- 23 Mart 2020
- 18
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Melisa0101
Simdi anlasilmisdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalan oldugu ne kadar belli.Sadece ş yerine h koyuyorsun yabancı bir harf değil o da uyandirayim. Ayrıca almanyada yaşayan arkadaşlarım var hiç biri ş yerine h yazmıyor. H eklemesen zaten harf yeterli oluyor yorma kendini.ARkadaslar ben turkce klavyesi kullanmiyorum aliskanlik sh harf bende kusura bakmayin
Cnm bnm ben almanca klavye kullaniyorum demedim zaten inglizce klavye kullaniyorum benim bildigimde inglizcede sh sizdeki s oluyor yalan atacaksam yabanci oldugum konusunda bu konudan girmem bi kereYalan oldugu ne kadar belli.Sadece ş yerine h koyuyorsun yabancı bir harf değil o da uyandirayim. Ayrıca almanyada yaşayan arkadaşlarım var hiç biri ş yerine h yazmıyor. H eklemesen zaten harf yeterli oluyor yorma kendini.
Ünlü düşünür Türk kadını seda sayan geçenlerde dedi ki bi adamla tanışır tanışmaz hemen tc kimlik numarasını isteyin, şimdikiler yok boşanma aşamasındayım yok boşandım diye kandırıyorlar demişti de gülmüştüm. Meğer yine seda bacım haklı çıktı
Yalniz benim klavyemde böyle ingilizce klavyeyi herkes kullanabilir yani h yazmanla bunun ilgisi yok. Bak bende senin gibi yazabilirim.Cnm bnm ben almanca klavye kullaniyorum demedim zaten inglizce klavye kullaniyorum benim bildigimde inglizcede sh sizdeki s oluyor yalan atacaksam yabanci oldugum konusunda bu konudan girmem bi kere
Bi insan bosanmadan baska birinin duygulariyla oynayacak kadar alcalirmi kendine yakishtirabilirmi bi insan
Diyosun tamam yazmayı öğrendiğine gore artık cevaplarını alabilirsinKArsi karsiya otururken sana 6 olan bana 9 olur! Benim problemim klavye degil ayrica konuya siz dahil oldunuz ben size ozelden mesaj atmadim
s yazmanda yeterdi anlardik biz
Aaa doğru valla hiç onu düşünmemiştim. Tecrübeye kulak vermek lazım konu sahibi tc işte seceresini araştırEeeee kadin 6-7 tane o bosadi pro oldu artik Seda abla ne diyorsa kulak vermek lazim
Aaaa neden inanmiyorshuuuun yhaaYalan oldugu ne kadar belli.Sadece ş yerine h koyuyorsun yabancı bir harf değil o da uyandirayim. Ayrıca almanyada yaşayan arkadaşlarım var hiç biri ş yerine h yazmıyor. H eklemesen zaten harf yeterli oluyor yorma kendini.