canım sizin farklı bir durum var galibaaaa:26::26:
biz eşimle öğretmeniz de tatlım sonuçlar falan belli oldu çok şükür ama yine de birbirimize uzağız her gün o 40 km ben 60 km gidicez
şu an evliyiz ama hala bi evimiz yok öyle canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sizin farklı bir durum var galibaaaa:26::26:
evlendin mi merveeeeeeeeeeeee??:123:
biz eşimle öğretmeniz de tatlım sonuçlar falan belli oldu çok şükür ama yine de birbirimize uzağız her gün o 40 km ben 60 km gidicez
şu an evliyiz ama hala bi evimiz yok öyle canım
ayyy nasıl güzeldir şimdi yaaa
Kınan düğünün nasıl geçti?
aynı evde yaşamak nasıl bir duygu?
mesafeler aşılır gönüller bir olsun![]()
ay çok güzeldi yaa hepsi fotoğrafçı için baya bi uğraşmıştım güzel olsun resimlerimiz diye resimler de çok güzel çıktı
aynı evi paylaşmak güzel bi duygu tabiki de canım Allah herkese nasip etsin biz çok mutluyuz
sen de kısa zamanda kavuşursun inş. sevdiceğine
benim daha 11 ayım var
bilmiyorum nasıl geçecek
dış mekan mı çektirdiniz tatlım?
benim daha 11 ayım var
bilmiyorum nasıl geçecek![]()
evet canım dış mekandı
geçer canım geçer sen de seneye bu zamanlar sevdiğinin yanında mutlu huzurlu olacaksın![]()
amin inşAllah yaaa
ünlü birine mi çektirdiniz?
sitesi fln varsa söyleyebilir misin bana?
bende arıyorum da
çeyizcikleri kullanmak nasıl bir duygu?
ne heyecanlı yaaa![]()
canım emre dirik yaz google ona çektirdik biz aynı gördüğün gibi pozlar bizim de çok hoş kareler var
ah aaaaaaahhhhhhhhhh çeyiz konusuna hiç deyinme tatlım evim yok demiştim ya şu an eski evim var ev arkadaşlarımla beraber yaşıyoruz biz evimiz dolu malesef kiracı var yerleşmem bi ayı bulur heralde herkes düğünden bi ay önce yerleşir ama bizim malesef öyle olamadı
hemencecik bakıyoruuuummmm
nasıl yani?
eski evine bekar arkadaşlarının yanına mı yerleştiniz sizde?:44:
hemencecik bakıyoruuuummmm
nasıl yani?
eski evine bekar arkadaşlarının yanına mı yerleştiniz sizde?:44:
emre dirik baktııımmm
resimleri çokça beğendim
ne kadara anlaştınız acaba canım?
bu konuda simfer iyi diye biliyorum ama model olarak kesin bişey söyleyemem
öyle mi canım ya model marka lazım netten alıcam dokunamayacağım bakma imkanım yok malesef
geçen yıl kumtel vardı bizde ya cam kapaklı ama hiç kapanmıyo ısıyı olduğu gibi dışarı veriyor 2 saatte tavuk pişiyordu ben de para vermişken en azından sağlam olsun istiyorum
Albeni Midi Fırın / 4246
Simfer Midi Fırın - 4202
bak biz bu iki modele bakmıştık geçenlerde, birinin diğerinden tek farkı yoğurt yapabilme özelliği olduğunu söylemişlerdi.
Belki fikir olabilir.