Merhaba! Kızlar bir konuda yardıma ihtiyacım var

Gizehra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
21
3
1
31
Ben 26 şubatta ilaçlı MR a girdim ve 02 Mart Cumartesi günüde 7+5 günlük hamile olduğumu öğrendim acaba çekildiğim ilaçlı mr bebeğime zarar vermişmidir düşünmekten deliye döndüm

Gününüz geçmemişse sıkıntı olmaz diye biliyorum çünkü çok küçük daha

Bu arada Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

İnşallah birşey olmamıştır.

İnşallah bişey olmamıştır ..

Doktrunuza bu ayrıntıyı söylemeyı unutmayın ..
Sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğiniz

Hmm bence bir dr a sorun o zaman ama üzülmeyin Allahın izniyle birşey olmamıştır
Bu gün bir eğitim araştırma hastanesine gittim ama oradaki doktor daha çok küçük olduğu için bebek birşey diyemeyeceğini söyledi ve Cerrahpaşa ve çapada getam detam diye bir yer varmış oraya gitmemi önerdi

İnşallah bişey olmamıştır ..

Doktrunuza bu ayrıntıyı söylemeyı unutmayın ..
Sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğiniz
İnşallah Bu gün bir eğitim araştırma hastanesine gittim ama oradaki doktor daha çok küçük olduğu için bebek birşey diyemeyeceğini söyledi ve Cerrahpaşa ve çapada getam detam diye bir yer varmış oraya gitmemi önerdi

Peki internette falan araştırdınız mı illaki vardır bir bilgi ama cidden ben birşey olacağını sanmıyorum çok küçük daha inşaşşha sağlıkla alırsınız kucağınıza

Peki internette falan araştırdınız mı illaki vardır bir bilgi ama cidden ben birşey olacağını sanmıyorum çok küçük daha inşaşşha sağlıkla alırsınız kucağınıza
Araştırdım ama pek fazla bilgi bulamadım bende birşey olmamıştır diye düşünüyorum önceki gebeliğimde de aynı şekilde hamile olduğumu bilmeden ilaçlı MR çekilmiştim oğlum şuan çok sağlıklı ama bunda doktorlar iç rahatlatıcı birşey söylemediği için kafam çok karıştı o yüzden belki iç rahatlatıcı şeyler duyarım diye bu konuyu açmak istedim

Bende baktım şimdi merak ettim aynen radyasyon içermediği için MR zararsız ama ilacı hayvanlar üzerinde deney yapıldığında bir zararı görülmemiş insanlarda denenmediği için bir bilgi verilemeyeceği yazıyor bence içinizi ferah tutun çok sağlıklı doğacaktır ki siz daha önce tecrübe etmişsiniz zaten

Boşverin siz herkes herşeyi söyler siz içinizi ferah turun

hic unitmuyorum radyolijide gorevli bir hemsire var bu esimin arkadsini esi kadin. hamile oldugunu bilmiyor kanamada gordugu icin en son fenalsip dusuyor bebek nerdeyse 6.ci ayni bitrmis. doktor sok olmus bu isinlar bebege nasil zarar vermemeis kalk kalk drmis sen hamilesin demis. bak saglikta calisan bile etkilenmemis biz ne gorduk kia

Cnm öncelikle gözün aydın olsun ve inşallah bişey olmamıştır meleğine
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…