Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
okuturum inşallah canım... hikayeyi böyle yazmamın bir nedeni de biliyorum ki aynı seyleri yasayan ve hamileliği zehir olan bir dolu arkadasımız var bu sitede, Allahın izniyle sağlıkla bebişlerini kucaklarına alacaklarına inansınlar istedim
canım allah analı babalı büyütsün.çok güzel anlatmışsın çok duygulandım.Bu arada Mertali ye söyle sadece onun akrabaları arasındaki kadınlar değil,şu anda bunu yazan 4 aylık hamile teyzesi de çok sulugöz.Okurken bi başladı ağlamaya,hala ağlıyo...
sağol canım:) ben de doğum hikayelerini okur okur ağlardım:) ama şimdi küçük beyimiz hayatımıza geldi, forumu takip etmeye pek zamanım olmuyor... sana da bu tatlı telaşı doya doya yasayacagın günler diliyorum :))) buarada kıyamam ağlama
bugün tam 1 ay oldu... hikayeyi okuyunca gercekten ben yasamamısım da hikayeymiş gibi geldi kaydirigubbakcemile2 dilerim Allah herkese buraya mutlu doğum hikayelerini yazmayı nasip eder.... herkese sağlıcakla bebişlerini büyütmeyi