merhabalar boş gebelik durumum varmış ve sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var:(

whiteangelfa

velle est posse
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
69
68
34
Merhabalar arkadaşlar şuan 6 haftalık hamile olmam gerekirken hala beş haftalık olarak görünüyor kesem. yolc kesesi var o da 6mm ama bebek görünmüyor. Dr kesen çok küçük dedi. Bebek yok dedi boş gebelik olabilirmiş 15 gün bekleyelim dedi. Aranızda böyle olup sonradan keeesi gelisip saglikli olan var mi çok kabus günler geçiriyorum. Kürtaj gibi biseyi yasamak duymak istemiorum ve caresizim (

canım yazmadan geçemedim başıma gelmedi öyle birşey ama sakın kendini yıpratma rabbim hayırlısını versin.

Moral ve desteginiz için çok Teşekkür ederim. Yıpratmamak elde deil maalesef 2 günde çöktüm resmen bi umut bekliyorum

merhaba benimde hamilelik 6 hafta ama doktor kese boş olabilir dedi bebeğin kalp atışları duyulmadı çok korkuyorum ilk gebeliğim. Gebelikten önce kanamalı bir rahatsızlık geçirdim ve rahim ağzında yara olduğunu söyledi doktor tedavi olamadan hamile kaldım. Şimdi gebelik boşsa ve kürtaj olursam bu hastalık beni nasıl etkiler bilemiyorum. En yakın arkadaşlarımdan bile nefret ediyorum durumu o kadar küçümseyip basite alıyorlar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…