Merhaba kızlar

Karnının üzerine yatma kuzum yavaş yavas başka pozisyona alıştır kendini, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
Canım yan zar zor yatıyorum yüzüstü yatmayalı aylar oldu şaka amaçlı dedim onu
Güzel dileklerin için çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evimde kordağle yok ve ben aniden hamile kalirsam ne yapacağımı bilmiyorum
Çok üzücü bir durum bu. Gözyaşlarına boğuldum burda
Yarın ilk iş gidip kordele alıyorsun. Bide bi pastacıyla anlaşıyorsun şimdiden patik şeklinde pasta siparişi veriyorsun üzerinde "i am coming" yazan, hazırda olsun bunlar ne olur ne olmaz

Ben kardan adamli pasta yapmayi biliyom, ustune de 'vallah geldim hele' yazarim diyodum ama sen simdi aklimi karistirdin, oyle mi yapsam. Zibinima Ay lav dedi yazsam kocam bana dede mi diyon lan der mi... Of cok zor..

Ben kardan adamli pasta yapmayi biliyom, ustune de 'vallah geldim hele' yazarim diyodum ama sen simdi aklimi karistirdin, oyle mi yapsam. Zibinima Ay lav dedi yazsam kocam bana dede mi diyon lan der mi... Of cok zor..
Pasta kurdele hallolur da sen evde bi oda ayarla girişinde telefonları bırakıp gireceğin. Radyasyondan uzak. Kendin telefon kullanma ama kocanın telefonuyla görümcene laf sokarsın tamam mı? Bunlar önemli bak altın kurallar
Bi ban kokusu alıyorum ama du bi

EDEP DİYİP EDEPSİZ KELİMELER

Son düzenleyen: Moderatör:
Ardarda yaptırma canım bu sefer de yumuşar sertlesemez yine yetersizlik der benden soylemesi
Ard arda yaptırma canım yumusar nedir? sankı fınosuna cıs yapmayı ogretıyor konu sahıbı de siz de yol gosterıyorsunuz gıbı olmus
Olayın ıcındekı koca adam YAPTIRMA nedir allasen.
Bı de yumusar falan.
İkralık.

Şşş yangınım aslinda ADAM falan yok hepsi hayal bunların

İnsan mahremiyetini de ulu orta yere dökmez be kardeşim bu nedir rezilmisiniz. Bize ne kime ne senin kocanla olan sikişinden terbiyeden edepten uzaksınız insan paylaşmaya utanır
Kizzz terbiyesiz derken senin terbiyen noldu simdi valla su kk ya girince abdestsiz cikiyoruz yaa haydi hayirlisi

Radyosyan önemli of gebelikten sogudum e bunlarla da mi ban oluyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…