- 29 Nisan 2010
- 62
- 0
- 36
- Konu Sahibi lay_lay_lom
Merhaba sevgilim... Dur kacma ne olursun ! Otur dinle hele... Sadece dinle !
Giden sendin, daha ne istiosun dercesine bakma gozlerime..
Cok savaslar verdim sevgilim, cogunu senle astim.. Ama asamadigim, yenildigim tek savas sensin.. Ben sen kadar guclu deilim iste pes ettim !
Kizginsin bana.. Cunki bi cikar yol birakmadim sana oyle deilmi..
Ben kendi yolumu kendim kaybetmisim sevgilim, cikisi kendim bulamiorum sikistim kaldm sana ne gostereyim ? Sanma mutluyum, sanma hayatimi yasayip gunumu gun ediorum.. Ben seni hala bende yasatiorum.. Hayallerimde hala bnm hayat yoldasim, hala miniklerimin babasisin koca adam..
Kacirma gozlerini bndn birak doyasiya bakayim.. Oyle ozledimki..
Kokunu Ozledim, bakisini ozledim, bna hayat veren nefesini ozledim...
Gel desem gelmessin deilmi ? Sana yakisanimi yapmalisin yoksa ?
Sence giden taraf sevmeyen tarafmidir.. Hayir bebegim ben seni cok sevdim.. Giden taraf kaybedendir, girdigi savaslarda birturlu galip gelemeyendir... Pes edendir ! Ama onlari sevmiorlar diye yargilayamazsin, cunki onlar en cok aci cekenlerdir..
Giden sendin, daha ne istiosun dercesine bakma gozlerime..
Cok savaslar verdim sevgilim, cogunu senle astim.. Ama asamadigim, yenildigim tek savas sensin.. Ben sen kadar guclu deilim iste pes ettim !
Kizginsin bana.. Cunki bi cikar yol birakmadim sana oyle deilmi..
Ben kendi yolumu kendim kaybetmisim sevgilim, cikisi kendim bulamiorum sikistim kaldm sana ne gostereyim ? Sanma mutluyum, sanma hayatimi yasayip gunumu gun ediorum.. Ben seni hala bende yasatiorum.. Hayallerimde hala bnm hayat yoldasim, hala miniklerimin babasisin koca adam..
Kacirma gozlerini bndn birak doyasiya bakayim.. Oyle ozledimki..
Kokunu Ozledim, bakisini ozledim, bna hayat veren nefesini ozledim...
Gel desem gelmessin deilmi ? Sana yakisanimi yapmalisin yoksa ?
Sence giden taraf sevmeyen tarafmidir.. Hayir bebegim ben seni cok sevdim.. Giden taraf kaybedendir, girdigi savaslarda birturlu galip gelemeyendir... Pes edendir ! Ama onlari sevmiorlar diye yargilayamazsin, cunki onlar en cok aci cekenlerdir..