- 8 Ocak 2025
- 40
- -12
- 1
- 20
- Konu Sahibi anonimbiriii
-
Birşey yapmiyacagim isim olmaz çünkü gavat olmasaydı demezdi bana sadece köpek gibi pişman olmasını istiyorumPişman oldu sayalım.
Şıllık diyen birini ne yapacağız şimdi?
Orada takıldım.
Hayır asla düşünmüyorum çocuğun teki çıktı adam olsa böyle yapmazdı birdaha kesinlikle düşünmüyorum bilmiyordum böyle biri olduğunuHer şeyi geçtim de böyle bir karakterle hala ilişki mi düşünüyor musunuz gerçekten?
Komik değil bence bildiğin bana oruspu dedi çok kırıldım bir yandan sinirlendim hak etmediğim muamele gördümşıllık mı?
Zaten okuyorum sadece beni sevdiğini düşündüm şans vermek istedim bu kadar20 yaşındasn ve hayatının son 13 14 yılında okulunla ilgileniyor olman gerekirken kariyerini imamla küfürleşmek üzerine inşaa etmen senin için ileride belki bir pişmanlık yaratır. Düşük bir ihtimal ama temennim böyle olması yönünde
Sonuçta sevgili gibi davranıyorduk lafın gelişi olarak öyle dedim ha karısı ha sevgilisi ne fark ediyor beni satmış mi satmis gavat oluyor dilimizde anlamı buKarısını satan biri ? Bi kaç hafta önce şans verdiğiniz birisinin karısı gibi mi gördünüz kendınızı ben mi yanlış okudum yada yanlış anladım
Aynen ben de onu anlamadım.Daha önce evliymiş karısını mı satmiş diye düşünmedim değil yani A anonimbiriiiKarısını satan biri ? Bi kaç hafta önce şans verdiğiniz birisinin karısı gibi mi gördünüz kendınızı ben mi yanlış okudum yada yanlış anladım ?
Yok zaten daha bir ay olmadı ona şans vereli onun böyle biri olduğunu hiç bilmiyordum kendini yeni belli etti bana şans vermek için söylemiyorum bide hani benim gibi birini kaybettiğini görsün istiyorum ilişki konusunda asla diyorum büyükte konuşurum asla olmaz bizden asla birdaha14 yaşında başladığınız ilişkiyi hâlâ 20 yaşında kafa yoruyorsanız gidilecek daha çok yolunuz var,onun pisman olmasını beklemek ilişkiye şans vermektir bu da hayatınızın hatası olur Böyle bir adamı nasıl sevdim diye aklınızdan şüphe edip çare aramanız gerekiyor.Bu kadar saçma bir karaktere düşmüş olamazsınız hadi ilk zamanlar yaşınız küçüktü ,geçen yıllar size birşey katmadi mı?????
Knka beni satmış satmış sevdigi kadını yani illa evli olmak gerekmiyot gavat demem içinAynen ben de onu anlamadım.Daha önce evliymiş karısını mı satmiş diye düşünmedim değil yani A anonimbiriii
Satmış sayılmıyor mu beni? İlla evlilik mi oluyot lafın gelişi de olsa herkes bu lafı kullanmıyor mu artikKarısını mı satıyormuş ?
Sen karısı mısın ? Evlenmeden karı/koca sıfatlarını kullanırsan karışıklık olur tabiKnka beni satmış satmış sevdigi kadını yani illa evli olmak gerekmiyot gavat demem için
Ben yaşlıyım valla bilmiyorum yeni nesil ne kullanıyor. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. Kocam karım mı deniliyor artık sevgililere?Satmış sayılmıyor mu beni? İlla evlilik mi oluyot lafın gelişi de olsa herkes bu lafı kullanmıyor mu artik
Sen karısı mısın ? Evlenmeden karı/koca sıfatlarını kullanırsan karışıklık olur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?