Gebeliğe Hazırlık Merhabalarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın ama buradaki insanlar susmuyor gercekten acaba kisirmi neden hamile kalmiyor falan diyolar ben dusunmuyorum zaten umdugum gibi olmuyor

Haklısın ama buradaki insanlar susmuyor gercekten acaba kisirmi neden hamile kalmiyor falan diyolar ben dusunmuyorum zaten umdugum gibi olmuyor
Allah o insanlari kahrestsin ya ne istiyolar senden? Nefret ediyorum şu cahillikten birak ne derlerse desinler cocugun olabilir de olmayabilir de bu kusur degil Allah’tan hersey insallah olur bi bebisin. Bende 1,5 yillik evliyim kaynanam gecen ben bebek istiyorum dedi dogur o zaman dedim gectim. Kimsenin hayatina bu kadar mudahale etmesine izin verme yapiatir cevabi gec kendinide strese sokma kuzum cok gencsin olur bebisin

Ahhhhahhah harikasın ben de doğur o zaman diyeceğim artık. Birkaç sene tatlı oluyor seviyorlar oynuyorlar sonra bir burs veriyim bir harçlık veriyim eğitimine katkıda bulunayım diyen yok. İstemesine istiyorlar... Hayat eskisi gibi kolay değil herkesin başını sokacak bir evi bile yok. Okuyanlar is bulamıyor. Çalışanlar 12-13 saat mesai yapıyor. Bu yaşlılar bu yöneticilere oy verdikçe torun morun yok onlara. Halkımız bu kadar çalışkan, bu kadar kalabalık, bu kadar zengin bir ülkede çekilen fakirliği hiç hak etmiyoruz. Almanyada olsam ben de doğururum, 2 aylık maaşla çocuğuma bir araba alabilsem... Ana-baba doğurmakla olunmuyor maalesef, cocugun geleceğini de düşünmek gerek.

O kadar haklisiniz ki. Mesela biz suan tıkı tıkına geciniyoruz diyebilirim keyfi bisey yapabildigimiz cok nadirdir. Cocuk istiyoruz evet ama nasil olcak nasil yapcaz bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…