Merhaba

Melisa0101

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
18
1
1
28
Benim bi derdim var arkadaslarevlenip boshanmish biriyle beraberim ve bi kizi var adam cok dürûst samimi ish adami ! adamla 8 aydir beraberiz adamla aramizda 15 yash farki var ve eski eshiyle ayni evdeler kendisi ikinci katta eshi ise 1 katta oturyor cocugunuda boshandiklarini belli etmemeye calishyorlar bi sureligine ! Bazen adama nekadar guvensemde kendimi sanki onun metresi gibi hissediyorum cok aci veriyor adama surekli diyorum eger beni istemezsen yada bashka biri cocugun annesine donmek istersen soyle diye ! Onla bazen konushmaya zaman bulamiyoruz adam o derecede yogun!!Adamin bana deger verdigini biliyorum ama bunlarida dusunmeden edemiyorum cok caresizim benim tek istedigim sevgi bi el elimi tutacak baska bisey degil ufak da olsa fikirlerinizi almak istiyorum

Turk degilim babam alman annem turk iki senedir turkiyede yasiyorum

Bence de boşanmamis maalesef, kılıfını uyduruşundan belli zaten baya uydurmuş. Eminim aradığın sevgi bir başkasında bahar geliyor zaten gönül aylari hiç yorma bu adama aklını

Çocuğa ne zaman söyleyecekler ayrıldıklarını?Adama güvenmekte acele etmeyin bence.

İnsan sevgilisinden sürekli adam diye bahseder mi?
Bu çok dürüst adam gerçekten eşinden ayrılmış mi?
Madem bu kadar çocuğu düşünüyorlardı beraber yaşamaya devam etmek yerine bosanmasalardi.

Senin adam bana pek adam gibi gelmedi.

"H" harfini rahat mi bıraksan artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…