Merhaba hanımlar aşılama yaptırdın 12. Gün yani adete 3 gün kala beta hcg 7.4 çıktı normalmi sizce 7 senedir bekliyorum 🤗

Sydkync

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
10
8
36
31
Merhaba hanımlar aşılama yaptırdın 12. Gün yani adete 3 gün kala beta hcg 7.4 çıktı normalmi sizce 7 senedir bekliyorum

Normal bende zaten artması lazım..
5 ve üzerini gebelik kabul ediyorlar
İnşallah artış olur Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin

İnşallah canım stres tapma akışına bırak, rabbim nasip etsin yeterki o seninle olur
benimde ovülasyondan beri göğüslerim şiş yatamıyorum sağ kasıgımda sızlama var bide halsizlik dünden beri inşallah bana da nasip olur

Evet benimde öyle geceleri çok uyanirim normalde deliksiz uyuyorum bide idrara çok çıkıyorum rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Hqnimlar bu gün tekrar kan versim bakalim sonic ne cikacak catliycam meraktan var ya e nabiza bakip duruyorum ama yarina cikcak heralde

Gozunuz aydin

Merhaba hanımlar aşılama yaptırdın 12. Gün yani adete 3 gün kala beta hcg 7.4 çıktı normalmi sizce 7 senedir bekliyorum
Canım ne durumdasın merak ettim. Ben de seninle aynı durumdayım. Kimyasal gebeliktir diye çok korkuyorum

Cikti sonucum 40.4 olmus iki günde 7 den 40 a çikmis dualarim sizinle rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin herse tattirsin o sevgiyi duyguyu insallah
Merhaba ilk asilamanizmiydi sizdeki belirtilerin aynisi bendede var biraz kilo lu oldugum icin yaninda sirt ve bel agrisida oluyor. Insallah bende hamileyimdir benim de ilk asilamam esimde sperm hareketsizligi vardi insallah bende pozitif cikarim. Sizi cok tebrik ederim.saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Hicbir kadini kollari bos bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…