Merhaba hamilemiyim bi bakarmısınız

Peki illa sabah mı yapmam gerekiyor gün içinde yapsam olur mu? İnşallah vardır üzülmem yaa
Sabah daha kesin sonuç oluyor diye biliyorum ama erken testlerinde yüzde doksandokuz sonuc ve digerlerine göre daha pahalı olduğu için farketmiyormuş.En yakın eczaneden al gel de güzel haberlerini alalım inşallah. Ama çıkmazsa da üzülme hiçbir şey bitmiş değil

İn
İnşallah vardır yaa dua edin benim için

Bir şey soracağım yaa 3 4 gündür sabah idrarım baya koyu sarı bu bir belirti mii? Birde 2 kere adet olacak gibi oldum hafif bir ağrı geldi gitti bunlar belirti mi??
İdrarda koyuluk az su içtiğiniz anlamına gelir ama koki yoğun ise gebelik belirtisiymiş.Ağrı da yerleşmeden dolayı olabilir zaten adete az zaman kala belirtiler anlasiliyormus ☺

Kızlar adet gecikmesi olmadan vücudumuz bize psikolojik belirtilerde gösterir. Hamile kalmadan önce öyle belirtiler yaşardım ki bu ay kesin oldu derdim ama sonu hep hüsran olurdu.
Hamile kaldığımda tek belirtim göğüs ağrısıydı yani adet olmadan asla göğüs ağrım olmazdı ordan anladım
Kafanız rahat olsun vücudunuz bazen belirti göstermeyebilir Şuan 9 haftalık hala bir çok belirtim yok

Hafif koku da var ama psikolojik mi diye düşünüyorum inşallah değildir
Hafif değil yoğun oluyormuş.Çok da kafanı yorma derim akışına bırak bende çok takıyordum herşeyi gebeliğe bagliyordum ama relaxım artık sadece bekle derim kafani baska şeylerle oyala

Benimde 18 ay sonra oldu bir sürü tedaviden sonra. Seni anlıyorum, ben öğrendiğimde bundan daha silikti beta hcg 12 çıkmıştı. Kan verip değeri Takip etmelisin hayırlısı olsun

Hafif değil yoğun oluyormuş.Çok da kafanı yorma derim akışına bırak bende çok takıyordum herşeyi gebeliğe bagliyordum ama relaxım artık sadece bekle derim kafani baska şeylerle oyala
Öyle yapmaya çalışıyorum artık elimden başka bir şey gelmiyor zaten sağol sende yardımcı oldun

Kızlar test yaptım ilk 1 dk içinde böyle bir çizgi çıktı

Eklentiler

• 16450249012795825280705460539330.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…