merhaba hanımlar

zukkum

başlangıç 93.4 güncel 84.1hedef 70.0 ☆☆
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
2.450
8.769
88
31
Diyette ☺başlangıç 93.4 güncel 80.2
merhaba hanımlar benim bir konu hakkında bilgiye ihtiyacım var. her zaman burada çok konu hakkında aradığımı buluyorum. fakat bunda bulamadım.
bir arkadaşım irontea ( forx5) adlı bir çay ile 9 kilo verdiğini söyledi ben 3 ay içinde 15 kilo birden alarak yine diplere düştüm ve şimdi en azından 88 85 ı görene kadar takviye birşey yapmak istiyorum bu çayı kullananiniz bileniniz varmı bana bilgi verebilirmisiniz

3 ayda 15 kg aldıysanız belkide bir sağlık sorununuz olabilir,tiroid pko yada başka rahatsızlık önce doktora gidin derim.

Öncelikle sebebi araştırılmalı kilo almaların ve vermelerin ...

Herkesin bünyesi de bir değil , arkadaşınız içmişti r sıkıntı yapmamıştır ama sizin böbreğe , karaciğere zarar verir (Allah korusun) kilo vereyim derken apayrı sıkıntılar yaşarsınız ..

Çay hakkında bilgim yok ama kulaktan dolma bilgiler ile , abidik gubidik çaylar içerek sağlığınızı tehlikeye atmayın demeye geldim .
Bol şans ! :)
:) sag olun teşekkür ederim
3 ayda 15 kg aldıysanız belkide bir sağlık sorununuz olabilir,tiroid pko yada başka rahatsızlık önce doktora gidin derim.
haftaya gideceğim
Daha geçen gün canan Karatay inanmayın bunlara diyordu
ay o hep diyorum :)

KK de cok guzel zayifliyorsun. Hem de bedava.
evet verdim 17 kilo fakat geri aldım

kal.ritim bozukluğu ve gebeler kullanmiyormus sadece

Cayla kilo verdiginde kilo almama garantin mi var.

O caylar bir ise yaramiyor. Yarasa dahi yan etkileri var. Degmez...
aslında derdim 85 ı falan görüp motivemi fullemek antidepresan kullanma ve bırakma sürecinde aldım bu kiloyu geriye oysa üstüne basa basa iştah açıcı ise ilaç kullanmiyim dememe rağmen

O çaylar tehlikeli diye biliyorum
offf korkuyorum bi kızım var tüm korkum onun için yoksa çoktan cesaret edip almıştım ne kaybederim diye

Tartin var mi?

Valla kullanmayın öyle bilmediğiniz şeyler. Her bünye farklı sonuçta. Hık diye gidiverirsiniz. İmamın kayığında kaç kilo çektiğinize bakmıyorlar

Zayıflama işi az yemekten çok hareket etmekten geçer. Bunu bilir bunu söylerim.

evet dün sabah tartildim ve 1 hafta tartıya çıkmayı yasakladım bakalım 1 haftada 8li haneli rakamları gorebilcekmiyim

Valla kullanmayın öyle bilmediğiniz şeyler. Her bünye farklı sonuçta. Hık diye gidiverirsiniz. İmamın kayığında kaç kilo çektiğinize bakmıyorlar
:) haklısınız
Zayıflama işi az yemekten çok hareket etmekten geçer. Bunu bilir bunu söylerim.
evet biliyorum fakat ben tatlı ve yemek isteğimi bastiramiyorum
Düzenli check-up yaptırıyor musunuz ?
düzenli değil ama arada baktiriyorum en son b12 ve demir düşüklüğü ve insülin direnci vardı b12 iğnesi yüzümü ilaclarida iştahımı etkiledi
Ne mi kaybedersin? Sagligini kaybedebilirsin. Bundan kötü şey mi var?
bitki olunca insan ister istemez bitki ya diyo

Az boğazını tut verırsın kilonu .

Dogadan form cayı benim cok işime yarıyor ama kilo vermek icin birebir etkisi oldugunu sanmıyorum
Bagırsakları hareketlendiriyor

O kadar çay çıktı ki içerikleri sinameki ama ya bilinmeyen neler var.
O para ile aylık spor salonları var b.fit diye geçiyor yada büyük şehirlerin spor kursları yol parası olarak kullanırsınız 150 tl lik çay parasını.
Kendim de kilo ile mücadele ediyorum yürüyüş tek temiz çözüm

Ne kaybederim ki mantığı çok yanlış. Allah göstermesin ciddi bir rahatsızlığa neden olsa sürüne sürüne uğraşmak zorunda kalabilir, o zaman da kafanızı vuracak taş arayabilirsiniz.

Üniversitede kilolu bir arkadaşım vardı, vücut yapısı olarak acayip yumuşaktı her yeri, eti sıkı değildi yani. O yüzden daha da kilolu duruyordu. Öyle kıpır kıpır bir kız da değildi. Bir sene yaz bitince bir geldi erimiş bitmiş, kimse tanıyamadı. Boğazını tutmuş ve gün boyu yürümüş, bütün yaz böyle yapınca da acayip zayıflamış. Şimdi görüşmüyoruz ama halen daha eski haline dönmedi. (Aradan 7-8 sene geçti.) o yüzden tavsiyem diyetisyen eşliğinde spor yaparak zayıflaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…