Merhaba

serra107

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
28
23
28
Hayırlı Akşamlar Herkeze Sorum Olacak 2 Senedir Burayı Takip Ediyorum Kızlar Ama Üye Değildim Çekinerek Ve Utanarak Söylüyorum Bende İsteksizlik Var Eşimle Hiç İlişkiye Girmek Asla İstemiyorum Benim Şuan Napmam Lazım Bu Durumu Artık Çözmem Lazım Bana Yardımcı Olurmusunuz Nasıl Bir Yol İzlemem Lazım Teşekkür Ederim

İstememenizin altında yatan sebepleri bulmalısınız. Hijyen, tatmin olmamak, hoşlanmadığınız şekilde yaklaşılması, partneri sevmemek gibi bir sürü nedeni olabilir. Sizde hangisi mevcut?

Hayırlı Akşamlar Herkeze Sorum Olacak 2 Senedir Burayı Takip Ediyorum Kızlar Ama Üye Değildim Çekinerek Ve Utanarak Söylüyorum Bende İsteksizlik Var Eşimle Hiç İlişkiye Girmek Asla İstemiyorum Benim Şuan Napmam Lazım Bu Durumu Artık Çözmem Lazım Bana Yardımcı Olurmusunuz Nasıl Bir Yol İzlemem Lazım Teşekkür Ederim
Öncelikle bi kadın doğuma gidip muayene olun isteksizliğiniz sebebi hormonel mi öğrenin değilse psikoloğa gidersiniz veya cinsel terapiste

Neden istemiyorsunuz? Eşiniz sizi yeterince ön sevişme yaparak uyarmıyor mu? Acı çektiğiniz için mi istemiyorsunuz?

X