Merhabalar

Gözü kapalı öpüşenler daha fazla hissetmek için gözlerini kaparlar. Sonuçta bir eksik duyunuz diğerini daha fazla keskinleştirir.
Dokunma duyumuz ile öpüşüyoruz. Koklama, duymayı kapatamayacağımıza göre görmeyi kapatıyoruz 👍
Sevgilinle ilgili yorumu sana bırakıyorum bu durumda 🤷‍♀️

Gözü kapalı öpüşenler daha fazla hissetmek için gözlerini kaparlar. Sonuçta bir eksik duyunuz diğerini daha fazla keskinleştirir.
Dokunma duyumuz ile öpüşüyoruz. Koklama, duymayı kapatamayacağımıza göre görmeyi kapatıyoruz 👍
Sevgilinle ilgili yorumu sana bırakıyorum bu durumda 🤷‍♀️
İşte yorumlayamıyorum o yüzden konu açtım 😀

Tanısam yorumunu yaparım ama tanımıyorum ki sevgilinizi 🤷‍♀️ Adam belki görsel hafızalı öyle öpüşmeyi seviyor yada adam dokunsal gözünü kapatmasada dolu dolu hissedebiliyor öpüşmenizi 🤔 Genel mantık bu ama öpüşmede 🤣
Nette okudum bazı erkekler karşıdaki insanın haz aldığını gördükçe daha da zevk alıyormuş :) belki o yüzden açık tutuyordur, biraz önce aradım sordum 😀 valla bilmiyorum ki farkında bile değilim dedi 😀

Nette okudum bazı erkekler karşıdaki insanın haz aldığını gördükçe daha da zevk alıyormuş :) belki o yüzden açık tutuyordur, biraz önce aradım sordum 😀 valla bilmiyorum ki farkında bile değilim dedi 😀
Bana çok tuhaf geliyor, ben bi öpüşme başlangıcında bakarım bide biterken:KK48::KK53:

Evet benim otomatik olarak kapanıyor arada aslında yüzü nasıl karşı taraf zevk alıyor mu diye açıyorum galiba sonra bi bakıyorum Oda açık sonra hep dikkat ettim hiç kapamıyor bi tuhaf geldi 😀
Benim eşim de gözü hep açıktır. İlk farkettiğimde bana da çok tuhaf gelmişti. Ama öyle şeyleri görmezden geldim ki bu konu arada kaynadı gitti :KK70:

Aloww alooww love benim:KK53::KK70:hiç üzülme, doğru insan değilmiş demek, kısmetinde varsa oluyor bu işler

Ah love im bebeğimm...Gurur mahvetti şu çıtır cilveli işveli hızlı zamanımda resmen aşk acısı cekiyorum :rolleyes: o kadar saçma absürt birseyden ayrı düştük ki ben bile inanamıyorum gurur mahvediyor. Bakalım olacağı varsa olur ... Paşamız ne yapar ne eder bilemiyorum artıkın... biranda gerildik ayağımızı kaydırdılar :KK53: :KK14:

Ah love im bebeğimm...Gurur mahvetti şu çıtır cilveli işveli hızlı zamanımda resmen aşk acısı cekiyorum :rolleyes: o kadar saçma absürt birseyden ayrı düştük ki ben bile inanamıyorum gurur mahvediyor. Bakalım olacağı varsa olur ... Paşamız ne yapar ne eder bilemiyorum artıkın... biranda gerildik ayağımızı kaydırdılar :KK53: :KK14:
Hayat sabun köpüğü canım napcaksın işte

ilk öpücükten anlamaliydim sıkıntılı olduğunu, gözlerin açık öpüşüyordun, neden açıktılar?

böyle bir çıkarım yapılıyor genelde açık gözle öpüşenler için ama bence bunun her zaman sevmekle alakası yok

X