Merve10er'in Diyet Günlüğü

gider gider biz canımızı sıkmayalım ama senin söylediklerinde kendimi buluyorum bende habire tartılıyorum (hergün) ama aç karına ve kıyafetsız kendi kendime diyorum haftada 1 tartılıcam diye ama dinletemiyorum:1: nabalım

Bende her banyoya girdigimde karsimda tartiyi görüyorum, ama inatla tartilmiyorum. Ya vucudum su toplayip ibre yüksek gösterirse? Valla hic moralimi bozamam bu kadar gaza gelmisken:27: ben dayaniyorum her pazartesi tartilacagim. Bilerek Pazartesi günlerini sectim, hafta sonundada dikkat edeyim diye...cok fenayim ben:52:

canım benım kendıne öyle yapma hergun tatılma ben sabırla bır ay beklıyorum ve sporda tartlıyom ama en azından toplu olarak verdığim kıloyu goruyom vede ayda bır kere kendım tartı gunumu kutlamaya cıkıyız dısarı esımle ödul verıyom dahada bı heves oluyo bence sende oyle yap hergun tartılıp bı eksık bı fazla cıktım demektense suprız olur ben ıkı ayda tam on kılo verdım ıkı ayda ıkı kere tartıya cıktım sonuc bu canım:16:

haklısın canım doğru olan muhakkak o ama ben dayanamıyorum ki çok sabırsızım

Bende her banyoya girdigimde karsimda tartiyi görüyorum, ama inatla tartilmiyorum. Ya vucudum su toplayip ibre yüksek gösterirse? Valla hic moralimi bozamam bu kadar gaza gelmisken:27: ben dayaniyorum her pazartesi tartilacagim. Bilerek Pazartesi günlerini sectim, hafta sonundada dikkat edeyim diye...cok fenayim ben:52:

çok akıllıca durbakalım bende sıkayım dişimi en azından 3 günde 1 tartılayım :9:

merhaba bugün 3.günüm çok iyi giden bir diyete sahibim bana msjlarıyla destek veren herkese çooook teşekkür ediyorum
dün yediklerimi günlüğüm aracılığıyla sizlerle paylaşmak istiyorum;

23,02,2012
sabah 2 dlm diyet etimğin üzerine labne ve dereotu sürüp şekersiz çayla yedim
ara 5 badem-2kuru kayısı
öğlen sebze yemeği bir tabak ,salata,1 bardak ayran içtim
1 bardak portakallı yeşilçay
2 kuru kayısı-5 badem
akşam 1 büyük tabak salata ,salatanın üzerinde 2parça tavuz ızgarası ve 1 kase yoğurt yedim
gecede 1portakal,1 mandalina

1,5 lt su
30dk spor yaptım evde

başlama tarihi:22.02.2012
Başlangıç kilo:75.1
24.02.2012 kilom:74.7
Giden:0.400
Toplam verilen:0.400
Hedef:55

dayanamadım tartıldım :9:

bugün 3.günüm ve yine evdeyim o yüzden diyetim iyi gidiyor ama yarın gezmeye ev oturmasına gidicem ozamn irademe nekadar sahip olabiliyorum göreceğim şimdiden korkuyorummmm:18:

merhaba bugün 3.günüm çok iyi giden bir diyete sahibim bana msjlarıyla destek veren herkese çooook teşekkür ediyorum
dün yediklerimi günlüğüm aracılığıyla sizlerle paylaşmak istiyorum;

23,02,2012
sabah 2 dlm diyet etimğin üzerine labne ve dereotu sürüp şekersiz çayla yedim
ara 5 badem-2kuru kayısı
öğlen sebze yemeği bir tabak ,salata,1 bardak ayran içtim
1 bardak portakallı yeşilçay
2 kuru kayısı-5 badem
akşam 1 büyük tabak salata ,salatanın üzerinde 2parça tavuz ızgarası ve 1 kase yoğurt yedim
gecede 1portakal,1 mandalina

1,5 lt su
30dk spor yaptım evde

canım öğünler çok güzel böyle gidersen çok güzel kilo vereceksin emin ol :) spor da yapmışsın daha ne olsun :46:

bugün 3.günüm ve yine evdeyim o yüzden diyetim iyi gidiyor ama yarın gezmeye ev oturmasına gidicem ozamn irademe nekadar sahip olabiliyorum göreceğim şimdiden korkuyorummmm:18:

kendini sıkma canım..sonuçta her zaman evde olamayız nereye gidersek gidelim abartmadığımız sürece her şey yolunda gidecek..irademiz bizim elimizde unutma kolay gelsin:34:

canım öğünler çok güzel böyle gidersen çok güzel kilo vereceksin emin ol :) spor da yapmışsın daha ne olsun :46:

kendini sıkma canım..sonuçta her zaman evde olamayız nereye gidersek gidelim abartmadığımız sürece her şey yolunda gidecek..irademiz bizim elimizde unutma kolay gelsin:34:

safiyecim çok moral verdin teşekkürler çok kilo verirsin dedinya şuanda havalardayım vallaaa:21: inş yarın irademe sahip olucam

safiyecim çok moral verdin teşekkürler çok kilo verirsin dedinya şuanda havalardayım vallaaa:21: inş yarın irademe sahip olucam

rica ederim canım :)

sonuçta biz ne yaptığımızı bilirsek yani herşeyden yiyip vitamin alırsak ama abartmadan dozunda bırakırsak,kaçamak yaptığımızda sonrasında dengelemeyi bilirsek ve de sabredersek sonunda hedefimize ulaşmamamız için hiçbir sebep yok..

acele etmeden kilo verme işini zamana yayarak,sağlıklı ve dengeli beslenme tarzımızı bu şekilde devam ettirirsek ideal kilomuza ulaşmak hayal değil :)

görüşmek üzere canım :34::34:

rica ederim canım :)

sonuçta biz ne yaptığımızı bilirsek yani herşeyden yiyip vitamin alırsak ama abartmadan dozunda bırakırsak,kaçamak yaptığımızda sonrasında dengelemeyi bilirsek ve de sabredersek sonunda hedefimize ulaşmamamız için hiçbir sebep yok..

acele etmeden kilo verme işini zamana yayarak,sağlıklı ve dengeli beslenme tarzımızı bu şekilde devam ettirirsek ideal kilomuza ulaşmak hayal değil :)

görüşmek üzere canım :34::34:

teşekkürler tatlım görüşürüzz

tam olarak 1 saat yürüyüşümüde yaptım geldim şimdi eve şekersiz nescafemide içtim feriya'yı izliyorum :1:

arkadaşlar yarın evde olamıyacağım için sizlere bu akşamdan bugün yediklerimi yazıcam;

24,02,2012
sabah:2dlm diyet etimek üzerine labne peyniri ve dereotu çay(tatlandırıcıyla)
ara:5badem,2kuru kayısı
öğlen:1tabak karnıbaharyemeği(yağsız)1tabak salata(1kaşık yağla hazırlanmış)1bardak ayran
ara:1 kayısı,5 badem
1bardak yeşil çay
ikindi:2küçük dlm kepek ekmeğizle,1parça kaşarla hazırlanmış yağsız tost
akşam:1tabak bol salata,2parça ızgara tavuk,1kase yoğurt
1bardak şekersiz nesafe

1 saat yürüyüş
2lt su
3. günde bitti bu arada hiç fire vermeden:16:

merve merhaba..basarılar dılerım öncelıklee..azmın daım olsun ıns
sormak ıstedıgım bısı var sabah ac karnına ıctıgın karısımını ne gıbı bı faydası var bende yapım ıstıyorum göbek problemım var cunku

merve merhaba..basarılar dılerım öncelıklee..azmın daım olsun ıns
sormak ıstedıgım bısı var sabah ac karnına ıctıgın karısımını ne gıbı bı faydası var bende yapım ıstıyorum göbek problemım var cunku

canım elma sirkesi ve limon yağ yakımını hızlandırıyor ve tarçın tokluk hissi ve şekerimizi dengeliyor

kendi rekorumu kırıyorum arkadaşlar sabah saat 7 de kalktım 1 saat yürüyüş yaptım geldim duşumu aldım kahvaltımıda yaptım saat daha 9 süper ya normalde ben bu saatlerde uyuyor oluyordum :9:

Back