Merhabalar evliligimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum

of nerden baslasam bilemedim.esinizin ve ailesinin egitim seviyesi belli.esiniz askermis bide ,tencere kapaksiniz bence sende cok akilli egitimli birine benzemiyon.ozgur bir hayatiniz yok alisiksiniz canim bu kalabaliga.sıkıntı etme 2 yila duzelirsin bu kalabaligin arasindan biri olursun oylece icice yasayip gidersiniz allah saglik versin gerisini halledersjn ben inaniyorum

yazida elime bir cocuk verirse naparim bilmiyorum yazmissin.niye sen obje süs esyasi felanmisin senden hemen bir cocuk patlatiyor beyefendi.iradesiz felanmisin ay valla bu akilla asla gelip buralardan tavsiye isteme cunku sen bosanmazsin omur boyu cene yaparsin soylenirsin yilda 1 kez de dogurursun

Konu açan bazı kişilere hayret ediyorum.

İnsan yazdıklarını bir okumaz mı Allah aşkına? Okuyanlara nedir bu eziyet? Bu kadarı da fazla artık. Anlatım bozukluğu had safhada. Paragraf, nokta, virgül? Güzelim dilimiz ne halde, çok yazık.

Konunuza gelince, eşiniz sizi sevmiyor. Zaten yaşantılarınız o kadar ayrı ki, daha fazla kendinizi ezdirmeden bitirmelisiniz bu işi. Maalesef bu işler zorla olmuyor. Hala seviyorum diyorsanız da terapi alın. Hiçbir güçlü kadın, bu davranışları kendisine layık görmez.

Kafanı bu zamana kadar olan bitene yormak yerine bundan sonra neler yapabilecegine yorarsan işin çok daha kolay olur. O adam düzelmez , babası değişmez, çekilenler guncellenmis versiyonu ile karşına çıkmaya devam eder sende vardır bunda da bir hayr der çekmeye devam edersin , tabi asıl hayırlı olanın ondan ayrılmak olduğunu bilmeden. Karşında iki yol var biri daha önce gidip geldigin zorlanarak yürüdüğün evine sağ salim dönmeye şükrettigin, diğeri de henüz adım atmadigin nasıl olduğunu bilmediğin bir yol seçim senin.

Hepsını, okuyamadım, okuduğuma yorumum, sakın, sakın. Başına da bela olmaz insallah, Rabbim cumlemizin evlatlarını korusun

Dark, düşün ki bir kadın evet kıyıda kösede büyümüş, eğitimi az, konusması yazması degişik, fakat yine de burayı bulabilmiş, derdini paylaşmış, içini dökmüş. Biz de iyi kötü anlamışız. Eleştirmeden elden geldigi kadar yardımcı olmamız gerekmez mi,bizden iyi ortamda büyüyenler oldugu gibi çok zor hayatlarda gelenler de var:/

Çevrenin bosanmaya bakış acısı nasıl, ornegin aileler karısıyor mu, olmaz bosanamazsın, gelinlikle cıktın kefenle donersin ancak gibi bakış açıları var mı,varsa işin zor, fakat ailen zorla gondermiyorsa dediklerine kulak asma, calısıyorsun sanırım, ailene maddi destek olarak cenelerini biraz sustur. Bazen elinde ne varsa ona bakarak bir yol cızmek gerekir.

Çalışmıyorm ama çalışmayı düşünüyorum ailem boşanmami tabiki istemez bakış açıları şöyledir herkes bi takım sorunlar yaşar evlilikte. Hangi yuva kolay kuruluyorki diyorlar bana boşanma düşün diyorlar ama git bile demiyorlar benm Aklım allak bullak evliliğimden zaten hayır görmedim daha 25 yaşındayım.gecen Ailesiyle konuşmaya geldiler böyle ona baktm eskisi gibi hissediyorum cnku herşeyi içimde bıraktı sonra dönüp kendime şunu diyorm affedeym boşanırsam hayatm eskisi gibi olamaz nasl yol katedecem diyorum sonra diyorum ki kendime illa gözüm burnum basimmi kırılması gerekiyor çocuğum yok ailem kim ne derse desn çalışırm diyorum bilmiyorum git geldeym

Pardon eskisi gibi hissetmiyorum yazacaktm. Yani sevgim tamamen bitmemiş ama eskisi gibi ona bakınca mutlu olamıyorum

Canım benim bak eğitimi az kişi dediklerimiz her yeri senden benden iyi bulurlar hiç üzülme onlar için. Eleştirmedim de en azından bir ilkokul okumuş bu üye,illa yüksek lisanslı olmaya gerek yok ki Allah rızası için bir paragraf kullanabilir bir insan. Bu ların ilkokul öğretmenlerini bulup diplomalarını yırtasım geliyor valla yıldım kendini anlatamayan insanlardan.

Trt arşivlerindeki 1970lerin sokak röportajlarını izlemeye fırsatın olursa bir bak. Köydeki dağdaki sıradan yurdum köylüsünün Türkçesine,kendini ifade etme tarzına hayran kalacaksın. Bu yeni nesil diye tabir ettiklerimiz her şeye güçleri yetip de iki lafı bir araya getiremeyenler sonradan çıktı piyasaya. Benim kızgın olduğum nokta bu.

Konusuna da yorumu yaptım zaten,böyle evlenmiş olmak için yapılan evliliklerin düzelme şansı yok. Münkün değil. Bu kadıncağıza bu rezil herifi ve ailesini kim bulduysa iletişim kesilmeli. Başını yakmışlar resmen o da ayrı konu

Bunu okuyan var mı gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…