Bebek Beslenmesi merhaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi bennueren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
B

bennueren

Ziyaretçi
arkadaşlar benim 5 aylık oğlum var ismi murat eren.ama 5 aydır nerdeyse hiç uyumuyoruz .ilk başlarda gaz problemi falan dedik ama şimdi o da geçti hala uyumuyo.benimle aynı durumda olan arkadaşlara varmı acaba.nasıl bir yöntem izlediler.ayrıca humananın iyi geceler çayını deneyen varmı

ben denedım canım ılk once bıraz ıse yarar gıbı oldu ama tam cozum degıl.benım oglum 10 aylık hala uyumuyor.ayrıca sıede bu konuyla ılgılı bolumler var orda yazılanlardan faydalabılırsın

teşekkür edrim cevap verdiğiniz için bende sitede kimse yok herhalde diyordum:) yeni üye oldum siteyi tam ayrıntılı bilemiyorum dediğiniz bölümlere nasıl girebilirim

teşekkür edrim cevap verdiğiniz için bende sitede kimse yok herhalde diyordum:) yeni üye oldum siteyi tam ayrıntılı bilemiyorum dediğiniz bölümlere nasıl girebilirim

canım bak bebek beslenmesı ve bakımı bolumunde uyku sorunlarıyla ılgılı baslıklar var ordan bakabılırsın

bizde bi kaç kez denedik ama bende pek faydalı olduğunu düşünmüyorum.belki karnı doymuyodur gece muhallebi falan vermeyi deneyebilirsin.

benimde kızım 5 aylık hala gece değişik sebeblerle kalkıyoruz bi anda çığlık atıp uyanıyo sanırım bu gaz baya bizi bırakmayacak.

aslında uykuyu o kadar özledim ki............... benim canavar doğduğundan beri 1 saat uyuyor 1 saat ayakta geziniyor.. 1 saat uyuyor.... 1 saat geziniyor...... kısır 1 döngü... kilosu 1 ay önde gidiyor... gaz sorunu ise çoktan bitti.. dr en son bize şunu dedi........ '' sizin bebk meraklı... öyle düşününki bebeğinizle 1 düğüne gitseniz bazı bebekler uykusu gelince mışıl mışıl uyur.. sizinki kesinlikle meraktan uyumaz.. yada şöyle anlatayım, siz onu emzirirken odadan babası geçse kafasını çevirip bakar.. sizinkisi meraklı'' dedi............... doğru bence........ şimdi meraklı 5,5 aylık oğlumla ne gece belli ne gündüz... tek duam havalar düzelsinde sürekli dışarı çıkalım yorulsun ve en azından 2-3 saat aralıksız uyusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…