Maske Tarifleri mermer gibi bi cilde ihtiyacim var ...

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
mevsimi olsa çilekleri tamamen ezip yüzüne sür dicem,parlak ve beyaz bir ten için ama hayatım mevsimlerden kışşş,,,,,aynı dert beni de 2 ay sonra sarcakk .şöle kışa uygun tavsiyeler varsa yazın kızlar bizde öğrenelim...

bencede yaaaaa hala cildimde azcik kizarikliklar var ufak ufak :S clean & clear in 4 saatte etkili express bi tupu vardi sivilceler için onu aldimm ise yariyo gibi

tatlımmm bak yeni ne öğrendimm..sıcak duştan çıkar çıkmaz yüzünü mısır unuyla peeling yap...hem siyah noktaları temizliyo hem parlak bir cilt ortaya çıkıyoooooooo:)

umarim evde vardir yaaaa =)))) keten tohumu misir unu hadi bakalim hiç duymadigim daha baska neler ogrenecegimm =)

tatlım ama cidden çok güzel yapıyoo...ama bi kerede mucize bekleme ,,en azından 3 4 kere yapmalısın

elmada cildi çok güzelleştirir hem yiyin hemde rendeleyip yuzunuze temiz cilde maske yapıpyarımsaat bekletin ardından bırde nemlendırıcı çok güzel oluyor

o zaman hemen denemelere basliyorum ben. bol bol elmada yiyim bari genelde yemem hiç :S

mısır unuyla peeling yaptım ben bugün.önce kızardı cokmu sert yaptım anlamadım ama sonra farkettimki rengi açıldı yüzümün nur inmiş gibim oldum

kızlar duştan çıkınca mısır ununu elinize alıp peeling yapın uygulama bu kadar,,, tabi çok sert yapıp catpower gibi kızartmayın kendinizi...nur inmiş gibi beyazlıcaksınız ...ayrıca elma cilde çok iyi bol bol yemek lazım günde 1 elma toksinleri atmaya yetermiş.bede elma sirkesiyle sildin mi cildinnnn ..ohhhhhh hem içten hem dıştan verdin cilde yaniliği

ben arada normal sirkeyle siliyorum yuzumu birazcik islatarak ve de çok hizli indiriyo sivilceyi ve de kizlar çok mutluyul bu gun regl oldum ona ragmen yuzumde hiç sivilce çikmadi sadece bi kaç tane çok kuçuk kirmizi benek çikti onlarda tamamen kaybolmak uzere. ben birde sirke limon suyu ve suyu karistirinca cildin rengini açtigini ve de sivilceleri yok ettigini duymustummm =)

Fateleciğim süreklibakım kremleri kullanmayı denesen?
temizleme sütü+tonik-gece gündüze kremi...
hafta 1 peeling,haftada 2 kil maskesi.

tatlım ben bunları düzenli olarak yapıyorum
ve sonucu çok memnun edici
cildim herzaman ışıl ışıl
herkes soruyor sen cildine nasıl bakım yapıyorsun diye.

eğerki kullanmıyorsan kendine bir cilt bakım seti edin
düzenli olarak kullan bence

Bu arada elmayı soyun rendeleyin
tavada su hafif çevirin(çok fazla değil)
sonra içine süt karıstırın krem kıvamını yakalayın
cildinize uygulayın maske şeklinde
10-15 dakika beklettikten sonra
yüzünüzü yıkayın,muhteşem temizlenmiş
ve yumuşacık bir cilde sahip olacaksınız...

bunuda anneme,ablama,kendime uyguluyorum

cnm aslinda oyle yapiodum bi ara saldim kendimi çok sonra neutragena yerine garnier 3 u bir arada kullanmaya basladim. o bana temizliyici olarak pek yaramadi galiba. simdi tekrar neurogena ya dondum ustelikte her gun iki defa bakim yapiyorum.ama su maske konusunu çogu zaman unutuyorum. pek duzenli olmuyor malesef :S birde ne kadar bakim yaparsam yapiyim burnum siyah noktali ve gozenekli yanaklarimda gozenekli ve çenemin kenarinda kirmizi kuçuk kuçuk sivilce lekesi gibi lekeler var. geçmiyo onlar hiç :S iste burda denicem herseyi zaten maskeleri falanda burdan ogreniyorum hep =)))

Tatlım cildine herşeyi uygulaman taraftarı değilim.
doğal bile olsabu herkeste farklı etki yaratıyor.
benim cildim aşırı hassas ve çoğu naturel bakımlar iyi gelmiyor.

ayrıca maskeni düzenli yap :) unutma haftada ıkı defa
banyoya girmeden önce yap.hatta bir yere not yaz
göz önünde tutarsan unutmazsın.

bu arada eğer ki maddi açıdan müsaitsen
işini çok güzel yapan uzmanlar var
onlar leke siyah nokta tedavisi uyguluyorlar
hatta ayda bir salonlara cilt bakımına gidebilirsin.

simdilik gunluk bakimim duzenli ama maskeyide umarim duzenli olarak yapmaya devam edebilicem =) çok sagol bilgiler için =)

keten tohumunu nasıl jöle halıne getıreces bunu anlayamadım ya ben :26:

bildigin mısır ununu kuru kuru yapacağız yani deneyelim bakalım ...:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…