Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne biçim doktor o yaBilmiyorum , doktora ne kadar dil döktüysem de amh için ikna edemedim , gerek yok dedi
Adet döngünüz nasıl, geçikior mu
Fsh çok yüksek. Ultrasonda yumurta rezervi nasıl ? Önemli olan o
Hayıt macunu kullanın. Benim 15 ti fsh değerim. Sadece 4 ay kullandım 8 e düştüBenim hayatımdan stres eksik olmuyor maalesef zaten büyük etken bu .. Abim doktor devlette kadın doğumcuya göstermiş yumurta toplatms yapabilir demiş. İnanın ne söylesem nafile dedim ya hepsi farklı konuşuyor ve ben hakikaten hiç ama hiç değilim Yaşım çok genç çünkü lakin annemde erken yaşta 35 lerde menopoza girmişti genetik olabilir diye korkuyorum Sivas'taki başka doktor da bir ilaç yazmış 3 ay kullansın her şey normale döner demiş. Hangi birine inanim bilemiyorum dua buyurun benim için
Benim hayatımdan stres eksik olmuyor maalesef zaten büyük etken bu .. Abim doktor devlette kadın doğumcuya göstermiş yumurta toplatms yapabilir demiş. İnanın ne söylesem nafile dedim ya hepsi farklı konuşuyor ve ben hakikaten hiç ama hiç değilim Yaşım çok genç çünkü lakin annemde erken yaşta 35 lerde menopoza girmişti genetik olabilir diye korkuyorum Sivas'taki başka doktor da bir ilaç yazmış 3 ay kullansın her şey normale döner demiş. Hangi birine inanim bilemiyorum dua buyurun benim için