• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

ARkadaslar ben turkce klavyesi kullanmiyorum aliskanlik sh harf bende kusura bakmayin
Yalan oldugu ne kadar belli.Sadece ş yerine h koyuyorsun yabancı bir harf değil o da uyandirayim. Ayrıca almanyada yaşayan arkadaşlarım var hiç biri ş yerine h yazmıyor. H eklemesen zaten harf yeterli oluyor yorma kendini.

Ünlü düşünür Türk kadını seda sayan geçenlerde dedi ki bi adamla tanışır tanışmaz hemen tc kimlik numarasını isteyin, şimdikiler yok boşanma aşamasındayım yok boşandım diye kandırıyorlar demişti de gülmüştüm. Meğer yine seda bacım haklı çıktı

Yalan oldugu ne kadar belli.Sadece ş yerine h koyuyorsun yabancı bir harf değil o da uyandirayim. Ayrıca almanyada yaşayan arkadaşlarım var hiç biri ş yerine h yazmıyor. H eklemesen zaten harf yeterli oluyor yorma kendini.
Cnm bnm ben almanca klavye kullaniyorum demedim zaten inglizce klavye kullaniyorum benim bildigimde inglizcede sh sizdeki s oluyor yalan atacaksam yabanci oldugum konusunda bu konudan girmem bi kere

Eklentiler

• E86B1937-4392-4FD7-8943-49D47D5AE980.png
    E86B1937-4392-4FD7-8943-49D47D5AE980.png
    335,8 KB · Görüntüleme: 26
Ünlü düşünür Türk kadını seda sayan geçenlerde dedi ki bi adamla tanışır tanışmaz hemen tc kimlik numarasını isteyin, şimdikiler yok boşanma aşamasındayım yok boşandım diye kandırıyorlar demişti de gülmüştüm. Meğer yine seda bacım haklı çıktı

Eeeee kadin 6-7 tane o bosadi pro oldu artik Seda abla ne diyorsa kulak vermek lazim :KK71:

Bi insan bosanmadan baska birinin duygulariyla oynayacak kadar alcalirmi kendine yakishtirabilirmi bi insan

Bacım hangi dünyada yaşıyosun, insanlar kendilerine neler neler yakıştırıyor. Duygularla oynamak ne ki. Peh. Bu kadar saf olma, insanlara kolay güvenme. Hic saglam gelmedi bana senin adam. Yani senin adam aslında senin olmayabilir. :KK43:

Konudaki "h"lerden ne yazdığınıza odaklanmak zor oldu ama anladım sonunda . Adam dediginiz kişi adam değil sizi kandırıyor net . Metres gibi olmuş oluyor malesef . Bence bu ise bi son verin .O herifede söyleyin kendini akıllı sanmasın çünkü değil

Aaaa neden inanmiyorshuuuun yhaa :halay:

Çocuklarına boşandıklarını belli etmeme bahanesi bana pek mantıklı gelmedi. Bir pedagoga gitseler, böyle saçma sapan işler çevirmek yerine, çocuğa en uygun şekilde açıklamanın yolunu bulurlar, herkes de hayatına devam ederdi. Eğer bahsettiğiniz gibi aynı evde ayrı düzenlerin içinde yaşıyorlarsa, çocuğa nasıl belli etmiyor olabilirler? Ayan beyan bellidir zaten. Bana adam o kadar da güvenilir değil, işler sizin bildiğinizden farklı gibi geldi ama... Boşanma evraklarını gördünüz mü mesela? Boşandığına emin misiniz?

Back