Boş gebelik

Evet gittim çok şükür bebeğimi gördüm kalp atışınıda duydum inşallah sizde görür duyarsınız
mrb canım senin adına cok sevindim ya sağlıkla ilerler inşallah bende aynı durumdayım salı günü gitmiştim bebegi görememiştik 1 hafta sonra gel demişti gitmeye korkuyorum senin bir hafta bitmeden mi gittin şuan kac günlük oldun

Kızlarımmm bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün 6+3 haftalık hamile olduğumu ögrendim sın adet tarihime göre 8 haftalık diye hesapladık geç döllenme olmuş çok iyiii sakın stres yapmayın ultrasona yatarken kalbim öyle çarpıyorduki bebeğin bile hissetmişti sanki onunda kalbi hızlı hızlı atıyordu lütfen kötü yorular okuyarak kendinizi strese sokmayın Allah hepimize bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🤩🤩🤩

mrb canım senin adına cok sevindim ya sağlıkla ilerler inşallah bende aynı durumdayım salı günü gitmiştim bebegi görememiştik 1 hafta sonra gel demişti gitmeye korkuyorum senin bir hafta bitmeden mi gittin şuan kac günlük oldun
Amin inşallah teşekkür ederim bir hafta geçti öyle gittim doktora içini ferah tut allahım izniyle bebeğini görüceksin küçük olduğu için görünmüyordur bende çok korktum ama çok şükür Rabbim nasip etti böylede ilerler inşallah

6+4 şuan canım
ben senin 6 haftalıkken gittiğini sanıyordum şuan 6+4 isen önceki hafta zaten 5 haftalıkmışsın o zaman zaten görünmezki boşuna kendini evham yapmışsın benim zaten bu salı gittimde 6+4 tüm ve bebek görünmedi şuan 7 haftalık oldum çok umudum yok ama inşallah bende görürüm

ben senin 6 haftalıkken gittiğini sanıyordum şuan 6+4 isen önceki hafta zaten 5 haftalıkmışsın o zaman zaten görünmezki boşuna kendini evham yapmışsın benim zaten bu salı gittimde 6+4 tüm ve bebek görünmedi şuan 7 haftalık oldum çok umudum yok ama inşallah bende görü

Ay çok sevindim sağlıkla gelsin 🙏🏻 aminnn
Çok teşekkür ederim 🥰🥰aminnn

X