• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhabalarr bende geldim :)

bnmde çeyizim kırmızı siyah beyaz:(
nerden aldın ekmek kutusunu.. bende siyahmı alsam diyorum.. kırmızıda mutlakgımmın dolapları renkli olursa( olurda kiraya gdersem) kötü durur sankim:(

canım çay seti olarak degilde tezgah üstüne uyumlu kupa takımı olarak aldım :) benim yukardan bakarsan kahvaltılık takımım çok sade ve şık duruyo ve onun cay bardakları çok güzleler :) ben aslında o takımı daha çok çay ve pasta servisi olarak da kullanırım amaçlı aldım ve 12 kişilige tamamladım :) sende öle bişe yapabilirsin :)
tuppera gelince :) canım aslında bende pek abartmadım :) ilk küçük saklama kapları sona biraz büykleri aldım. dedigim gibi tinimini hanımlar sebze saklamak için. e hamur ve yoğurt kabını aldım onlarda dolap içi. bu kırmızı en son aldıgımı pilav seti gibi kullancam bulgur pirinç şehriye şeklinde :) ama bi set daha alırım gibi mercimek nohut için :) olmuşken tupper olsun :)bunlarada sadece bakliyat saklaman şart degil ama çerez,mısır gevregi falanda saklayabilirsin :D sen en gerekliden başlarsın sona alabildigin kadar gidersin işte :) ben de öle başladım şimdi mesala kaşıkları bekliyorum bide rendesini :D

Eki Görüntüle 522930
çay setinden kastım buydu aslında:S
benm kahvaltı takımım bernanado. yanına farklı tabaklarda aldım.. hem günlük hmde kahvatı gibi
ayrı yetten 6 kişlik günlükte aldım. olurda 6kişilk gnlük yetmezse kahvaltı takımlarından faydalancam. ay anlatamadım:)
bıcak takımıda karaca dımı. ne kadar.? bnde siyah ve ince istiyorum.d

kaşık ve rende ne işe yarıcak:D

Son düzenleme:
bnmde çeyizim kırmızı siyah beyaz:(
nerden aldın ekmek kutusunu.. bende siyahmı alsam diyorum.. kırmızıda mutlakgımmın dolapları renkli olursa( olurda kiraya gdersem) kötü durur sankim:(

Eki Görüntüle 522930
çay setinden kastım buydu aslında:S
benm kahvaltı takımım bernanado. yanına farklı tabaklarda aldım.. hem günlük hmde kahvatı gibi
ayrı yetten 6 kişlik günlükte aldım. olurda 6kişilk gnlük yetmezse kahvaltı takımlarından faydalancam. ay anlatamadım:)
bıcak takımıda karaca dımı. ne kadar.? bnde siyah ve ince istiyorum.d

kaşık ve rende ne işe yarıcak:D

canım ekmek sepertimi karacadan aldım... siyada olabilir ama dedigin gibi :) burda biraz rengi açık çıkmış... biev dede var aynısı :) 50 tl ye de aldım. ama inan bıçak setini hatırlamıyorum :)karaca ama fiyatı neydi bilmiyorum. kaşık ve rende derken ne demek istedigini de anlamadım :D

canım ekmek sepertimi karacadan aldım... siyada olabilir ama dedigin gibi :) burda biraz rengi açık çıkmış... biev dede var aynısı :) 50 tl ye de aldım. ama inan bıçak setini hatırlamıyorum :)karaca ama fiyatı neydi bilmiyorum. kaşık ve rende derken ne demek istedigini de anlamadım :D

şimdi anladım :D yazdıklarımı okuyunca :D canım kaşıklarını kuzenm 10 yıldır kullanıyo teflonlarda falan ve inanırmısın plastik ve ilk günkü gibi ne bi erime ne bi solma...
rende de almışken tupper alıcam :D degişik başlıkları var hoşuma gidiyo ve çok keskin :D

Back
X