• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

Benim bi derdim var arkadaslar😓evlenip boshanmish biriyle beraberim ve bi kizi var adam cok dürûst samimi ish adami ! adamla 8 aydir beraberiz adamla aramizda 15 yash farki var ve eski eshiyle ayni evdeler kendisi ikinci katta eshi ise 1 katta oturyor cocugunuda boshandiklarini belli etmemeye calishyorlar bi sureligine ! Bazen adama nekadar guvensemde kendimi sanki onun metresi gibi hissediyorum cok aci veriyor adama surekli diyorum eger beni istemezsen yada bashka biri cocugun annesine donmek istersen soyle diye ! Onla bazen konushmaya zaman bulamiyoruz adam o derecede yogun!!Adamin bana deger verdigini biliyorum ama bunlarida dusunmeden edemiyorum cok caresizim benim tek istedigim sevgi bi el elimi tutacak baska bisey degil 😓😓😓ufak da olsa fikirlerinizi almak istiyorum🙏
Nefes alan bir el yeter konusu okudum. Pardon Metnin içindeki gizli ve gereksiz -h harflerine sinir olmaktan tam okuyamamış da olabilirim. Çok da şhey yhapmayhın yhaaa

Yalan oldugu ne kadar belli.Sadece ş yerine h koyuyorsun yabancı bir harf değil o da uyandirayim. Ayrıca almanyada yaşayan arkadaşlarım var hiç biri ş yerine h yazmıyor. H eklemesen zaten harf yeterli oluyor yorma kendini.

ingilteredense ola bilir onlar sh diye yaziyorlar

Benim bi derdim var arkadaslar😓evlenip boshanmish biriyle beraberim ve bi kizi var adam cok dürûst samimi ish adami ! adamla 8 aydir beraberiz adamla aramizda 15 yash farki var ve eski eshiyle ayni evdeler kendisi ikinci katta eshi ise 1 katta oturyor cocugunuda boshandiklarini belli etmemeye calishyorlar bi sureligine ! Bazen adama nekadar guvensemde kendimi sanki onun metresi gibi hissediyorum cok aci veriyor adama surekli diyorum eger beni istemezsen yada bashka biri cocugun annesine donmek istersen soyle diye ! Onla bazen konushmaya zaman bulamiyoruz adam o derecede yogun!!Adamin bana deger verdigini biliyorum ama bunlarida dusunmeden edemiyorum cok caresizim benim tek istedigim sevgi bi el elimi tutacak baska bisey degil 😓😓😓ufak da olsa fikirlerinizi almak istiyorum🙏
Gözlerim kanadı ya rabbi bu nasıl bir yazım :kusmuk: Adam boşanmamış yavrum farkında mısın? Buna gerçekten inandın mı ya :KK70: Adam yoğun değil karısına yakalanmasın diye sürekli konuşamıyo, oldu olacak çocuk boşandıklarını anlamasın diye kardeş falan yapsınlar djskfn Dikkat edin sizin üzerinize şirket falan kurarlar ruhunuz duymaz.

1-2 ay neyse de 8-10 ay çocuğa söylemeden beklenmez gerçekten ayrıldılar sa bile evden ayrılmıyor sa eşinin barışmasını bekliyordur

Back