

ah aaaaaaahhhhhhhhhh çeyiz konusuna hiç deyinme tatlım evim yok demiştim ya şu an eski evim var ev arkadaşlarımla beraber yaşıyoruz biz evimiz dolu malesef kiracı var yerleşmem bi ayı bulur heralde herkes düğünden bi ay önce yerleşir ama bizim malesef öyle olamadı

hemencecik bakıyoruuuummmm:10:

nasıl yani?
eski evine bekar arkadaşlarının yanına mı yerleştiniz sizde?:44:

nasıl yani?

yok canım bizim nereye tayin isteyeceğimiz belli değildi ikimizde farklı şehirlerindeyiz doğunun

sonra sonuçlar belli oldu hatta tam da düğün günü açıklandı 25 ağustosta

şansımıza bana uzak bi yere çıktı başka bi ilçeye ve ordan buraya ulaşım yok malesef

eşimin yakın bi yere alalım diye uğraştık olmadı beni de onun yanına almadılar biz de merkezde oturmaya karar verdik tam da tayin dönemi ve küçük yer olduğu için ev de yok bulduk geçen hafta ama kiracılar var bi haftaya taşınıcaz inş.

zaten buraya gelirken bu evimi boşaltmamıştım onlarla beraber oturacağımı bilerek geldim canım hatta ev arkadaşımla aynı gün evlendik onun da eşi var aynı şekilde bizim evde onların da oturacağı ev bitmedi ondan çıkamıyorlar :1::1:

biraz uzun oldu ama durum karışık işte canım ne olursa olsun eşim yanımda ya yeter çok mutluyum :118:

nasıl yani?

yok canım bizim nereye tayin isteyeceğimiz belli değildi ikimizde farklı şehirlerindeyiz doğunun

sonra sonuçlar belli oldu hatta tam da düğün günü açıklandı 25 ağustosta

şansımıza bana uzak bi yere çıktı başka bi ilçeye ve ordan buraya ulaşım yok malesef

eşimin yakın bi yere alalım diye uğraştık olmadı beni de onun yanına almadılar biz de merkezde oturmaya karar verdik tam da tayin dönemi ve küçük yer olduğu için ev de yok bulduk geçen hafta ama kiracılar var bi haftaya taşınıcaz inş.

zaten buraya gelirken bu evimi boşaltmamıştım onlarla beraber oturacağımı bilerek geldim canım hatta ev arkadaşımla aynı gün evlendik onun da eşi var aynı şekilde bizim evde onların da oturacağı ev bitmedi ondan çıkamıyorlar :1::1:

biraz uzun oldu ama durum karışık işte canım ne olursa olsun eşim yanımda ya yeter çok mutluyum :118:

emre dirik baktııımmm:6:
resimleri çokça beğendim
ne kadara anlaştınız acaba canım?

650ydi sadece dış çekim ama tüm gün değil içinde albüm poster cep albümü de var ben pazarlık yaptım ama çok da inmedi 600 oldu ya anlamışsndır zaten canım resimleri çok güzel öyle rahat geçti ki anlatamam çok hoş kareler yakalıyor

bu konuda simfer iyi diye biliyorum ama model olarak kesin bişey söyleyemem

bu konuda simfer iyi diye biliyorum ama model olarak kesin bişey söyleyemem

öyle mi canım ya model marka lazım netten alıcam dokunamayacağım bakma imkanım yok malesef

geçen yıl kumtel vardı bizde ya cam kapaklı ama hiç kapanmıyo ısıyı olduğu gibi dışarı veriyor 2 saatte tavuk pişiyordu ben de para vermişken en azından sağlam olsun istiyorum

öyle mi canım ya model marka lazım netten alıcam dokunamayacağım bakma imkanım yok malesef

geçen yıl kumtel vardı bizde ya cam kapaklı ama hiç kapanmıyo ısıyı olduğu gibi dışarı veriyor 2 saatte tavuk pişiyordu ben de para vermişken en azından sağlam olsun istiyorum

Albeni Midi Fırın / 4246

Simfer Midi Fırın - 4202

bak biz bu iki modele bakmıştık geçenlerde, birinin diğerinden tek farkı yoğurt yapabilme özelliği olduğunu söylemişlerdi.
Belki fikir olabilir.

ne zor ya bu çeyiz işi alsan nereye koycan aldıktan sonra uzak bi yere gitsen nası taşıcan bi sürü dert

evlendim hala evime geçemedim çeyiz alıyorum :1:

son eksiklerimden ütüm

Son düzenleme:
Back
X