merkez seçmek zor deneyimli arkadaşlar önerebileceğiz yerleri yazarmısınız????

EFSANE202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
419
7
merkez seçmek çok zor insan kararsız kalıyor, bu konuda tecrübeli arkadaşların önerebileceği yerler varsa yazabilirmi?bekliyorum yazılarınızı şimdiden tşk ederim sevgiyle kalın..........:kahve:

Eğer istanbulda yaptirma imkaniniz varsa ben alman hastanesinin anadolu yakası şubesi olan umut tüp bebek merkezi dr.enver kurt'u öneririm ben çok memnunum istersen nettende araştirip başarilarini öğrenebilirsin herşeyden önemliside ticari bakmayişi gerçekten amaç insanlari evlat sahibi yapmak yolunda uğraşiyor olmasi.

Son düzenleme:
Jinemed Kalamış tüp bebek merkezi ve Jinemed Beşiktaş Hastanesi var ikisinide tavsiye edebilirim ben orada aşılamamı yaptırıcam...Tabi bunlarda İstanbul'da cnm..

canım Ben Antalya tüp bebek merkezinde Yaptırdım 1 kere aşılama yaptırdım ve daha sonta tüp bebek yaptırdım ikisindede çok memnun kaldım tüp bebekte ilk denememde tuttu. Antalya Tüp Bebek Merkezinde çok memnun kaldım Doktorları Çok iyi özellikle Kemal Bey. Üstelik Antalya Tüp bebek Merkezinin Ücretsin Konaklamak için pansiyonları var Aynen otel gibi Çok temzi ve düzenli bir çalışma sistemleri var. Eğer imkanın varsa tavsiye ederim canım. İnşallah bu meşaketli yolda sonun başarı olur.
sevgiler..

efsane afyonda oturuyorsun heralde. konyaya gelme imkanın daha kolay olur heralde. özel selçuklu hastanesi op.dr. nil okur tavsiye ederim. tıp fak. dr.larından prof. dr. mehmet çolakoğlu ve metin çapar da bu konuda çok iyiymiş. onlarda tedavi işlemlerini bu hastanede yapıyorlar zaten. hayırlı olsun şimdiden.

eger ıstanbulda yaptırma şansın varsa amerıcan hastanesı ni önerıyorum bnd eorayı dusnuyorm basrı oranlrı cok yuksek ve ılgı superuzman dr.lar var

Merkez araştırırken gerçekten burada işlem yaptırıp başarılı olanlara bakmalısın
ben Anatolıa ya gittim,Türkiyede tanınmış bir merkez,
İstanbulda Jinemed ve Alman Hastanesinin başarılı olduğunu duydum
Konya yı hiç düşünme derim, deneme tahtası olamak istemezsen

canım bende uzun zamandır güvenebileceğim bir merkez arıyordum,biçok yerle gittim görüştüm,muayene oldum,en sonunda kadıköy acıbadem tüp bebeğe karar verdim,Prof. Dr. Cem bey mükemmel bir insan,hemşirelerde öyle,ayrıca sürekli hizmet vermek için çooook tatlıda bi psikologları var,bence karar vermeden önce aklında olan karasız kaldığın merkzlerle git bire bir görüş ondan sonra karar ver canım

canım ankarada clinic kadın sağlığı ve tüp bebek merkezinde yaptırdım ben ilk micromu çok şükür sonuç pozitif ama negatif olsaydı yine 2. ye oraya giderdim. internetten siteye bakabilirsin ön bilgi olur. ben aydında oturuyorum 8 saat yol afyondan ankara 3,5 -4 saat. bi araştır sen de. Allah yardımcın olsun.

efsane afyonda oturuyorsun heralde. konyaya gelme imkanın daha kolay olur heralde. özel selçuklu hastanesi op.dr. nil okur tavsiye ederim. tıp fak. dr.larından prof. dr. mehmet çolakoğlu ve metin çapar da bu konuda çok iyiymiş. onlarda tedavi işlemlerini bu hastanede yapıyorlar zaten. hayırlı olsun şimdiden.

Efsane, ben de konyadayım ama istanbul'a alman hastanesine gittim. Ekip çok iyi.. Seçeceğin merkezin özellikle labaratuvarının çok iyi olması gerekiyor.. Alman hastanesi bu konuda çok iyi diye duydum hep ve ilk micro denemesini orada yaptırdım. Sonuç negatif ama ben hastaneden çok memnun kalmıştım. a.s.

Tuuabay canım Dr. Nil Okur hakkında hiç fikrim yok ama diğer iki doktoru da biliyorum ve hiç tavsiye etmem.. yasakkelime

canım bende uzun zamandır güvenebileceğim bir merkez arıyordum,biçok yerle gittim görüştüm,muayene oldum,en sonunda kadıköy acıbadem tüp bebeğe karar verdim,Prof. Dr. Cem bey mükemmel bir insan,hemşirelerde öyle,ayrıca sürekli hizmet vermek için çooook tatlıda bi psikologları var,bence karar vermeden önce aklında olan karasız kaldığın merkzlerle git bire bir görüş ondan sonra karar ver canım

celine bursa acıbadem nasıl bilgin varmı tatlım?orası daha yakın afyona:1rolleyes:

Efsane ilk denemen Anatolıa da mı oldu?
eğer 2. deneme için adres değiştireceksen değiştirme derim,
ilk ile ikinci arasında dr tedavide değişiklik yapabilir,
gideceğin merkezde de ilkinde olmazsa ikinciyi yine orada yaptır,
başarı ancak öyle sağlanıyor,

Efsane ilk denemen Anatolıa da mı oldu?
eğer 2. deneme için adres değiştireceksen değiştirme derim,
ilk ile ikinci arasında dr tedavide değişiklik yapabilir,
gideceğin merkezde de ilkinde olmazsa ikinciyi yine orada yaptır,
başarı ancak öyle sağlanıyor,

evt ilk denemem anatolıada oldu. nisanda yapılmıştı başarısız oldu haziranda ararız dediler aramadılar.sgk anlaşması varmı şimdi bilmiyorum?birkaç tanıdığım var acıbademi öneriyorlar kafam çok karışık bu dönemde sağlıklı düşünemiyorum neresi denilirse aklım oraya kayıyor offff bıktım.teşekkür ederim önerin için sanırım anatolıada olur 2.de.sen hamişsin dimi şimdi 4. denemenmiydi yanlışmı hatırlıyorum sevgiler.....

bana kalırsa ikisiylede görüş canım kafana yatana karar ver.bazen değiştirmekte iyi olabilir..

Bursa Acıbadem diyorum
Ben çok tüpbebek merkezi gezdim ama acıbademdeki şahin zeteroğlu kadar ilgili bir doktor görmedim tek kelimeyle mükemmel davranıyor hemşireleri ve hastanenin tüm personeli öyle güleryüzlü ki ayrıca tertemiz harikulade bir hastane bursa acıbadem
ben ikinci denememi orada yaptıracağım ilkini ise malesef doğuda bir şehirde denemiştik:KK43:

senin içine yatan bir yer olsun yani dr a baktıgında ona güven hissedebilmen gerek dr unu rahatlıkla arayabilmen önemli sonra merak ettiklerini rahatlıkla sorabilmen gerek allah büyük ilkinde olmadıysa
ikincide olur

Bursa Acıbadem diyorum
Ben çok tüpbebek merkezi gezdim ama acıbademdeki şahin zeteroğlu kadar ilgili bir doktor görmedim tek kelimeyle mükemmel davranıyor hemşireleri ve hastanenin tüm personeli öyle güleryüzlü ki ayrıca tertemiz harikulade bir hastane bursa acıbadem
ben ikinci denememi orada yaptıracağım ilkini ise malesef doğuda bir şehirde denemiştik:KK43:

slm canım sanırım aynı dr akarar vermişik ne zaman başlıyosun tedaviye..

X