merhaba hanımlar

Az boğazını tut verırsın kilonu .

O kadar çay çıktı ki içerikleri sinameki ama ya bilinmeyen neler var.
O para ile aylık spor salonları var b.fit diye geçiyor yada büyük şehirlerin spor kursları yol parası olarak kullanırsınız 150 tl lik çay parasını.
Kendim de kilo ile mücadele ediyorum yürüyüş tek temiz çözüm

Ne kaybederim ki mantığı çok yanlış. Allah göstermesin ciddi bir rahatsızlığa neden olsa sürüne sürüne uğraşmak zorunda kalabilir, o zaman da kafanızı vuracak taş arayabilirsiniz.

Üniversitede kilolu bir arkadaşım vardı, vücut yapısı olarak acayip yumuşaktı her yeri, eti sıkı değildi yani. O yüzden daha da kilolu duruyordu. Öyle kıpır kıpır bir kız da değildi. Bir sene yaz bitince bir geldi erimiş bitmiş, kimse tanıyamadı. Boğazını tutmuş ve gün boyu yürümüş, bütün yaz böyle yapınca da acayip zayıflamış. Şimdi görüşmüyoruz ama halen daha eski haline dönmedi. (Aradan 7-8 sene geçti.) o yüzden tavsiyem diyetisyen eşliğinde spor yaparak zayıflaman.
4 gündür başladım ve bu 1 haftalık süre içinde tartilmayi yasakladım kendime dikkat edip hem yürüyor hem ip.atlıyorum inşallah çarşamba tartıya cikicam bakalım 89 gorebilecekmiyim 90.2 idi tartildigimda

merhaba hanımlar benim bir konu hakkında bilgiye ihtiyacım var. her zaman burada çok konu hakkında aradığımı buluyorum. fakat bunda bulamadım.
bir arkadaşım irontea ( forx5) adlı bir çay ile 9 kilo verdiğini söyledi ben 3 ay içinde 15 kilo birden alarak yine diplere düştüm ve şimdi en azından 88 85 ı görene kadar takviye birşey yapmak istiyorum bu çayı kullananiniz bileniniz varmı bana bilgi verebilirmisiniz
Merhabaa ben bu çayı aldım yarın elime ulaşacak ve kullanmaya başlayacam 🙈 Gelişmeleri buraya yazarım kullanan kişilerle görüştüm baya sonuç alan var insallah bizlerde alabiliriz

Back
X