• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar yardımcı olur musunuz

zynptka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
12
1
6
29
Merhaba kızlar benim adetime 3 gün vardı ve sadece 1 damla kahverengi bir leke olarak geldi sonra 2 gün gelmedi kanama da olmadı leke de olmadı 3 gün sonra aynı kahverengi leke geldi ve kanama da yok leke de yok yerleşme kanaması olabilir mi

Merhaba kızlar benim adetime 3 gün vardı ve sadece 1 damla kahverengi bir leke olarak geldi sonra 2 gün gelmedi kanama da olmadı leke de olmadı 3 gün sonra aynı kahverengi leke geldi ve kanama da yok leke de yok yerleşme kanaması olabilir mi
Merhaba. Yani her şey olabilir. Adet başlangıcı olabilir gebelik belirtisi olabilir anlamanın tek yolu test yapmak 🤷‍♀️

Ben 2 kere kimyasal geçirdim ikisinde de adet olmadan öğrendim gebelik olduğu ama sağlıksızmış adetim 5 gün geçindi sonra kanama oldu

Ben 2 kere kimyasal geçirdim ikisinde de adet olmadan öğrendim gebelik olduğu ama sağlıksızmış adetim 5 gün geçindi sonra kanama oldu
Anladım ya benim adetim düzenli kist yok ilk defa başıma geldi normalde direk olurdu kanama yada lekelenme 3 gün aralıksız devam ederdi ama şimdi 1 damla kahverengi geldi ve aradan 3 gün geçince yine geldi ve 1 damla bende bebek isteğim için umutlandım acaba benim gibi olan var mı merak ettim

Anladım ya benim adetim düzenli kist yok ilk defa başıma geldi normalde direk olurdu kanama yada lekelenme 3 gün aralıksız devam ederdi ama şimdi 1 damla kahverengi geldi ve aradan 3 gün geçince yine geldi ve 1 damla bende bebek isteğim için umutlandım acaba benim gibi olan var mı merak ettim
Tabiki senin gibi olup gebe kalanlar illaki vardır. Neden test yapmıyorsun

Tabiki senin gibi olup gebe kalanlar illaki vardır. Neden test yapmıyorsun
Korkuyorum çünkü negatif görürsem üzüleceğim biliyorum korkmamam stres yapmamam gerek ama insan kendine hakim olamıyorum maalesef beklesem mi acaba pazartesi kadar diye düşündüm kararsız kaldım açıkçası

Benim de şuan beta 17 çıktı 2 gün sonra 63 üçgün sonra 231 ve dört gün sonrada 451 çıktı bende henüz doktora gitmedim duyucaklarımdan korktuğum için ilk 3 beta güzel sonradan bozuldu yükselirmi yada sağlıklı olurmu bir umut bekliyorum

Benim de şuan beta 17 çıktı 2 gün sonra 63 üçgün sonra 231 ve dört gün sonrada 451 çıktı bende henüz doktora gitmedim duyucaklarımdan korktuğum için ilk 3 beta güzel sonradan bozuldu yükselirmi yada sağlıklı olurmu bir umut bekliyorum
Sağlıklı olur umarım güzel haberini alırsın 🤲😊

İnşallah gördüğüm açılan konulara yazıyorum bir bilen yada başına gelmiş olan olur diye ama cevap alamıyorum :(

Benim de şuan beta 17 çıktı 2 gün sonra 63 üçgün sonra 231 ve dört gün sonrada 451 çıktı bende henüz doktora gitmedim duyucaklarımda korktuğum için ilk 3 beta güzel sonradan bozuldu yükselirmi yada sağlıklı olurmu bir umut bekliyorum
Sağlıklı olur umarım güzel haberini alırsın 🤲
İnşallah gördüğüm açılan konulara yazıyorum bir bilen yada başına gelmiş olan olur diye ama cevap alamıyorum :KK43:
Sen de benim gibi korktuğun için gitmiyorsun doktora

Yerleşme lekesi olabilir. Rahat ol herşey olacağına varır cnm. Pazartesi ye kadar bekle bakalım o gün de olmazsa kan tahlili yaptır.

Acile gitmek istemiyorum bilgi vermiyolar pazartesi kadın doğuma gidicem ama pazartesiye kadar meraktan ölücem umarım sende hamilesindir ve sağlıklı ilerler

Acile gitmek istemiyorum bilgi vermiyolar pazartesi kadın doğuma gidicem ama pazartesiye kadar meraktan ölücem umarım sende hamilesindir ve sağlıklı ilerler
Amin umarım sende öylesindir ve sağlıklıdır biliyorum çok zor stresli beklemek ve belirsizlik kötü ama sonu güzel olur inşallah amin 🤲

Back