- 6 Kasım 2024
- 51
- 7
- 19
-
- Konu Sahibi birinsanisteee
5 gün gecikmişsiniz tekrar test verdiniz m
E vermeden bilemeyiz ki test verinhayır daha test vermedim maalesef
iki hafta önce kan vermiştim belirtilerim yine vardi gebelik yok demişti hekimimiz gebelik istiyorum ama iste yine negatif çıkarsa diye umutsuzluğa kapılıyorum :/E vermeden bilemeyiz ki test verin
Hayır yapmadım bi kaç gün sonra yapacağım inşallah ❤Yeni test yaptınız mı peki adetiniz 5 gün geçmiş bu normal birşey değil
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım darisi benim basima gercekten cok istiyorum iki kere test yaptirmistim ikiside negatif cikmisti stres asiri yapmistim kendi kendime diyordum hamile kalmam imkansiz kesin diye insallah hamileyimdirBence pozitif cikicak ben inanıyorum kesin çünkü benimde aynı belirtilerin vardı adetim den 4 gün geçti yaptım pozitif çıktı şuan 5 haftaliyim
mide bulantilarim var kahvaltidan sonra mesela asiri bulaniyor göğüsüm aşırı ağrıyor normalde regl olacağım günler bende hic agri olmaz ne gogus agrisi ne karin agrisi hepsini suan yasiyorum :/Bence pozitif cikicak ben inanıyorum kesin çünkü benimde aynı belirtilerin vardı adetim den 4 gün geçti yaptım pozitif çıktı şuan 5 haftaliyim
çok tesekkur ederim yeni katildim buraya iyi geldi konusmak tesekkur ederim tekrardanÖyle deme güzel allahima dua et merak ettirme bizi
Yavrum 2 hafta önce tabiki negatif çıkar bebek varsa bile tüplerde döllenmeye çalışıyor nasıl pozitif çıksın. 5 gün gecikmişsin varsa pozitif çıkar şu an. Test yapmaman gereken zamanda yapmışsın yapman gereken zaman yapmıyorsuniki hafta önce kan vermiştim belirtilerim yine vardi gebelik yok demişti hekimimiz gebelik istiyorum ama iste yine negatif çıkarsa diye umutsuzluğa kapılıyorum :/
Ya iste şehir uzak biraz anca yarin test alip yapicam dua edinde pozitif ciksinYavrum 2 hafta önce tabiki negatif çıkar bebek varsa bile tüplerde döllenmeye çalışıyor nasıl pozitif çıksın. 5 gün gecikmişsin varsa pozitif çıkar şu an. Test yapmaman gereken zamanda yapmışsın yapman gereken zaman yapmıyorsun
Sonucunuz nedirYa iste şehir uzak biraz anca yarin test alip yapicam dua edinde pozitif ciksin❤
NegatifSonucunuz nedir