Gebeliğe Hazırlık Merhabalarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birinsanisteee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
51
7
19
5 aylık evliyim çocuk denememize rağmen olmuyor bi sorunda yok belirtilerim vardi ama test sonucu negatif cikmisti simdide belirtilerim var gögüste ağrı, sızlama akıntı mide bulanmasi ve karnimda şişkinlik baya var reglim 5 gün gecikti kendimi umutlandirmak istemiyorum yalanci hamilelik belirtisi olabilirmi?? Nasil hamile kalabilirim tesekkur ederim simdiden❤

Bence pozitif cikicak ben inanıyorum kesin çünkü benimde aynı belirtilerin vardı adetim den 4 gün geçti yaptım pozitif çıktı şuan 5 haftaliyim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım darisi benim basima gercekten cok istiyorum iki kere test yaptirmistim ikiside negatif cikmisti stres asiri yapmistim kendi kendime diyordum hamile kalmam imkansiz kesin diye insallah hamileyimdir

Bence pozitif cikicak ben inanıyorum kesin çünkü benimde aynı belirtilerin vardı adetim den 4 gün geçti yaptım pozitif çıktı şuan 5 haftaliyim
mide bulantilarim var kahvaltidan sonra mesela asiri bulaniyor göğüsüm aşırı ağrıyor normalde regl olacağım günler bende hic agri olmaz ne gogus agrisi ne karin agrisi hepsini suan yasiyorum :/

iki hafta önce kan vermiştim belirtilerim yine vardi gebelik yok demişti hekimimiz gebelik istiyorum ama iste yine negatif çıkarsa diye umutsuzluğa kapılıyorum :/
Yavrum 2 hafta önce tabiki negatif çıkar bebek varsa bile tüplerde döllenmeye çalışıyor nasıl pozitif çıksın. 5 gün gecikmişsin varsa pozitif çıkar şu an. Test yapmaman gereken zamanda yapmışsın yapman gereken zaman yapmıyorsun

Ya iste şehir uzak biraz anca yarin test alip yapicam dua edinde pozitif ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…