- 16 Nisan 2017
- 143
- 141
- 37
- Konu Sahibi carpe_diem__
Bende mahmut bey e intagram sayfasındaki resimlere kanıp yaptırdım maalesef!!Binnn pişmanım.burnum çökmelerle dolu ve eğri.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kime ameliyat olmuştunuz? Benim 1 yıl oldu ve iz geçmedi tekrar ameliyat olmam gerekiyor çok kötü bir durummerhaba benim başıma geldi. başka bir doktora oldum. doktor da parmağımın izi kalmış dedi. 2 yıl önceydi hala geçmedi. hiçbir doktor yapmaya yanaşmıyor. ne diyim. şekli iyi ama orada içe göçmüş gibi bir iz var. sadece sol tarafımda
Çok geç bir mesaj olabilir ama yinede söyleyeyim benim burnumda bir iz kaldı ve tekrar ameliyat olmak zorundayım malesefMerhabalar bende Mahmut beye gitmeyi düşünüyordum fakat 1.5 sene önce ameliyat olan birisiyle görüştüm burnunda et büyümüş Mustafa Kemal Aksoy u önerdi sizin tecrübeniz nasıl
Bende mahmut bey e intagram sayfasındaki resimlere kanıp yaptırdım maalesef!!Binnn pişmanım.burnum çökmelerle dolu ve eğri.
Çok geç bir mesaj olabilir ama yinede söyleyeyim benim burnumda bir iz kaldı ve tekrar ameliyat olmak zorundayım malesef
Siz kime ameliyat olmuştunuz? Benim 1 yıl oldu ve iz geçmedi tekrar ameliyat olmam gerekiyor çok kötü bir durum
Ona revizyon olmadım ama onun yuzunden revizyon oldum !!!
Evet ben oldum .Ameliyat olana kadar samimi gibi gelmişti ama ameliyat olduktan sonra bir sürü problemle başka doktorlar peşinde koşmak zorunda kaldım çünkü kendileri kontrollere gelmedi hiçbir problemimle ilgilenmedi telefonlara bakmadı maillere mesajlara cevap vermedi ce instagram yorumlarını kapattıYok hayır ama ınstagramdan takip ediyorum aranızda olan var mı?
Bende 3 yıl önce ameliyat oldum çok mağdur oldum kesinlikle başka insanların mağdur olmasını istemiyorumNe yazık ki ben de mağdurum. 4 ay önce ameliyat oldum. Hala düzgün nefes alamıyorum. İlgi alaka sıfır. Her söylediğiniz sorununuza saçma cevaplar veriyor ve ameliyatla ilgisi yok diyor. Ameliyattan önce nefes alabilen insan ameliyattan sonra nefes alamıyorsa bunun ne ile ilgisi olabilir. Görüntü olarak kötü olmadı ama %100 iyi de olmadı %75 diyebilirim. Sağdan daha iyi görünürken soldan çok hafif kemerli kalmış bunu da nasıl becerdi bilmiyorum. Kendisine defalarca nefes alamadığımı söylememe rağmen beni oyalıyor ve sonuç olarak çözüm yok. Başka doktora görüneceğim mecbur. Parama mı yanayım çektiğim acıya mı yoksa nefes alamayışıma mı bilmiyorum. Umarım muayene sonucu büyük sorunlarım çıkmaz yoksa bir dava da benden gelecek kendisine. Olduğuma pişman etti nefesimden etti beni.
Güncel mesajları görmek için 25.sayfaya bakmanızı öneririrmarkadaşlar mrblar mersinde mahmut gökdoğana revizyon olan kimse
Aman diyim çok mu geç kaldım bilmiyorum ama asla tavsiye etmemarkadaşlar mrblar mersinde mahmut gökdoğana revizyon olan kimse
İnstagram hesabi yorumlara kapalıEvet Mersin'de ben ilgisinden çok memnun kaldım oyüzden bu doktorda karar verdim ilk ameliyatım olucak oyüzden çok tedirginim umarım iyi bir sonuç çıkar önümüzdeki haftalarda olucam. doktorun ınstagram hesabında mı gördünüz
Siz onda mı oldunuzİnstagram hesabi yorumlara kapalı
Asla tavsiye etmiyorum ama asla
Evet malesef hayatımın hatasıydıSiz onda mı oldunuz
Bende mağdurum umarım okurlar yazınızı olmadan önce .Sakın sakın sakın ameliyat olma. Bu iş göremez embesil adam beni ameliyat etti burnumu yamuk yaptı bidaha revizyon yaptı yine de tam %100 düzeltemedi. Benim arkadaşımda aynı durumu yaşadı. Bu adamın biçok hastası bunu yaşıyor. Sakın sakın gitme sakın. Seni teyit ederim ki eğer ben bilseydim gitmezdim çok pişmanım. Mersinde iyi bi doktor yok burda olma sakın olma sakın. Üstüne basarak söylüyorum sakın. Bu adamın hiçbir becerisi yok. Hiç güzel burun yapamıyor. İnstagramında takipçileri satın alınmış sahte takipçiler ve yorumların kapalı olma sebebi hastalar birbirine ulaşmasın diye. Sakın olma
Mersin sen vasfi çeliği ve Mustafa Kemal Aksoy'u beğeniyorlarŞunu da söyleyeyim bu adamdan kalkık burun istediğiniz zaman yapamıyor sebebi de burun ucunu her doktor yapamaz ki adamın yaptığı tüm burun delikleri defolu istisnasız. O instagramda paylaştıkları da kim bilir kaç revizyonludur ya da az defoludur. farkındaysanız her açıdan burun resmi paylaşmıyor. başka doktorlara bakın her açıdan çekilmiş burun resmi paylaşırlar. bu sahtekar sadece ameliyattan sonra burun bantlı resim paylaşıyor çünkü kendine güveni yok çünkü yapamıyor. Siz beni dinleyin ben asla kimseyi şaşırtmam. Şuna emin olun ki mersinde iyi doktor yok ya antalya ya ankara istanbul ya da izmirde iyi doktorlar var. Benden size kulak küpesi