• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mertali'm geldi dünyamıza:)

Yaa çok kötüsün hiç böyle anlatılır mı doğum hikayesi

Ağlattın beni burda,çok etkilendim :((

Allah yavrunuzu size bağışlasın.

Oğlunun baba olduğu günleri de görürsün inşallah :))

not: bu hikayeyi inşallah saklarsınız.Oğlunuz büyüdüğünde bunu kesinlikle okumalı

okuturum inşallah canım... hikayeyi böyle yazmamın bir nedeni de biliyorum ki aynı seyleri yasayan ve hamileliği zehir olan bir dolu arkadasımız var bu sitede, Allahın izniyle sağlıkla bebişlerini kucaklarına alacaklarına inansınlar istedim :nazar:

canım allah analı babalı büyütsün.çok güzel anlatmışsın çok duygulandım.Bu arada Mertali ye söyle sadece onun akrabaları arasındaki kadınlar değil,şu anda bunu yazan 4 aylık hamile teyzesi de çok sulugöz.Okurken bi başladı ağlamaya,hala ağlıyo...

sağol canım:) ben de doğum hikayelerini okur okur ağlardım:) ama şimdi küçük beyimiz hayatımıza geldi, forumu takip etmeye pek zamanım olmuyor... sana da bu tatlı telaşı doya doya yasayacagın günler diliyorum :))) buarada kıyamam ağlama ;)

sanki benim bebeğim olmuşcasına duygulandım..

canım benim allah sağlıklı ve sıhatlı, analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah..

bebeğini ve seni kocaman kocaman öpüyorum..

bugün tam 1 ay oldu... hikayeyi okuyunca gercekten ben yasamamısım da hikayeymiş gibi geldi kaydirigubbakcemile2 dilerim Allah herkese buraya mutlu doğum hikayelerini yazmayı nasip eder.... herkese sağlıcakla bebişlerini büyütmeyi :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Maşallah cok gusel anlatmıssın dogum öykunu.. RABBIM saglıkla buyutmek nasıp etsın ..

gokceb hikayene bayıldım çokda ağladım allah bizim bebeğimizi de kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... sana bebişinle ailenle mutluluklar

Back