3 ayda 15 kg aldıysanız belkide bir sağlık sorununuz olabilir,tiroid pko yada başka rahatsızlık önce doktora gidin derim.merhaba hanımlar benim bir konu hakkında bilgiye ihtiyacım var. her zaman burada çok konu hakkında aradığımı buluyorum. fakat bunda bulamadım.
bir arkadaşım irontea ( forx5) adlı bir çay ile 9 kilo verdiğini söyledi ben 3 ay içinde 15 kilo birden alarak yine diplere düştüm ve şimdi en azından 88 85 ı görene kadar takviye birşey yapmak istiyorum bu çayı kullananiniz bileniniz varmı bana bilgi verebilirmisiniz
:) sag olun teşekkür ederimÇay hakkında bilgim yok ama kulaktan dolma bilgiler ile , abidik gubidik çaylar içerek sağlığınızı tehlikeye atmayın demeye geldim .
Bol şans ! :)
haftaya gideceğim3 ayda 15 kg aldıysanız belkide bir sağlık sorununuz olabilir,tiroid pko yada başka rahatsızlık önce doktora gidin derim.
ay o hep diyorum :)Daha geçen gün canan Karatay inanmayın bunlara diyordu
evet verdim 17 kilo fakat geri aldımKK de cok guzel zayifliyorsun. Hem de bedava.
kal.ritim bozukluğu ve gebeler kullanmiyormus sadeceÖncelikle sebebi araştırılmalı kilo almaların ve vermelerin ...
Herkesin bünyesi de bir değil , arkadaşınız içmişti r sıkıntı yapmamıştır ama sizin böbreğe , karaciğere zarar verir (Allah korusun) kilo vereyim derken apayrı sıkıntılar yaşarsınız ..
Cayla kilo verdiginde kilo almama garantin mi var.evet verdim 17 kilo fakat geri aldım
aslında derdim 85 ı falan görüp motivemi fullemek antidepresan kullanma ve bırakma sürecinde aldım bu kiloyu geriye oysa üstüne basa basa iştah açıcı ise ilaç kullanmiyim dememe rağmenCayla kilo verdiginde kilo almama garantin mi var.
O caylar bir ise yaramiyor. Yarasa dahi yan etkileri var. Degmez...
offf korkuyorum bi kızım var tüm korkum onun için yoksa çoktan cesaret edip almıştım ne kaybederim diyeO çaylar tehlikeli diye biliyorum
Tartin var mi?aslında derdim 85 ı falan görüp motivemi fullemek antidepresan kullanma ve bırakma sürecinde aldım bu kiloyu geriye oysa üstüne basa basa iştah açıcı ise ilaç kullanmiyim dememe rağmen
offf korkuyorum bi kızım var tüm korkum onun için yoksa çoktan cesaret edip almıştım ne kaybederim diye
Ne mi kaybedersin? Sagligini kaybedebilirsin. Bundan kötü şey mi var?offf korkuyorum bi kızım var tüm korkum onun için yoksa çoktan cesaret edip almıştım ne kaybederim diye
evet dün sabah tartildim ve 1 hafta tartıya çıkmayı yasakladım bakalım 1 haftada 8li haneli rakamları gorebilcekmiyimTartin var mi?
:) haklısınızValla kullanmayın öyle bilmediğiniz şeyler. Her bünye farklı sonuçta. Hık diye gidiverirsiniz. İmamın kayığında kaç kilo çektiğinize bakmıyorlar
evet biliyorum fakat ben tatlı ve yemek isteğimi bastiramiyorumZayıflama işi az yemekten çok hareket etmekten geçer. Bunu bilir bunu söylerim.
düzenli değil ama arada baktiriyorum en son b12 ve demir düşüklüğü ve insülin direnci vardı b12 iğnesi yüzümü ilaclarida iştahımı etkilediDüzenli check-up yaptırıyor musunuz ?
bitki olunca insan ister istemez bitki ya diyoNe mi kaybedersin? Sagligini kaybedebilirsin. Bundan kötü şey mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?