İnşallah yaa bakalımCanım benim bebiş de göründü kalp atışı da, sen içini ferah tut inşallah senin de görünür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yaa bakalımCanım benim bebiş de göründü kalp atışı da, sen içini ferah tut inşallah senin de görünür
İnşallah yaa bakalım
Aaa çok sevindimmmmCanım benim bebiş de göründü kalp atışı da, sen içini ferah tut inşallah senin de görünür
Merhaba bende sizle ayni durumdayim su an. 6 haftalik gorunuyor kese 12mm yolk ta var ama bebek gorunmedi.. bugun doktorum beta aldi 28.600 cikti. İyi seyler duymaya ihtiyacim var.sen ne zaman keseyi gordun. ?? SagolCanım benim bebiş de göründü kalp atışı da, sen içini ferah tut inşallah senin de görünür
Keseyi 6 haftalıkken gördüm sata göre bebeği de 7+5'te, ama bebeğimi kaybettim maalesefMerhaba bende sizle ayni durumdayim su an. 6 haftalik gorunuyor kese 12mm yolk ta var ama bebek gorunmedi.. bugun doktorum beta aldi 28.600 cikti. İyi seyler duymaya ihtiyacim var.sen ne zaman keseyi gordun. ?? Sagol
Cok gecms olsun uzuldm. İnsallah daha iyisi nasip olsun.Keseyi 6 haftalıkken gördüm sata göre bebeği de 7+5'te, ama bebeğimi kaybettim maalesef