- 19 Ocak 2017
- 6.968
- 20.214
- 37
-
- Konu Sahibi legendary1
İşte yorumlayamıyorum o yüzden konu açtımGözü kapalı öpüşenler daha fazla hissetmek için gözlerini kaparlar. Sonuçta bir eksik duyunuz diğerini daha fazla keskinleştirir.
Dokunma duyumuz ile öpüşüyoruz. Koklama, duymayı kapatamayacağımıza göre görmeyi kapatıyoruz
Sevgilinle ilgili yorumu sana bırakıyorum bu durumda
İşte yorumlayamıyorum o yüzden konu açtım
Evet arada bir gidip sanayide bakım yaptırırımDalgacı tayfa geldi :) sizde sensör mü takılı ordan mı biliyorsunuz
Nette okudum bazı erkekler karşıdaki insanın haz aldığını gördükçe daha da zevk alıyormuş :) belki o yüzden açık tutuyordur, biraz önce aradım sordumTanısam yorumunu yaparım ama tanımıyorum ki sevgiliniziAdam belki görsel hafızalı öyle öpüşmeyi seviyor yada adam dokunsal gözünü kapatmasada dolu dolu hissedebiliyor öpüşmenizi Genel mantık bu ama öpüşmede
Bana çok tuhaf geliyor, ben bi öpüşme başlangıcında bakarım bide biterkenNette okudum bazı erkekler karşıdaki insanın haz aldığını gördükçe daha da zevk alıyormuş :) belki o yüzden açık tutuyordur, biraz önce aradım sordumvalla bilmiyorum ki farkında bile değilim dedi
Valla bana da tuhaf geliyor açıkçasıBana çok tuhaf geliyor, ben bi öpüşme başlangıcında bakarım bide biterken
Yorumunuza sesli güldümmAy bide adam üstümdeyse gözlerini belerte belerte kurbanlık koyun gibi bakarak öpüyorsa bütün libidom içime kaçıyorbeni french kiss bile kurtarabilemes o dakikadan sonra
Benim eşim de gözü hep açıktır. İlk farkettiğimde bana da çok tuhaf gelmişti. Ama öyle şeyleri görmezden geldim ki bu konu arada kaynadı gittiEvet benim otomatik olarak kapanıyor arada aslında yüzü nasıl karşı taraf zevk alıyor mu diye açıyorum galiba sonra bi bakıyorum Oda açık sonra hep dikkat ettim hiç kapamıyor bi tuhaf geldi
Gece gece cinlerim attı kız aklıma düşünceler indi ...çok güldüm koyun lafinaGözleri açık öpüşen erkekler için çok çapkın olur diyolla. Ben de kapatırım ya, koyun gibi bakamam öyle dikkatim dağılıyor
Belli belli sabah ezanına kadar oturmuşsun, yorum saatine bakılırsa hahahaGece gece cinlerim attı kız aklıma düşünceler indi ...çok güldüm koyun lafina
Belli belli sabah ezanına kadar oturmuşsun, yorum saatine bakılırsa hahaha
Bebesi olanları da tutmuyo valla, ezanı karşılıyoruz iki gecedirDertler derya olmuş baciko ... uyku mu tutar beni
Bebesi olanları da tutmuyo valla, ezanı karşılıyoruz iki gecedirsen evli miydin
Aloww alooww love benimBekarım elimdekini de kaçırdımayrı düştük. Love sen misin ?
Aloww alooww love benimhiç üzülme, doğru insan değilmiş demek, kısmetinde varsa oluyor bu işler
Türkcesi?yüzyılın sorunu, bruno mars'in da dediği gibi;
Should have known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open
Why were they open?
kendisine sorun. görmek istiyor olabilir
Hayat sabun köpüğü canım napcaksın işteAh love im bebeğimm...Gurur mahvetti şu çıtır cilveli işveli hızlı zamanımda resmen aşk acısı cekiyorumo kadar saçma absürt birseyden ayrı düştük ki ben bile inanamıyorum gurur mahvediyor. Bakalım olacağı varsa olur ... Paşamız ne yapar ne eder bilemiyorum artıkın... biranda gerildik ayağımızı kaydırdılar
ilk öpücükten anlamaliydim sıkıntılı olduğunu, gözlerin açık öpüşüyordun, neden açıktılar?Türkcesi?