- 4 Mayıs 2020
- 2
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Cocuklukaski
-
Merhaba banada nasipse bu cuma günü kontrol sonrası aşılama yapılcak bana izmir mavişehirde özel bir klinikde 2000 tl fiyat verdilerHanımlar aşılama olmak istiyorum fiyatlarını merak ediyorum birde her denemese mi ücret ödüyoruz lütfen yardım edin
Selamlar ben de aşılama yaptırmak istiyorum da siz hangi klinikte yaptırdınız acaba memnun kaldınız mı cevaplarsanız çok sevinrim teşekkürler...Merhaba banada nasipse bu cuma günü kontrol sonrası aşılama yapılcak bana izmir mavişehirde özel bir klinikde 2000 tl fiyat verdiler
Araştırma hastanesinde yaptırdım 2 defa 750 lira tuttu ilaçlar.Hanımlar aşılama olmak istiyorum fiyatlarını merak ediyorum birde her denemese mi ücret ödüyoruz lütfen yardım edin
Hangi araştırma hastanesi acabaAraştırma hastanesinde yaptırdım 2 defa 750 lira tuttu ilaçlar.
Pamukkale üniversite hastanesi denizlideHangi araştırma hastanesi acaba
Aşılama öncesinde rahim filmi çekindiniz miMerhaba banada nasipse bu cuma günü kontrol sonrası aşılama yapılcak bana izmir mavişehirde özel bir klinikde 2000 tl fiyat verdiler
Doğrusu çektirmek çünkü tüplerde bir sorun varsa gebelik oluşmaz, boşuna aşılama yapılmış olur. Yine de doktor başka şeylere bakarak tüplerden emin olabiliyorsa hsg istemeyebilir.Aşılama öncesinde rahim filmi çekindiniz mi
Teşekkür ler cevabınız içinDoğrusu çektirmek çünkü tüplerde bir sorun varsa gebelik oluşmaz, boşuna aşılama yapılmış olur. Yine de doktor başka şeylere bakarak tüplerden emin olabiliyorsa hsg istemeyebilir.
Mavişehirde stella klinik de yaptırdım dr nurdan yıldız yaptı.Ben 1,5 yılda 3 tane doktor değiştirdim ve içime sinen tek doktor diyebilirim.Selamlar ben de aşılama yaptırmak istiyorum da siz hangi klinikte yaptırdınız acaba memnun kaldınız mı cevaplarsanız çok sevinrim teşekkürler...
Teşekkür ederimMavişehirde stella klinik de yaptırdım dr nurdan yıldız yaptı.Ben 1,5 yılda 3 tane doktor değiştirdim ve içime sinen tek doktor diyebilirim.
Evet yapıldı cumartesi günü İNŞALLAHHH güzel haberleri vermek banada nasip olur isteyen herkesede nasip olur benim biraz sıkıntılı çünkü durumum ama ALLAH tan umut kesilmezmişTeşekkür ederimaşılamanız yapıldı mı peki güzel haberlerinizi alırız insallah
İnşallah Allah bu mübarek günde dualarımızı duyarEvet yapıldı cumartesi günü İNŞALLAHHH güzel haberleri vermek banada nasip olur isteyen herkesede nasip olur benim biraz sıkıntılı çünkü durumum ama ALLAH tan umut kesilmezmiş
Aminnn inşallah rabbim isteyen her kuluna nasip eder bizlerede nasip ederİnşallah Allah bu mübarek günde dualarımızı duyartez vakitte hayırlı evlatlar nasip eder bizlere güzel sonucunuzu bekliyor olacağım ben de bayram sonrası aşılama düşünüyorum insallah bu sefer tutar.. ilk mi sizin ki
Allah iyi ki karşınıza çıkarmış 1.5 yıl gecmis ama olsun sorunu anlamış ya önemli olan o simdi hayırlısyla hamileligini ögrenirsin canım dua edicemAminnn inşallah rabbim isteyen her kuluna nasip eder bizlerede nasip eder☺ Mutlaka haber vericemevet ilk defa yaptırdım işin kötü tarafı bendeki sorunları gittiğim hiçbir doktor farketmedi bi tek nurdan hanım anladı ve tedaviye başladı 1,5 yılım heba oldu ama herşey de bir hayır vardır nasip bu zamanaymış
ALLAH razı olsun çok ihtiyacım var dua ya canımm inşallah sende hamiş olursun bende hepimiz için dua edicemAllah iyi ki karşınıza çıkarmış 1.5 yıl gecmis ama olsun sorunu anlamış ya önemli olan o simdi hayırlısyla hamileligini ögrenirsin canım dua edicem
Benim aşılamada haziranın ilk haftası gibi olur büyük ihtimalleALLAH razı olsun çok ihtiyacım var dua ya canımm inşallah sende hamiş olursun bende hepimiz için dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?