- 6 Mart 2024
- 2.607
- 2.613
- 48
- Konu Sahibi anonimbiriii
-
Ne kadar terbiyesizsiniz siz böyleSonuçta sevgili gibi davranıyorduk lafın gelişi olarak öyle dedim ha karısı ha sevgilisi ne fark ediyor beni satmış mi satmis gavat oluyor dilimizde anlamı bu
Erkekler kadınlar gibi derin düşünmez sizi kaybettiğini düşünüp kafasını duvarlara vuracağını sanıyorsanız yanılırsınız.Tecrube işte bu tarz adamlar sadece insanı yorar,işi bitince bir kenara atar boşlukta kalınca ara ara yoklar .Okuyun , çalışın çevrenizi hayatınızı değiştirin.Cok daha kaliteli adamlara rastlayınca, eskinin ne kadar boş kafalı olduğunu anlayacaksınız.....Yok zaten daha bir ay olmadı ona şans vereli onun böyle biri olduğunu hiç bilmiyordum kendini yeni belli etti bana şans vermek için söylemiyorum bide hani benim gibi birini kaybettiğini görsün istiyorum ilişki konusunda asla diyorum büyükte konuşurum asla olmaz bizden asla birdaha
Günaydın jsjsjja ben hiç demedim tabi ama kullanan çokBen yaşlıyım valla bilmiyorum yeni nesil ne kullanıyor. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. Kocam karım mı deniliyor artık sevgililere?
Yani gavat demek pazarlayan demek sizi mi sattı? Ne alaka ki?Sonuçta sevgili gibi davranıyorduk lafın gelişi olarak öyle dedim ha karısı ha sevgilisi ne fark ediyor beni satmış mi satmis gavat oluyor dilimizde anlamı bu
Aynen o şekilde de düşündüm.Arkadaslarinin dolduruşuna gelip sana bu şekilde yaklaşan insanla hiç işin olmasın.Sevgilin olmuşsa o yokken olmuş ona ne.6 yıl peşinden koşan biri yine arar ya da yazar emin ol.Ama sen bu saatten sonra hiç umursama sessiz kal.Pisman olur,sen kabul etme.Knka beni satmış satmış sevdigi kadını yani illa evli olmak gerekmiyot gavat demem için
Ne kadar değişik nesilsiniz yahuGünaydın jsjsjja ben hiç demedim tabi ama kullanan çok
Yok bitti bende asla istemiyorum onu asla ilk kez denemek istedim kendini rezil etti hislerimi öldürdü artık geri dönüşü kesinlikle yokAynen o şekilde de düşündüm.Arkadaslarinin dolduruşuna gelip sana bu şekilde yaklaşan insanla hiç işin olmasın.Sevgilin olmuşsa o yokken olmuş ona ne.6 yıl peşinden koşan biri yine arar ya da yazar emin ol.Ama sen bu saatten sonra hiç umursama sessiz kal.Pisman olur,sen kabul etme.
Eski nesilden olmak isterdim :) şuan bende memnun değilim bu nesildenNe kadar değişik nesilsiniz yahu
Nasıl ya herşeyi detaylıca yazdım çok uzunda tutmadım aslındaAnlayan beni de aydınlatsın lütfen
O onu demiş bu bunu demiş, şans vermiş, felan, ego, karısını satmış, felan, hakaretler kapanış. Hiç bir şey anlamadım bacım
Şimdi yeni nesil sevgilisinden kocam karım diye bahsediyormuş öyle kabul ediyorlar birbirlerini. Konu sahibinin sevgilisi de arkadaşlarının arkasından konuşmasına müsade etmiş işte karısını sattı diyor karı koca ya bunlarAnlayan beni de aydınlatsın lütfen
O onu demiş bu bunu demiş, şans vermiş, felan, ego, karısını satmış, felan, hakaretler kapanış. Hiç bir şey anlamadım bacım
Evet deniyorBen yaşlıyım valla bilmiyorum yeni nesil ne kullanıyor. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. Kocam karım mı deniliyor artık sevgililere?
Birşey yapmiyacagim isim olmaz çünkü gavat olmasaydı demezdi bana sadece köpek gibi pişman olmasını istiyorum
Benim bi oğlum var büyük konuşmak istemiyorum ağzından duyarsam vileda kullanmam yer silmek için herhaldeEvet deniyorbi ara arkadaşımın 2 günlük sevgilisine ''günaydın kocacım'' diye sesli mesaj atarken görmüştüm çok cringe
Benim bi oğlum var büyük konuşmak istemiyorum ağzından duyarsam vileda kullanmam yer silmek için herhaldeEvet deniyorbi ara arkadaşımın 2 günlük sevgilisine ''günaydın kocacım'' diye sesli mesaj atarken görmüştüm çok cringe
Ya abi dalga geçme jsjjajjs sorun o değil yaaaŞimdi yeni nesil sevgilisinden kocam karım diye bahsediyormuş öyle kabul ediyorlar birbirlerini. Konu sahibinin sevgilisi de arkadaşlarının arkasından konuşmasına müsade etmiş işte karısını sattı diyor karı koca ya bunlar
Ajajsjs
Asıl siz erkekler terbiyesizsinizNe kadar terbiyesizsiniz siz böyle
Sorun pişman olup olmaması mı abimYa abi dalga geçme jsjjajjs sorun o değil yaaa
Erkek değil yalnız, hamilelik takvimi bile var.Asıl siz erkekler terbiyesizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?