- Konu Sahibi Cocuklukaski
Merhaba gebelik oluştu mu acabaIyi geceler canım bu uykular bebistendir insallah ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba gebelik oluştu mu acabaIyi geceler canım bu uykular bebistendir insallah ya
Selam canım ya ban yedim de giremedim siteye iyiyim sen nasılsın var mı bir haber aklım sendeydi vallaSelamm nasılsın
Merhaba arkadaşa yazmıştım onu ben de gebelik oluşmadı ne yazık kiMerhaba gebelik oluştu mu acaba
Var ama kötü Bu sabah gebelik testi yaptım koca bi negatiff ama hala hastalanmadımSelam canım ya ban yedim de giremedim siteye iyiyim sen nasılsın var mı bir haber aklım sendeydi valla
Regli günün ne zamandı canım adet olmadıysan hemen umutsuzlanma sakınVar ama kötü ☹ Bu sabah gebelik testi yaptım koca bi negatiff ama hala hastalanmadım
Bende pko var çok belli değil ama ilaç kullandığım zamanlar engeç 17 gün sonra geliyordu 15 inde iğne vuruldum 16 sında aşılama oldu gene o gün ovitrelle vuruldum yani bugün yarın gelmesi lazımRegli günün ne zamandı canım adet olmadıysan hemen umutsuzlanma sakın
Canım rapor nasıl alınıyor nerden alınıyorŞartlar sağlanırsa özel hastane de sgk desteği ile 1000 tl ödeme ile ilaçlara da rapor çıkararak yaptırabilirsiniz
Doktor aşılamadan sonra ilişki önerdi mi peki önerdiyse pko olduğun için 2 kere yumurtlama görmüş olabilirsin belki o yumurtada döllenme gerçeklemiştir canım sabırla beklemekten başka çaremiz yok inşallah vardır bebişin reglin gecerseidrarda negatifi görsende kan testi yaptırırsınBende pko var çok belli değil ama ilaç kullandığım zamanlar engeç 17 gün sonra geliyordu 15 inde iğne vuruldum 16 sında aşılama oldu gene o gün ovitrelle vuruldum yani bugün yarın gelmesi lazım
Doktorumuz hastanenin rapor bölümüne bi kğıt yazdı bizde bıraktık sadece herşeyi onlar halletti canımCanım rapor nasıl alınıyor nerden alınıyor
Evet önerdi 23 üne kadar 16 sında aşılama yaparken çatlamak üzere henüz çatlamamış eve gidince diğer iğneyide vur dedi onu da vurdum.Bekliyorum işte reglimi ama alt karın ağrım var ve arada sağ kasığımda sızı oluyor 10/15 sn kadar sonra geçiyor göğüslerim desen bi ağrıyor bi ağrımıyor değişik bişey oldu bu ay akıntımda var anlamadım gitti ama sabah çok ağladım bide görsen nasıl sevinçle uyanıp testi yaptım sonucu görünce tabi ben gene mafoldumDoktor aşılamadan sonra ilişki önerdi mi peki önerdiyse pko olduğun için 2 kere yumurtlama görmüş olabilirsin belki o yumurtada döllenme gerçeklemiştir canım sabırla beklemekten başka çaremiz yok inşallah vardır bebişin reglin gecerseidrarda negatifi görsende kan testi yaptırırsın
Yaa canım bak kendin diyosun 23 une kadar iliski oldu belki 22 sindeki iliskide hamile kaldın ki 10 12 gün sonrasında ancak rahime gelir bebis buda 2 3 haziranda belli olabilir kendini boşuna üzüyosun üzme sakın canım akıntın şeffaf mı o ne durumda bende mesela regliye yakın akıntı falan olmamıstı kuruluk olmustu o zaman regli olacağımı anladımEvet önerdi 23 üne kadar 16 sında aşılama yaparken çatlamak üzere henüz çatlamamış eve gidince diğer iğneyide vur dedi onu da vurdum.Bekliyorum işte reglimi ama alt karın ağrım var ve arada sağ kasığımda sızı oluyor 10/15 sn kadar sonra geçiyor göğüslerim desen bi ağrıyor bi ağrımıyor değişik bişey oldu bu ay akıntımda var anlamadım gitti ama sabah çok ağladım bide görsen nasıl sevinçle uyanıp testi yaptım sonucu görünce tabi ben gene mafoldum ☹
Benimde regli zamanım kuruluk olurdu akıntım şeffaf şuan ama geçen gün beyazdı üzmeyim diom kendimi ama bitürlü toplayamıyorum kendimiYaa canım bak kendin diyosun 23 une kadar iliski oldu belki 22 sindeki iliskide hamile kaldın ki 10 12 gün sonrasında ancak rahime gelir bebis buda 2 3 haziranda belli olabilir kendini boşuna üzüyosun üzme sakın canım akıntın şeffaf mı o ne durumda bende mesela regliye yakın akıntı falan olmamıstı kuruluk olmustu o zaman regli olacağımı anladım
Olumlu düsün canım hic negatifi cekme bak akıntım var diyosun hem beyaz hem seffaf gelmis ikiside gebelikte olan akıntı insallah bebeğin seninledir birde genelde aşılama yapanların ya tam gününde ya da daha erken regli oldugu söyleniyor ki ben tam günümde olmustumBenimde regli zamanım kuruluk olurdu akıntım şeffaf şuan ama geçen gün beyazdı üzmeyim diom kendimi ama bitürlü toplayamıyorum kendimi ☹
Ben de pko olduğu için endişeleniyorum arkadaşım çünkü günü pek belli olmuyor son 3 ay mesela 47/33/32 günde geldi şimdi kaç günde gelcek bilmiyorumOlumlu düsün canım hic negatifi cekme bak akıntım var diyosun hem beyaz hem seffaf gelmis ikiside gebelikte olan akıntı insallah bebeğin seninledir birde genelde aşılama yapanların ya tam gününde ya da daha erken regli oldugu söyleniyor ki ben tam günümde olmustum
Ben hemen cevap yazamıyorum helal et hakkını çiftlikteyim eşim senelik izinde diye burda hayvanlarımız var yemlemesi sağımı falan derken arada fırsat buldukça girip yazıyorumOlumlu düsün canım hic negatifi cekme bak akıntım var diyosun hem beyaz hem seffaf gelmis ikiside gebelikte olan akıntı insallah bebeğin seninledir birde genelde aşılama yapanların ya tam gününde ya da daha erken regli oldugu söyleniyor ki ben tam günümde olmustum
Yaa canım aşkolsun istediğin anda mesaja cevap ver sorun değil bak ne güzel çiftliktemişsin oradaki şeylerle ilgilen kafanı dağıtmaya çalış. Dediğin gibi regli sürelerin değişken baya ancak kan testiyle en erken öğreneblirsin o zaman adet gecikmesi beklemek sıkıntılı olacak sende doktorun ne dedi kan testi yapmanı ne zaman istediBen hemen cevap yazamıyorum helal et hakkını çiftlikteyim eşim senelik izinde diye burda hayvanlarımız var yemlemesi sağımı falan derken arada fırsat buldukça girip yazıyorum
Progestan bittikten sonra 4/5 gün bekle dedi reglin gelmezse de gelirse de bana gel dedi bende çarşamba günü gelmezse eğer gidicem nasip artık bilmiyorum ne olcak laporaskopi yapılacak bende hidroselpenks var bakalım çaresini bulabilcekmi Hayırlısı ALLAH tan İNŞALLAH hepimiz bigün hayalimize kavuşuruzYaa canım aşkolsun istediğin anda mesaja cevap ver sorun değil bak ne güzel çiftliktemişsin oradaki şeylerle ilgilen kafanı dağıtmaya çalış. Dediğin gibi regli sürelerin değişken baya ancak kan testiyle en erken öğreneblirsin o zaman adet gecikmesi beklemek sıkıntılı olacak sende doktorun ne dedi kan testi yapmanı ne zaman istedi
İnşallah gerek kalmaz canım hamileymisim diye yazarsın çarşambaya az kaldı reglin gelmez insallah kendinede dikkat et ani hareketler falan yapma bebis varsa yerlesmesine yardımcı ol annesi güzel hayırlı haberlerini bekliyorumProgestan bittikten sonra 4/5 gün bekle dedi reglin gelmezse de gelirse de bana gel dedi bende çarşamba günü gelmezse eğer gidicem nasip artık bilmiyorum ne olcak laporaskopi yapılacak bende hidroselpenks var bakalım çaresini bulabilcekmi ☹ Hayırlısı ALLAH tan İNŞALLAH hepimiz bigün hayalimize kavuşuruz
ALLAH razı olsun senden kimseyle konuşamıyorum durumumu eşim hep umutlu doğal yoldan olcak diye ama okuduklarımdan sonra benim doğal yolla olmasına pek umudum yok pko var hidroselpenks var doğuştan sol tüpüm ve rahmimin sol yanı yok anlayacağın bende yok yok sinirlerim o kadar bozuk ki anlatamam 1,5 yıldır her ay umutlanmaktan yoruldum ALLAH ın gücüne gitmesin yanlış sözden ALLAH a sığınırım ama gerçekten yoruldumİnşallah gerek kalmaz canım hamileymisim diye yazarsın çarşambaya az kaldı reglin gelmez insallah kendinede dikkat et ani hareketler falan yapma bebis varsa yerlesmesine yardımcı ol annesi güzel hayırlı haberlerini bekliyorum
Kusura bakma yeni farkettim mesajını bana 2 defa rahim filmi çekildi canımAşılama öncesinde rahim filmi çekindiniz mi