Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri mersin yağıı yardımm

ayrıca doktorlar arasında masajla büyüme olur diyen çok var çünkü ordaki kılcaldamarları açıyoruz kan akışını sağlıklı hale getiriyoruz sağlıklı kan bol malzeme götürüyor :KK70: bkz: yağ
ama gene aynı doktorlar diyorki 8-9 ay gibi bir süre sonunda kalıcı büyüme elde edilir. zaten hamilelikte ya da ergenlikte bile kaç yılda ve ayda büyüyor göğüsler biz bir haftada mucize olmasını bekliyoruz. nasıl olsun. sabırlık olmak lazım işte. öyle bişey olsa mankenler ünlüler silikon taktırırmıydı diyorlar da yani kadın şimdi manken olucak 9 ay masaj mı beklesin :KK70: anında taktırıp kurtuluyor. biz içtiğimiz çaylar sürdüğümüz yağlar yaptığımız masajlar aldığımız gıda takviyeleriyle de bu zamana indirebiliyoruz. bunu keşfettik. burda birçok insan var ilerlemeye kaydeden. hadi biz yanılıyoruz abartı bi gelişme olmadığı için ama introm un 87 den 100 e çıktı ya 8)

ne kadar zamanda çıktı 87 den 100 e, hangi yağları sürmüş, mersin yağı bazıları etki etmedi diyor.

mersin yağı güzel yapıyo...uçucu bi yağ..ama bazı markaların güzel sürülebilir mersin yağları da var...nival..defne doğa...ben bunları kullanmıştım...düzenli yapınca iyi oluyo...

cnm mesela farkettı mı? kaç cm farketti mesela? kaçtı kaç oldu?
ben bebek yağına sardım bu ara onla yapıyorum.bana öyle gelıyor ki sanırım önemli olan masaj ...yanı hangı yağla olursa olsun masaj gibi gelıyor bana :S
ondan bebek yağıyla yapıyorum

cnm mesela farkettı mı? kaç cm farketti mesela? kaçtı kaç oldu?
ben bebek yağına sardım bu ara onla yapıyorum.bana öyle gelıyor ki sanırım önemli olan masaj ...yanı hangı yağla olursa olsun masaj gibi gelıyor bana :S
ondan bebek yağıyla yapıyorum

evet önemli olan masaj...bunu bende farkettim...ama mersin adele kuvvetlendirici ve göğüs büyütücü etkiye sahip..bu yüzden mersinle desteklersen masajı daha verimli olur gibi geliyo bana...ben ölçmüyorum yani bilmiyorum ölçmeyi...gözle görülür bi değişim oluyo bu kesin:KK66:

X