merhaba Yorumlarınızı bekliyorum

anonimbiriii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
40
-12
1
20
Sinirlerim çok bozuk 6 senedir peşimde olan biri vardı şans verdim beni seviyor diye kaç hafta oldu biraz tartışmaya başladık baktım hiç olmadık şeyler diyor anladım arkadaşları onun akıl hocaligini yapmış kaç hafta oldu şans vereli ona arkadaşları bunun aklına girmiş işte kız egolu sana şans felan vermiş neyin şansı bilmem ne bilmem sen onu beklerken onu severken o kız baskariyla fingirdesiyormuş bunları duyduktan sonra çok soğudum arkadaşları beni ezmis saydirmiş o ise hak vermiş susmuş şöyle birşey var o bana bir iki kere teklif etti heves ilişkisi sandım red ettim ondan sonra hiç yazmadı konuşmadk benimde sevgililerim felan oldu araya baya zaman geçti ona rağmen beni suçluyor oysa onu sevmeye başlamıştım kendi beni sevmiyorsun felan demeye başladı bende sinirlendim sen karısını satan birisin seninle daha isim olmaz daha beni savunamiyorsun dedim sen cahilsin ancak kadınları ezin hor görün fahişe muamelesi yapin dedim zoruna felan gitti bana vay ş*llık vay dedi engelledim bide sözde imam olucak diplomasi felan vardı bunlardanda uzak durmak gerekiyormuş anladim affetmek için sormuyorum asla ama sizce pisman olur mu arkadaşlarını dinlediği için sonuçta 6 yıl oluyor bana olan sevgisi

Zaten okuyorum sadece beni sevdiğini düşündüm şans vermek istedim bu kadar

Karısını satan biri ? Bi kaç hafta önce şans verdiğiniz birisinin karısı gibi mi gördünüz kendınızı ben mi yanlış okudum yada yanlış anladım ?

14 yaşında başladığınız ilişkiyi hâlâ 20 yaşında kafa yoruyorsanız gidilecek daha çok yolunuz var,onun pisman olmasını beklemek ilişkiye şans vermektir bu da hayatınızın hatası olur Böyle bir adamı nasıl sevdim diye aklınızdan şüphe edip çare aramanız gerekiyor.Bu kadar saçma bir karaktere düşmüş olamazsınız hadi ilk zamanlar yaşınız küçüktü ,geçen yıllar size birşey katmadi mı?????

Karısını satan biri ? Bi kaç hafta önce şans verdiğiniz birisinin karısı gibi mi gördünüz kendınızı ben mi yanlış okudum yada yanlış anladım
Sonuçta sevgili gibi davranıyorduk lafın gelişi olarak öyle dedim ha karısı ha sevgilisi ne fark ediyor beni satmış mi satmis gavat oluyor dilimizde anlamı bu

Yok zaten daha bir ay olmadı ona şans vereli onun böyle biri olduğunu hiç bilmiyordum kendini yeni belli etti bana şans vermek için söylemiyorum bide hani benim gibi birini kaybettiğini görsün istiyorum ilişki konusunda asla diyorum büyükte konuşurum asla olmaz bizden asla birdaha

Satmış sayılmıyor mu beni? İlla evlilik mi oluyot lafın gelişi de olsa herkes bu lafı kullanmıyor mu artik
Ben yaşlıyım valla bilmiyorum yeni nesil ne kullanıyor. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. Kocam karım mı deniliyor artık sevgililere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…