- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.709
- 32
-
- Konu Sahibi Princesssd
Başak erkeği olsa kaldırırdı engeli bakburaya daha önceki bir akrep sevgilimle ilgili konular paylaşıyodum şimdi farklı biri var ve yine akrepsoracağım soru şu sevgilimle tartıştık ve beni engelledi tamamen bitti dedi 5 gün önce gittiğimde beni sevmiyo musun dedim cevap vermedi beni evime bıraktı bidaha bulusalım dedim kabul etti ama 5 gündür engelimi kaldırmadı tamamen bitti dedi buna benzer bişi yasayan var mı engelimi kaldırır mı? lütfen burç saçma vb gibi yorumlar yapmayın kızlar yardım edin lütfen
Her akrep böyle mi bilmiyorum ama Akrep erkeğini birebir yaşadığım için anlatayım akrep erkekleri aşırı kıskanç korumacı sahiplenen merhametli kurnaz zeki çapkın ve seks düşkünü olurlar yani insallah anlatabilmişimdir karışık ama cidden böyleeğer birini seviyorsa asla engellemezler sevdiklerinin Peşini bırakmazlar bence hayatında başka birisi var buluşmayı kabul ediyor ama engelinizi kaldırmıyor tuhaf.. o zaman niye buluşmayı kabul ediyorsun ama dimi çelişkili geldi bana
Birde akrep erkeği bitti diyorsa tamamen bitmiştir..
dediğim gibi hepsi aynımı bilmiyorum ama benim sevgilim böyle
Bacım bırak sende bu akrepleri sokuyor işte bunlar insanıburaya daha önceki bir akrep sevgilimle ilgili konular paylaşıyodum şimdi farklı biri var ve yine akrepsoracağım soru şu sevgilimle tartıştık ve beni engelledi tamamen bitti dedi 5 gün önce gittiğimde beni sevmiyo musun dedim cevap vermedi beni evime bıraktı bidaha bulusalım dedim kabul etti ama 5 gündür engelimi kaldırmadı tamamen bitti dedi buna benzer bişi yasayan var mı engelimi kaldırır mı? lütfen burç saçma vb gibi yorumlar yapmayın kızlar yardım edin lütfen
Akrep engeller
Yay tekmeler
Ikizler lililili diye bağırır
Boğa gıdaklar
Kova savsaklar
Koç ise amuda kalkar
Genelde böyle oluyormus tepkileri
Ya hahahahahHic akrebe denk gelmedim
Bana gelenler yilandi genel olarak
İstemediginiz yorumu yapmayayim diye daha sacma bir yorum yaptim kusura bakmayin
Engellediyse engelledi salin ipi gitsin
Valla hiçte savsaklamam yalan haber oAkrep engeller
Yay tekmeler
Ikizler lililili diye bağırır
Boğa gıdaklar
Kova savsaklar
Koç ise amuda kalkar
Genelde böyle oluyormus tepkileri
Bacım bu boğa,akrep,oğlak,it kopuk burçlarıyla ilgili mesele değil ama bunu duymak istersen söyliim,akrep kinci bi burçtur.buraya daha önceki bir akrep sevgilimle ilgili konular paylaşıyodum şimdi farklı biri var ve yine akrepsoracağım soru şu sevgilimle tartıştık ve beni engelledi tamamen bitti dedi 5 gün önce gittiğimde beni sevmiyo musun dedim cevap vermedi beni evime bıraktı bidaha bulusalım dedim kabul etti ama 5 gündür engelimi kaldırmadı tamamen bitti dedi buna benzer bişi yasayan var mı engelimi kaldırır mı? lütfen burç saçma vb gibi yorumlar yapmayın kızlar yardım edin lütfen
Ben de kovayım. Aynı zamanda gizli boğayımValla hiçte savsaklamam yalan haber o
Bir yengeç burcu olarak engellenmedim ama engelledim. 4 5 farklı kanaldan geri dönmeye çalıştı kabul etmedim. O kindarsa ben ondan daha kindarım hadi bakalımburaya daha önceki bir akrep sevgilimle ilgili konular paylaşıyodum şimdi farklı biri var ve yine akrepsoracağım soru şu sevgilimle tartıştık ve beni engelledi tamamen bitti dedi 5 gün önce gittiğimde beni sevmiyo musun dedim cevap vermedi beni evime bıraktı bidaha bulusalım dedim kabul etti ama 5 gündür engelimi kaldırmadı tamamen bitti dedi buna benzer bişi yasayan var mı engelimi kaldırır mı? lütfen burç saçma vb gibi yorumlar yapmayın kızlar yardım edin lütfen