Merhaba , hayırlı olsun :) 18. Günde iğne etkisi kalmaz . Kan verin inşallah pozitif göreceksinizMerhaba kızlar bugün benim iğnenin 18 .günü Gebelik testi çift çizgi mi silik mi resim ekliyorum bakin sizce yanılma payı varmı teşekkürler
İnşallah inşallah vardır teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsinHayirli olsun gebelik var sağlıkla kucağınızada alırsınız inşallah
Pazartesi kan vericem inşallah çıkar teşekkür ederimMerhaba , hayırlı olsun :) 18. Günde iğne etkisi kalmaz . Kan verin inşallah pozitif göreceksiniz
Göğüsler de ağrı vardı dokununca baya ağrıyor şuan, birde ara ara mide bulantım var kasik ağrısı da aynenBelirtileriniz nelerdi acaba
Hayırlı olsun gebelik var gibi duruyorMerhaba kızlar bugün benim iğnenin 18 .günü Gebelik testi çift çizgi mi silik mi resim ekliyorum bakin sizce yanılma payı varmı teşekkürler
İlk defa mı kullanmıştınİnşallah teşekkür ederim femara kullanmıştım iğne ile çatlattı doktur
Merhaba ilk kullanımda mı oldu salı gunu muaynem var cok heyecanlıyım bende gözunuz aydınİnşallah teşekkür ederim femara kullanmıştım iğne ile çatlattı doktur
Teşekkürler ederim Geçen ay kullandım tutmadı bu ay kullandım 2 oldu inşallah sende güzel haberler alırsın rabbim hepimizin yardımcısı olsunMerhaba ilk kullanımda mı oldu salı gunu muaynem var cok heyecanlıyım bende gözunuz aydın
Ne güzel benim de bu ay klomeni ikinci denemem olacak inşallah bana da nasip olurGeçen ay ile birlikte 2 oldu
Amin inşallahRabb'im nasip etsin inşallah güzel haberler sende verirsin