merhaba Yorumlarınızı bekliyorum

Beni anlamıyorsunuz işte bu kadar sorun içinden bir bunu mu anladınız gerçekten tek sorun bu mu? Sonuç beni satmamis mi değişmemişmi arkadaşlarina

Erkekler kadınlar gibi derin düşünmez sizi kaybettiğini düşünüp kafasını duvarlara vuracağını sanıyorsanız yanılırsınız.Tecrube işte bu tarz adamlar sadece insanı yorar,işi bitince bir kenara atar boşlukta kalınca ara ara yoklar .Okuyun , çalışın çevrenizi hayatınızı değiştirin.Cok daha kaliteli adamlara rastlayınca, eskinin ne kadar boş kafalı olduğunu anlayacaksınız.....

Knka beni satmış satmış sevdigi kadını yani illa evli olmak gerekmiyot gavat demem için
Aynen o şekilde de düşündüm.Arkadaslarinin dolduruşuna gelip sana bu şekilde yaklaşan insanla hiç işin olmasın.Sevgilin olmuşsa o yokken olmuş ona ne.6 yıl peşinden koşan biri yine arar ya da yazar emin ol.Ama sen bu saatten sonra hiç umursama sessiz kal.Pisman olur,sen kabul etme.

Anlayan beni de aydınlatsın lütfen
O onu demiş bu bunu demiş, şans vermiş, felan, ego, karısını satmış, felan, hakaretler kapanış. Hiç bir şey anlamadım bacım

Yok bitti bende asla istemiyorum onu asla ilk kez denemek istedim kendini rezil etti hislerimi öldürdü artık geri dönüşü kesinlikle yok

O onu demiş bu bunu demiş, şans vermiş, felan, ego, karısını satmış, felan, hakaretler kapanış. Hiç bir şey anlamadım bacım
Nasıl ya herşeyi detaylıca yazdım çok uzunda tutmadım aslında işte özet olarak beni arkadaşlarının lafıyla sattı birakti onları dinledi beni arka plana atti

Şimdi yeni nesil sevgilisinden kocam karım diye bahsediyormuş öyle kabul ediyorlar birbirlerini. Konu sahibinin sevgilisi de arkadaşlarının arkasından konuşmasına müsade etmiş işte karısını sattı diyor karı koca ya bunlar

Ajajsjs

Birşey yapmiyacagim isim olmaz çünkü gavat olmasaydı demezdi bana sadece köpek gibi pişman olmasını istiyorum

Bu tarz kelimeler en başta sizin ağzınıza yakışmıyor, çok argo bunlar. Siz .... sattın , kadinlara ancak .... muamelesi yapın derseniz duyacağınız cevapta bu olurmuş zaten karşı taraftan. Üzüldüm 20 yaşsaniz eğer gençliğinize.

Ya abi dalga geçme jsjjajjs sorun o değil yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…