MERSİN MAHMUT GÖKDOĞAN REVİZYON?

Bende mahmut bey e intagram sayfasındaki resimlere kanıp yaptırdım maalesef!!Binnn pişmanım.burnum çökmelerle dolu ve eğri.

Son düzenleme:
merhaba benim başıma geldi. başka bir doktora oldum. doktor da parmağımın izi kalmış dedi. 2 yıl önceydi hala geçmedi. hiçbir doktor yapmaya yanaşmıyor. ne diyim. şekli iyi ama orada içe göçmüş gibi bir iz var. sadece sol tarafımda
Siz kime ameliyat olmuştunuz? Benim 1 yıl oldu ve iz geçmedi tekrar ameliyat olmam gerekiyor çok kötü bir durum

Çok geç bir mesaj olabilir ama yinede söyleyeyim benim burnumda bir iz kaldı ve tekrar ameliyat olmak zorundayım malesef

Merhaba bilmiyorum aktif mi hesabiniz revizyon icin doktor buldunuz mu?
Siz kime ameliyat olmuştunuz? Benim 1 yıl oldu ve iz geçmedi tekrar ameliyat olmam gerekiyor çok kötü bir durum

Merhaba bende mahmut gok.. ilk magdurlarindan bilmiyorum aktif mi hesabiniz revizyon icin doktor buldunuz mu?

Ne yazık ki ben de mağdurum. 4 ay önce ameliyat oldum. Hala düzgün nefes alamıyorum. İlgi alaka sıfır. Her söylediğiniz sorununuza saçma cevaplar veriyor ve ameliyatla ilgisi yok diyor. Ameliyattan önce nefes alabilen insan ameliyattan sonra nefes alamıyorsa bunun ne ile ilgisi olabilir. Görüntü olarak kötü olmadı ama %100 iyi de olmadı %75 diyebilirim. Sağdan daha iyi görünürken soldan çok hafif kemerli kalmış bunu da nasıl becerdi bilmiyorum. Kendisine defalarca nefes alamadığımı söylememe rağmen beni oyalıyor ve sonuç olarak çözüm yok. Başka doktora görüneceğim mecbur. Parama mı yanayım çektiğim acıya mı yoksa nefes alamayışıma mı bilmiyorum. Umarım muayene sonucu büyük sorunlarım çıkmaz yoksa bir dava da benden gelecek kendisine. Olduğuma pişman etti nefesimden etti beni.

Yok hayır ama ınstagramdan takip ediyorum aranızda olan var mı?
Evet ben oldum .Ameliyat olana kadar samimi gibi gelmişti ama ameliyat olduktan sonra bir sürü problemle başka doktorlar peşinde koşmak zorunda kaldım çünkü kendileri kontrollere gelmedi hiçbir problemimle ilgilenmedi telefonlara bakmadı maillere mesajlara cevap vermedi ce instagram yorumlarını kapattı

Ne yazık ki ben de mağdurum. 4 ay önce ameliyat oldum. Hala düzgün nefes alamıyorum. İlgi alaka sıfır. Her söylediğiniz sorununuza saçma cevaplar veriyor ve ameliyatla ilgisi yok diyor. Ameliyattan önce nefes alabilen insan ameliyattan sonra nefes alamıyorsa bunun ne ile ilgisi olabilir. Görüntü olarak kötü olmadı ama %100 iyi de olmadı %75 diyebilirim. Sağdan daha iyi görünürken soldan çok hafif kemerli kalmış bunu da nasıl becerdi bilmiyorum. Kendisine defalarca nefes alamadığımı söylememe rağmen beni oyalıyor ve sonuç olarak çözüm yok. Başka doktora görüneceğim mecbur. Parama mı yanayım çektiğim acıya mı yoksa nefes alamayışıma mı bilmiyorum. Umarım muayene sonucu büyük sorunlarım çıkmaz yoksa bir dava da benden gelecek kendisine. Olduğuma pişman etti nefesimden etti beni.
Bende 3 yıl önce ameliyat oldum çok mağdur oldum kesinlikle başka insanların mağdur olmasını istemiyorum
Eğer dava açacaksan ben de destek veririm
Başka doktora gittim bana çok kötü bir ameliyat olduğunu anlattı
Hala nefes alamıyorum kemer oluşunu düzelmedi ve görünüş iki taraftan farklı

arkadaşlar mrblar mersinde mahmut gökdoğana revizyon olan kimse
Güncel mesajları görmek için 25.sayfaya bakmanızı öneririrm
Ben 3 yıl önce oldum
Nefes problemim daha kötü hale geldi
Ameliyat izi kaldı burnumda ilginç bir neşter izi
Et oluşumu oldu ama asla ilgilenmedi telefonlara bakmadı randevulara gelmedi .15.gün kontrolümü 4.gidişimde olabildim 5 dakika ayırıp tabiri caizse kibarca kovdu
Başka bir doktora gittim ve bana çok kötü bir ameliyat olduğunu söyledi

Evet Mersin'de ben ilgisinden çok memnun kaldım oyüzden bu doktorda karar verdim ilk ameliyatım olucak oyüzden çok tedirginim umarım iyi bir sonuç çıkar önümüzdeki haftalarda olucam. doktorun ınstagram hesabında mı gördünüz
İnstagram hesabi yorumlara kapalı
Asla tavsiye etmiyorum ama asla

Sakın sakın sakın ameliyat olma. Bu iş göremez embesil adam beni ameliyat etti burnumu yamuk yaptı bidaha revizyon yaptı yine de tam %100 düzeltemedi. Benim arkadaşımda aynı durumu yaşadı. Bu adamın biçok hastası bunu yaşıyor. Sakın sakın gitme sakın. Seni teyit ederim ki eğer ben bilseydim gitmezdim çok pişmanım. Mersinde iyi bi doktor yok burda olma sakın olma sakın. Üstüne basarak söylüyorum sakın. Bu adamın hiçbir becerisi yok. Hiç güzel burun yapamıyor. İnstagramında takipçileri satın alınmış sahte takipçiler ve yorumların kapalı olma sebebi hastalar birbirine ulaşmasın diye. Sakın olma

Siz onda mı oldunuz
Evet malesef hayatımın hatasıydı
Nefes problemim düzeleceği yerde kötüleşti şimdi çantamda spreyle yaşıyorum
Burnum iki taraftan farklı görünüyor
Burun şeklinde değişme oluştu
Ameliyat olduktan sonra kontrol olmak için aldığım randevulara gelmedi
Tam 4 kere 1 saatten fazla beklettikten sonra gelemeyeceğini söylediler kontrole
Burun eti oluştu ameliyat sonrası ki daha önce böyle bir problemim yoktu
Asla önermiyorum yine kendi kararınız ama bile bile lades

Sakın sakın sakın ameliyat olma. Bu iş göremez embesil adam beni ameliyat etti burnumu yamuk yaptı bidaha revizyon yaptı yine de tam %100 düzeltemedi. Benim arkadaşımda aynı durumu yaşadı. Bu adamın biçok hastası bunu yaşıyor. Sakın sakın gitme sakın. Seni teyit ederim ki eğer ben bilseydim gitmezdim çok pişmanım. Mersinde iyi bi doktor yok burda olma sakın olma sakın. Üstüne basarak söylüyorum sakın. Bu adamın hiçbir becerisi yok. Hiç güzel burun yapamıyor. İnstagramında takipçileri satın alınmış sahte takipçiler ve yorumların kapalı olma sebebi hastalar birbirine ulaşmasın diye. Sakın olma
Bende mağdurum umarım okurlar yazınızı olmadan önce .

Açıkçası şuan bakıldığı zaman çokta aşırı problemli değil kötü değil ama hala o istanbuldaki muazzam doktorların yaptığı gibi bi burun da değil. Benim arkadaşımda oldu hem eğri oldu burnu hem burun ucu düştü. Ben ilerleyen zamanlarda 2 3 yıl sonra işinin ehli istanbulda bi doktora olucam. İlk yaptığı zaman şok geçirdim resmen düzgün burnum yamuk olmuştu allahtan şimdi yine düzeltti ama tam istediğim gibi küçük ve kalkık olmadı. Bu adam yapamıyor anlayın işte. Param boşuna gitti allah yedirmeyi nasip etmesin o kadar diyorum. İstediğim gibi bi burun olsaydı hiç sorun yok. İlerleyen zamanlarda burnumda problem oluşursa kesinlikle mahkemeye vericem ve bu süreçte doktor suçlu oluyor. Herkes bunun bilincinde olsun

Çok tanınmış adamların bile bu kadar takipçisi yok. Adam sahte takipçi satın alıyor. Yorumları kapatıyor ki insanlar yazmasın diye işini biliyor. Çok pişkin aşırı yalancı biri. Kesinlikle gidilecek bi doktor değil ve üstüne de senin istediklerini yapmıyor hiçbi ameliyat 1 1.5 saattr yapılmaz. En iyi doktorlar en az 2.5 saat yapıyor. Bu adam tam bi sahtekar. Ben buna bulaştım siz bulaşmayın

Şunu da söyleyeyim bu adamdan kalkık burun istediğiniz zaman yapamıyor sebebi de burun ucunu her doktor yapamaz ki adamın yaptığı tüm burun delikleri defolu istisnasız. O instagramda paylaştıkları da kim bilir kaç revizyonludur ya da az defoludur. farkındaysanız her açıdan burun resmi paylaşmıyor. başka doktorlara bakın her açıdan çekilmiş burun resmi paylaşırlar. bu sahtekar sadece ameliyattan sonra burun bantlı resim paylaşıyor çünkü kendine güveni yok çünkü yapamıyor. Siz beni dinleyin ben asla kimseyi şaşırtmam. Şuna emin olun ki mersinde iyi doktor yok ya antalya ya ankara istanbul ya da izmirde iyi doktorlar var. Benden size kulak küpesi

Şunu da söyleyeyim bu adamdan kalkık burun istediğiniz zaman yapamıyor sebebi de burun ucunu her doktor yapamaz ki adamın yaptığı tüm burun delikleri defolu istisnasız. O instagramda paylaştıkları da kim bilir kaç revizyonludur ya da az defoludur. farkındaysanız her açıdan burun resmi paylaşmıyor. başka doktorlara bakın her açıdan çekilmiş burun resmi paylaşırlar. bu sahtekar sadece ameliyattan sonra burun bantlı resim paylaşıyor çünkü kendine güveni yok çünkü yapamıyor. Siz beni dinleyin ben asla kimseyi şaşırtmam. Şuna emin olun ki mersinde iyi doktor yok ya antalya ya ankara istanbul ya da izmirde iyi doktorlar var. Benden size kulak küpesi
Mersin sen vasfi çeliği ve Mustafa Kemal Aksoy'u beğeniyorlar

X