Adet gününüz ne zamandı benimde 4-5 inde olmam gerekti ama halen olmadim dün sabah ilk idrarla test yaptım silik.cizgi falan yoktu negatifti bende anlamadım bekliyorumMerhabalar adet tarihimi bir gun geçti iki gün önce kan testi verdim çıkmadı ama bugün test yaptim silik çizgi çıktı hamilemiyim
Adet gününüz ne zamandı benimde 4-5 inde olmam gerekti ama halen olmadim dün sabah ilk idrarla test yaptım silik.cizgi falan yoktu negatifti bende anlamadım bekliyorumMerhabalar adet tarihimi bir gun geçti iki gün önce kan testi verdim çıkmadı ama bugün test yaptim silik çizgi çıktı hamilemiyim
İnşallah vardir canimAdet gününüz ne zamandı benimde 4-5 inde olmam gerekti ama halen olmadim dün sabah ilk idrarla test yaptım silik.cizgi falan yoktu negatifti bende anlamadım bekliyorum
Benim bi gun geçti ama 2 gun once kan testinde cikmadiAdet gününüz ne zamandı benimde 4-5 inde olmam gerekti ama halen olmadim dün sabah ilk idrarla test yaptım silik.cizgi falan yoktu negatifti bende anlamadım bekliyorum
İki gun once kanda çıkmadı o yüzden gitmedim ama çok şiddetli kaşık ağrım hafif mide bulantısı ve şiddetli göğüs hassasiyet i varKan vererek öğrenebilirsiniz anca
Bende hiçbir belirti yok normal gunumden önce regl sancısı oldu 2 gün her ay olduğu gibi ama şuan hiçbir belirtim yok . İnşallah vardır ikimizindeİki gun once kanda çıkmadı o yüzden gitmedim ama çok şiddetli kaşık ağrım hafif mide bulantısı ve şiddetli göğüs hassasiyet i var
Tekrar kan testi verin inşallah sizinledir bebişinizMerhabalar adet tarihimi bir gun geçti iki gün önce kan testi verdim çıkmadı ama bugün test yaptim silik çizgi çıktı hamilemiyim
İnşallah vardir canim seninde benimdeBende hiçbir belirti yok normal gunumden önce regl sancısı oldu 2 gün her ay olduğu gibi ama şuan hiçbir belirtim yok . İnşallah vardır ikimizindedün test yapınca bütün ümidim gitti ama bakalım hayırlısı olsun bende merakla bekliyorum. Yoksada biran önce adet olayimda aksamasin döngülerim
Ben adet oldumİnşallah vardir canim seninde benimde
İnşallah canim yarin kan verecemMerhaba benim de benzer oldu.
25 mayısta hcg kanda baktırdım 0.1di.
Adetim gelmedi 30 mayısta akşam evde kaset test yaptım. çizgi belirdi ama cok silikti
31 mayısta sabah kan verdim. 67 çıktı böyle öğrendim ben de. Umarım sizin de gelmiştir miniginiz
Ama benim sancım çok olacak.sanırımMerhaba benim de benzer oldu.
25 mayısta hcg kanda baktırdım 0.1di.
Adetim gelmedi 30 mayısta akşam evde kaset test yaptım. çizgi belirdi ama cok silikti
31 mayısta sabah kan verdim. 67 çıktı böyle öğrendim ben de. Umarım sizin de gelmiştir miniginiz
Yazin buraya sonucu merak ederim. İsteyen herkes bebeğine kavuşsun sağ salimİnşallah canim yarin kan verecem
Tamam canimYazin buraya sonucu merak ederim. İsteyen herkes bebeğine kavuşsun sağ salim
Ama o kadar çok ağrım varki adet olurum diye düşünüyorum birde benim hamile kalmam biraz zor ben sekiz sene önce tiplerini baglattim tekrar actirdim için yüzde otuz ihtimal var rabbimden umut kesilmez bizimkisi de küçük bir umutTamam canim
Git test yap öğren nerden bilelim doktor da olsak bilemeyiz burdan gözlerimizle röntgen çekmedi imize göreMerhabalar adet tarihimi bir gun geçti iki gün önce kan testi verdim çıkmadı ama bugün test yaptim silik çizgi çıktı hamilemiyim
Ay blkuzum ben 12 yıl amuda kalktım ağır pkos var. Bebeğim kendiliğinden oldu. Benim de sol kaşığıyla çok ciddi ağrı oluyordu yürüyemiyorum ha bugün ha yarın olacak diye beklerken hamile olmuşum o ağrı da kist oldu muhAma o kadar çok ağrım varki adet olurum diye düşünüyorum birde benim hamile kalmam biraz zor ben sekiz sene önce tiplerini baglattim tekrar actirdim için yüzde otuz ihtimal var rabbimden umut kesilmez bizimkisi de küçük bir umut
Ya ne güzel darisi banaAy blkuzum ben 12 yıl amuda kalktım ağır pkos var. Bebeğim kendiliğinden oldu. Benim de sol kaşığıyla çok ciddi ağrı oluyordu yürüyemiyorum ha bugün ha yarın olacak diye beklerken hamile olmuşum o ağrı da kist oldu muh
Şimdi sol tarafımda bir de kist var
Yani varya insanlar surda birbirine desteknolacagina senin gibileri çıkıyor saçma sapan konuşup can sıkmaya baska bir işe yaramıyorGit test yap öğren nerden bilelim doktor da olsak bilemeyiz burdan gözlerimizle röntgen çekmedi imize göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?