G Gizehra Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2019 21 3 1 31 13 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizehra #41 Mrsdadi .!.: 2 gün geçmişse birşey olmaz canım korkma o tarihte kese bile oluşmuyor eğer oluşmuş olsa bile kalp atımları 1 hafta daha sürüyor sen gönlünü rahat tut Allahın izniyle birşey olmaz Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Bu arada ben cvp yazdım ama hangimize sormuştunuz bilemedim
Mrsdadi .!.: 2 gün geçmişse birşey olmaz canım korkma o tarihte kese bile oluşmuyor eğer oluşmuş olsa bile kalp atımları 1 hafta daha sürüyor sen gönlünü rahat tut Allahın izniyle birşey olmaz Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Bu arada ben cvp yazdım ama hangimize sormuştunuz bilemedim
E esbah Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2018 19 12 8 40 14 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizehra #42 Cnm banamı sordun anlamadım ama döllenmeden sonraki 3.hafta başında röntgen çekildim galiba ben tam belli deği. Adet başına göre 4.haftanın sonu gibi
Cnm banamı sordun anlamadım ama döllenmeden sonraki 3.hafta başında röntgen çekildim galiba ben tam belli deği. Adet başına göre 4.haftanın sonu gibi
M Minelsi0101 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2018 453 709 53 26 19 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizehra #43 esbah .!.: Cnm banamı sordun anlamadım ama döllenmeden sonraki 3.hafta başında röntgen çekildim galiba ben tam belli deği. Adet başına göre 4.haftanın sonu gibi Genişletmek için tıkla... Merhaba bebeğinizin durumu nedir bende çekildim çok korkuyorum
esbah .!.: Cnm banamı sordun anlamadım ama döllenmeden sonraki 3.hafta başında röntgen çekildim galiba ben tam belli deği. Adet başına göre 4.haftanın sonu gibi Genişletmek için tıkla... Merhaba bebeğinizin durumu nedir bende çekildim çok korkuyorum