ben bukonudan çok dertliyim hersabah düzenli olarak tartılıyorum nabayım kendime sahip olamıyorumama yılmaya niyetim yok bugün tartıya çıkınca çok mutlu oldum mesala o hevesle kar demeden çıktım yollara 1 saat yürüyüşümü yaptım görenlerde demiştir bu aklını peynir ekmeklemi yedi diye allahtan yürüyüş yolunda tek değildim 1 tanede yaşlı amca vardı yürü merve dedim kim tutar seni tam olarak 1 saat yürüdüm geldim kahvaltımı yaptım şuanda verdiğim kilolarla mutluyum sanmayın bunla yetinirim gözüm yükseklerde azmedicem hiç yılmayacağım
uhhuuuuuuuuuuu
supersin mervecim.. yilmayalim... halledelim su isi.. saglikla , saglam kilolar verelim insaallah...
ksa sureli degil ama hayatimizin bundan sonraki her doneminde ayni kiloda kalalim ok
kahvaltımı yaptım aradan 2 saat geçti şimdi netten tuğba özayla fitness videosuyla 30 dk spor yaptım ama su gibi olmuşum akşamada eşimle 1 saat yürüyüş yaparız bugünlük spor hakkımı fazlasıyla yapmış olurum,eee tartıda güzel sonuçlar görünce daha fazla azmediyor laf aramızda bugün tartıda 73.500'ü gördüm cuma yarışmasında bakalım sonucum ne olucak
merhaba merve ben de moralliyim bugün.
uzun süredir karatay diyetini araştırıyorum o sayfaları okuyunca beni çok motive etti. bebek emzirdiğim için henüz bilimsel olarak ispatlanmamış bişey yapma niyetinde değilim ama açıkcası karbonhidrat almadan nasıl olacağımı da merak ettim.1 kahvaltıyı karatay kahvaltısı yaptım ve 2 gün ara öğünlerde hiç birşey yemedim, normal öğünlerimi yaptım. araöğünleri kesme sebebim araöğünlerde artık boğazımı tutamaz olmuştum, 2. gün akşam uyku ve başağrısından ölsem de artık boğazımı tutabiliyorum. şimdi sağlıklı beslenme zamanı! bugün de araöğünümü getirmemişim ben de tuttum boğzaımı 'ya sağlıklı araöğün ya da tut boğazını! ' felsefem.
bu arada uzuuuuun zamandır tartıda göremediğim kiloları gördüm.
1 ay önce 72,8 kiloydum, yürüyüşlere falan başlasam da diyetime dikkat edemediğim ve yürüyüş devamlı olmadığı için kilom oynamıyordu bu 2 günlük süreç işe yaradı.
27 şubat:71,8 kilo , yağ %48,5, kas %20,5
28 şubat: 71,9 kilo, yağ %47,7 , kas %21,3
29 şubat sabah aç karna :71
diğer 2 gün öğlen yemeği öncesi bakmıştım kiloma. hakikaten kilom 71 oldu mu, inanamıyorum. iki gün arasına kilo farkı yok fakat hesaplayınca yaklaşık 500 gram yağ eksik, kas fazla.... hadi hayırlısı...günde 500 gram yağ gitmesini de istemiyorum bebek emzirdiğim için, daha yavaş olabilir o yüzden sağlıklı beslenme planı uygulayacğım.
hemen tickerımı değiştirdim...sağlıklı beslenmeye devam....bir de yürüyüş veya egzersize devam edebilsem süper!!!
gidecek gidecek bu kilolar inşallah....
ne güzel ben ebru şallının 2 pilates cdsini de aldım 2-3 gün hevesle yaptım sonra üşenmeye başladım. pilates-yürüyüş veya spor saonu seçeneklerinden birini inşallah yapıcam. seni tebrik ediyorum spora da vakit eyırdığın için. gitsin yağlar, vücut da sıkılaşsın değil mi:124:
kahvaltımı yaptım aradan 2 saat geçti şimdi netten tuğba özayla fitness videosuyla 30 dk spor yaptım ama su gibi olmuşum akşamada eşimle 1 saat yürüyüş yaparız bugünlük spor hakkımı fazlasıyla yapmış olurum,eee tartıda güzel sonuçlar görünce daha fazla azmediyor laf aramızda bugün tartıda 73.500'ü gördüm cuma yarışmasında bakalım sonucum ne olucak
ya merve masallah ne guzel menulerin ve spor da yapiosun.. sen cok guzel kilo verirsin canim ben sana soyliyim.. insallah bende spor yapmaya baslarsam haftaya.. bi de su kabizliktan kurtulsamo da insani sisiriyor cunku.. neden boyle oldu hic anlamiyorum
Merhaba kizlar,
motivasyonlarinizi okudum fakat nerden baslasam.
Spor salonunda haftada 5 gün en azinda spor yapiyorum ve yedigimede yeteri kadar dikkat etmeme ragmen kilolar istedigim gibi gitmiyor.
Hele bunun yanazmetinda yamac parasütü ilede ucuyorum . yok bacim gene olmoooooorrrrr
azmet canim sonunda gayretin karsiliksiz kalmaz bu arada yamac parasutu ile ugrasmk cok guzel olsa gerek fetiyedeykn bende cok istemistim ama cesaretimi toplayamadim
ya merve masallah ne guzel menulerin ve spor da yapiosun.. sen cok guzel kilo verirsin canim ben sana soyliyim.. insallah bende spor yapmaya baslarsam haftaya.. bi de su kabizliktan kurtulsamo da insani sisiriyor cunku.. neden boyle oldu hic anlamiyorum
canım form çaylar sinameki içerdiği için önceleri wcye çıkartır sonra bağırsakları alıştırır, form çay falan içtinse bunun sonucunda olablir veya aslında ilk akla gelmesi gereken yeterince su içmemektir, vücuda su girmezse su çıkmaz değil mi öncelikle su tüketimini 3 litreye çıkartabilirsin ama bu su siyah çay ve kahve şeklinde olmamalı. içtiğimiz 1 bardak çayın vücuttan (idrar yoluyla) 2,5 bardak su attırdığını duyunca çok şaşırmıştım.
-sabah kalkınca 2 bardak, gece yatmadan 1 bardak ılık su
-sabah kalkınca 2-3 adet kuru kayısı
- geriye kalan suları özellikle acıktıkça içmek
-sebze tüketimini arttırmak
-olmadı kefir, doğal yoğurt, keten tohumu bunlara da başvurabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?