• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba! Kızlar bir konuda yardıma ihtiyacım var

hic unitmuyorum radyolijide gorevli bir hemsire var bu esimin arkadsini esi kadin. hamile oldugunu bilmiyor kanamada gordugu icin en son fenalsip dusuyor bebek nerdeyse 6.ci ayni bitrmis. doktor sok olmus bu isinlar bebege nasil zarar vermemeis kalk kalk drmis sen hamilesin demis. bak saglikta calisan bile etkilenmemis biz ne gorduk kia
Rabbimin mucizesi işte inşallah bende böyle güzel haber alırım iki özel birde eğitim araştırmada doktora gittim araştırmadaki doktor çok korkuttu beni ama özelde ki dr un bir tanesi etkilenseydi düşerdi büyük bir ihtimalle dedi diğer dr hiç birşey olmaz dedi ama en son araştırmaya gittim oradaki dr da Cerrahpaşa ve çapaya gidip testler yaptırmamı söyledi inşallah oralardan hayırlı haberler alırım

Hayirli olsun bebegin, saglikli dogur insallah.
  1. Bir dr demisti sanirim , ilk 3 ay bir sey olmaz diye. Mesela hamile oldugunu bilmiyorsun dis rontgeni cekindin gibi
  2. Normal hamilelerde bile sakat riski var .
Sen icini ferah tut , saglikli olacak ins.
İstersen dr u da dinle tabi .

Hayirli olsun bebegin, saglikli dogur insallah.
  1. Bir dr demisti sanirim , ilk 3 ay bir sey olmaz diye. Mesela hamile oldugunu bilmiyorsun dis rontgeni cekindin gibi
  2. Normal hamilelerde bile sakat riski var .
Sen icini ferah tut , saglikli olacak ins.
İstersen dr u da dinle tabi .
Özeldeki iki dr muhtelemen birşey olmayacağını söyledi ama araştırmadaki dr kafamı karıştırdı ama bu gün önerdiği yerlere gidecem inşallah hayırlı haberler alırım

Rabbimin mucizesi işte inşallah bende böyle güzel haber alırım iki özel birde eğitim araştırmada doktora gittim araştırmadaki doktor çok korkuttu beni ama özelde ki dr un bir tanesi etkilenseydi düşerdi büyük bir ihtimalle dedi diğer dr hiç birşey olmaz dedi ama en son araştırmaya gittim oradaki dr da Cerrahpaşa ve çapaya gidip testler yaptırmamı söyledi inşallah oralardan hayırlı haberler alırım
inss canim bisey olacagini sanmiyorum

Sen yinede bir kontrole git cnm, için rahat etsin. Az kanamamda var demişsin. Rabbim meleğini sana bağışlasın inşallah 🙏❤️

Inşallah herşey yolundadir canim ama instagramda bir bayan takip ediyordum o da hamile oldugunu bilmeden mr çekilmek zorunda kalmıştı. Simdi oglu doğdu ve cok sağlıklı maşallah canim.
Kalbink gönlünü ferah tut Rabbimin izni ile sağ sağlıklı alacaksin kucagina inşallah.

Sen yinede bir kontrole git cnm, için rahat etsin. Az kanamamda var demişsin. Rabbim meleğini sana bağışlasın inşallah 🙏
Çarşamba günü kontrolüm o zaman gidecem tekrar bu gün araştırma hastanesinin önerdiği genetik araştırma merkezine başvurdum MR da verilen ilacın ismini verdim araştırma yapıp haftaya Perşembe sonucunu alacağım inşallah hayırlı haber alırım bu gün çok yorulduğum için sanırım kanamam yoğunlaştı tekrar

Inşallah herşey yolundadir canim ama instagramda bir bayan takip ediyordum o da hamile oldugunu bilmeden mr çekilmek zorunda kalmıştı. Simdi oglu doğdu ve cok sağlıklı maşallah canim.
Kalbink gönlünü ferah tut Rabbimin izni ile sağ sağlıklı alacaksin kucagina inşallah.
Normal MR zarar vermiyormuş ama ben ilaçlı çekildiğim için zarar vermiş olabilir dedi doktorlar haftaya Perşembe hayırlı haber alırım inşallah

Normal MR zarar vermiyormuş ama ben ilaçlı çekildiğim için zarar vermiş olabilir dedi doktorlar haftaya Perşembe hayırlı haber alırım inşallah
Canım hayırlı haber alırsın inşallah, kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.

Çarşamba günü kontrolüm o zaman gidecem tekrar bu gün araştırma hastanesinin önerdiği genetik araştırma merkezine başvurdum MR da verilen ilacın ismini verdim araştırma yapıp haftaya Perşembe sonucunu alacağım inşallah hayırlı haber alırım bu gün çok yorulduğum için sanırım kanamam yoğunlaştı tekrar
Yaaa kanama kötü biliyorsun, inşallah kötü bişey olmaz. Hakkında hayırlısı inşallah bu mübarek günde 🙏

Kızlar merhaba bende adet düzensizliği var birde 3 sene boyunca 2.çocyk için uğraştım olmadı olmıycak dedim vazgeçtim. Ankilozan spondilit hastalığım çıktı ağır romatizma ilaçları kullanıyordum. Birde 8 adet röntgen çektirdim bu ay. Ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Şuan 7 hafta 1 günlükmüş ben sanırım 3.haftasında yada 2. Hafta sonunda çekildim röntgen. Çok moralim bozuk doktorlar bana bırakıyor.

Kızlar merhaba bende adet düzensizliği var birde 3 sene boyunca 2.çocyk için uğraştım olmadı olmıycak dedim vazgeçtim. Ankilozan spondilit hastalığım çıktı ağır romatizma ilaçları kullanıyordum. Birde 8 adet röntgen çektirdim bu ay. Ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Şuan 7 hafta 1 günlükmüş ben sanırım 3.haftasında yada 2. Hafta sonunda çekildim röntgen. Çok moralim bozuk doktorlar bana bırakıyor.
Allahım korusun bebeklerimizi inşallah zarar görmemişlerdir siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki beni Cerrahpaşa’ya yönlendirdiler getam diye bir bölüm var orada araştırma yapıyorlar ben yarın rapor sonucumu almaya gidecem hayırlı haberler alırım inşallah

Allahım korusun bebeklerimizi inşallah zarar görmemişlerdir siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki beni Cerrahpaşa’ya yönlendirdiler getam diye bir bölüm var orada araştırma yapıyorlar ben yarın rapor sonucumu almaya gidecem hayırlı haberler alırım inşallah
Getam denilen yere önceden mi randevu alıyorsunuz ben nasıl gidebilirim

yok önceden randevu almıyorsunuz Cerrahpaşa üniversite hastanesine gidin orada getam var orayı bulun orada yardımcı oluyorlar bilgi formu dolduracaksınız kullandığınız ilacı ve röntgen çekildiğinizi belirtin sizinle bir doktor görüşecek ve raporun çıkacağı tarihe randevu verecek size eşinizle gitmeniz gerekiyor bu arada ben geçen hafta Perşembe günü gitmiştim yarın rapor sonucumu alacam

2 gün geçmişse birşey olmaz canım korkma o tarihte kese bile oluşmuyor eğer oluşmuş olsa bile kalp atımları 1 hafta daha sürüyor sen gönlünü rahat tut Allahın izniyle birşey olmaz Hayırlı olsun

Back