Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kizlar yardim edinn... bayramdan sonra sevgilim gelicek uzun bi sureden sonra ilk defa goruscez ve kendimde dahil hersey çok guzel olsun istiyorum. ozelliklede cildimm nolur bana yardim edin her turlu urun ve maske tavsiyesine açigim ya da cildimi duzgun gosterecek herseye akil akildan ustundur demisler. Bana da bi al atin onerilerde bulunun lutfennnnnnnn....
maske diil ama kullandığım fondöteni söyleyeyim
ben max factor lasting performance kullanıyorum kapatıcılığı gerçekten iyi zaten sıvı fondöten
ama cildim daha pürüzsüz olsun diyosan üzerine pudra takviyesiyle tam süper olursun
eğer tavsiyem sana göreyse deneyerek al ok denemeden alma
sagol cnm bunuda denicem ama daha çok yuzume pudra fondoten hatta allik bile surmemeyi planliyorum =) en azindan ilk gun için =) sonra çocugun ustu basi kirlenmesin =)
bu çok kestirme bi çözüm zaten
sanırım senin ihtiyacın olan şeyler cildini temizleyip güzel bi nemlendiriciyle doğal ve ışıl ışıl görünmek
bu sorunun cevabını vericek kişiyi bende sabırsızlıkla bekliyorum
dimi canimm yaaa zaten benim cildim karmadan normale donuk ama arada yuzumde bitane iki tane kocaman sivilce çikiyo ve kapatsanda yakindan bakilinca belli oluyo. çok sinir oluyorum yaaa :S valla yediklerime içtiklerime dikkat etmem falanda gerekiyosa vallahi ederim yeterki cildim yakindan bakildiginda da guzel gozuksun :S
Öncelikle erkek arkadaşınla buluşacağın gün yada önceki gün duştayken cildin sıcaktan yumuşamış ve gözeneklerin açılmışken yüzüne peeling yap. sivilcelerin şuan varsa sivilceli olan bölgeleri ovuşturma ama sadece yıka. Bunu yapınca zaten yüzün rengi bi değişiyo aklanıyo sanki :) sonra çıkınca yüzün pürüzsüz ama kuru olucak önce bi tonikle güzelce sil ( açılan ve temizlenen gözenekleri sıkılaştırır böylece siyah nokta oluşumunu engeller). Sonra göz çevrene aydınlatıcı göz çevresi kremi, cildine de kullandığın nemlendiriciyi sür. Cildim karma demişsin parlama yapamaması için hafif bi nemlendirici kullan ve burun alın kısımlarına daha az miktarda sür. :) Sevgilim bayramdan sonra gelicek demişsin her duşta peeling uygulamasını yaparsan ve her sabah ve akşam cildini temizleyip nemlendirici sürersen bi haftada farkı görürsün zaten. Eğer marka önerisi istersen ben peeling olarak garnier 3ü 1arada kullanıyorum, memnunum. Benim cildim kuruya yakın biraz. Göz çevresi için watson's da yeni aldığım naturelhigh marka aydınlatıcı göz çevresi kremini kullanıyorum yeni keşfettim çok beğendim Ama yaşadığın şehirde bulamassan eğer önceden de neutregena radians boost kullanıyodum o da güzeldi. Nemlendirici olarak da yine naturalhigh gspf15 gündüz nemlendirisi kullanıyorum çok memnunum, öncede kullandıklarım parlama yapıyordu.
çok sagol cnm çok tesekkurler tavsiyelerin için dusta peeling pek aklima gelmemisti yuzumu temizliyodum sadece. su anda sivilcem yok geçti çok sukur ama reglim yaklastiginda cildim allak bullak oluyo :S watsons burayada açilmis bugunde brosuru geçti elime en kisa zamanda gidip bakicam =) iyi ve kuvvetli de bi peeling bulmak istiyorum çunku 3 u 1 aradayi temizleyici olarak kullaniyorum gerçi o da peelingli ama olsun baska bi tane daha bulunsun elimde =)
çok sagol cnm çok tesekkurler tavsiyelerin için dusta peeling pek aklima gelmemisti yuzumu temizliyodum sadece. su anda sivilcem yok geçti çok sukur ama reglim yaklastiginda cildim allak bullak oluyo :S watsons burayada açilmis bugunde brosuru geçti elime en kisa zamanda gidip bakicam =) iyi ve kuvvetli de bi peeling bulmak istiyorum çunku 3 u 1 aradayi temizleyici olarak kullaniyorum gerçi o da peelingli ama olsun baska bi tane daha bulunsun elimde =)
Bende kil maskesi aldım haa bide ısıl ısıl bir cilt istiyorum demistim. Bir tatlı kasıgı yogurtla bir cay kasıgı karbonatı karıstırıp yüzüne sür sonra kurumasını bekle ovarak cıkar falan demisti bir arkadas hatta estetisyen_ankara herhalde nicki.
Öncelikle erkek arkadaşınla buluşacağın gün yada önceki gün duştayken cildin sıcaktan yumuşamış ve gözeneklerin açılmışken yüzüne peeling yap. sivilcelerin şuan varsa sivilceli olan bölgeleri ovuşturma ama sadece yıka. Bunu yapınca zaten yüzün rengi bi değişiyo aklanıyo sanki :) sonra çıkınca yüzün pürüzsüz ama kuru olucak önce bi tonikle güzelce sil ( açılan ve temizlenen gözenekleri sıkılaştırır böylece siyah nokta oluşumunu engeller). Sonra göz çevrene aydınlatıcı göz çevresi kremi, cildine de kullandığın nemlendiriciyi sür. Cildim karma demişsin parlama yapamaması için hafif bi nemlendirici kullan ve burun alın kısımlarına daha az miktarda sür. :) Sevgilim bayramdan sonra gelicek demişsin her duşta peeling uygulamasını yaparsan ve her sabah ve akşam cildini temizleyip nemlendirici sürersen bi haftada farkı görürsün zaten. Eğer marka önerisi istersen ben peeling olarak garnier 3ü 1arada kullanıyorum, memnunum. Benim cildim kuruya yakın biraz. Göz çevresi için watson's da yeni aldığım naturelhigh marka aydınlatıcı göz çevresi kremini kullanıyorum yeni keşfettim çok beğendim Ama yaşadığın şehirde bulamassan eğer önceden de neutregena radians boost kullanıyodum o da güzeldi. Nemlendirici olarak da yine naturalhigh gspf15 gündüz nemlendirisi kullanıyorum çok memnunum, öncede kullandıklarım parlama yapıyordu.
Bende kil maskesi aldım haa bide ısıl ısıl bir cilt istiyorum demistim. Bir tatlı kasıgı yogurtla bir cay kasıgı karbonatı karıstırıp yüzüne sür sonra kurumasını bekle ovarak cıkar falan demisti bir arkadas hatta estetisyen_ankara herhalde nicki.
clean &clear siyah nokta temizleme jeli içinde mavi tanecikleri var ovuşturarak yüzünü yıkıyorsun ve duruluyorsun.ilk yıkamada çok daha berrak ışıl ışıl hissedeceksin
onun clean and clear dan memnun kalan çok kisi duymadim aslinda su sut ve jelatinliyi denemek istiyorum ama jelatin bulmak da sorun :S fakat ben bu arada kendim bi maske yaptim bundan sonra haftada bir onu uygulucam. pudra gul suyu biraz karbonat ve limonu karistirdim cildime surdum dun aksam dugune gidicem diye 2. defa yaptim birer gun arayla ama biraz cildimi gerdi hafta bir veya iki yeticek ama yuzumdeki bi kaç kuçuk sivilceyi hemen sondurdu artik bi dahaki regl donemime kadar rahatim sanirim :S
keten tohumunu kaynat, jöle kıvamına gelene kadar, sonra soğumasını bekle ve yüzüne sür bir pamukla. farkı görünce anlayacaksın özellikle akşam yatmadan önce sürersen sabah kalktığında beyazlamış, yumuşacık bir cilt bulacaksın:86: sivilcelere de iyi geliyor hem. Doktorluk cilt problemlerin yoksa sana çok güzel bir çözüm olacaktır