- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bnmde çeyizim kırmızı siyah beyaz

nerden aldın ekmek kutusunu.. bende siyahmı alsam diyorum.. kırmızıda mutlakgımmın dolapları renkli olursa( olurda kiraya gdersem) kötü durur sankim

canım çay seti olarak degilde tezgah üstüne uyumlu kupa takımı olarak aldım :) benim yukardan bakarsan kahvaltılık takımım çok sade ve şık duruyo ve onun cay bardakları çok güzleler :) ben aslında o takımı daha çok çay ve pasta servisi olarak da kullanırım amaçlı aldım ve 12 kişilige tamamladım :) sende öle bişe yapabilirsin :)
tuppera gelince :) canım aslında bende pek abartmadım :) ilk küçük saklama kapları sona biraz büykleri aldım. dedigim gibi tinimini hanımlar sebze saklamak için. e hamur ve yoğurt kabını aldım onlarda dolap içi. bu kırmızı en son aldıgımı pilav seti gibi kullancam bulgur pirinç şehriye şeklinde :) ama bi set daha alırım gibi mercimek nohut için :) olmuşken tupper olsun :)bunlarada sadece bakliyat saklaman şart degil ama çerez,mısır gevregi falanda saklayabilirsinsen en gerekliden başlarsın sona alabildigin kadar gidersin işte :) ben de öle başladım şimdi mesala kaşıkları bekliyorum bide rendesini
![]()
Eki Görüntüle 522930
çay setinden kastım buydu aslında:S
benm kahvaltı takımım bernanado. yanına farklı tabaklarda aldım.. hem günlük hmde kahvatı gibi
ayrı yetten 6 kişlik günlükte aldım. olurda 6kişilk gnlük yetmezse kahvaltı takımlarından faydalancam. ay anlatamadım:)
bıcak takımıda karaca dımı. ne kadar.? bnde siyah ve ince istiyorum.d
kaşık ve rende ne işe yarıcak

Son düzenleme: