Sabah daha kesin sonuç oluyor diye biliyorum ama erken testlerinde yüzde doksandokuz sonuc ve digerlerine göre daha pahalı olduğu için farketmiyormuş.En yakın eczaneden al gel de güzel haberlerini alalım inşallah. Ama çıkmazsa da üzülme hiçbir şey bitmiş değilPeki illa sabah mı yapmam gerekiyor gün içinde yapsam olur mu? İnşallah vardır üzülmem yaa
İnşallah vardır yaa dua edin benim içinSabah daha kesin sonuç oluyor diye biliyorum ama erken testlerinde yüzde doksandokuz sonuc ve digerlerine göre daha pahalı olduğu için farketmiyormuş.En yakın eczaneden al gel de güzel haberlerini alalım inşallah. Ama çıkmazsa da üzülme hiçbir şey bitmiş değil❤
Dualarım kendimle ve bütün anne olmak isteyen güzel kalpli kadınlarla.İnşallah sevinçli yolculuğa birlikte çıkarızİn
İnşallah vardır yaa dua edin benim için
İnşallah bebişlerimizin haberini en yakın zamanda alırızDualarım kendimle ve bütün anne olmak isteyen güzel kalpli kadınlarla.İnşallah sevinçli yolculuğa birlikte çıkarız
İnşallah batın ne zamanİnşallah bebişlerimizin haberini en yakın zamanda alırız
İnşallah vardır :)İn
İnşallah vardır yaa dua edin benim için
Cuma günü 2 gün kaldıİnşallah batın ne zaman
Bir şey soracağım yaa 3 4 gündür sabah idrarım baya koyu sarı bu bir belirti mii? Birde 2 kere adet olacak gibi oldum hafif bir ağrı geldi gitti bunlar belirti mi??İnşallah batın ne zaman
İdrarda koyuluk az su içtiğiniz anlamına gelir ama koki yoğun ise gebelik belirtisiymiş.Ağrı da yerleşmeden dolayı olabilir zaten adete az zaman kala belirtiler anlasiliyormus ☺Bir şey soracağım yaa 3 4 gündür sabah idrarım baya koyu sarı bu bir belirti mii? Birde 2 kere adet olacak gibi oldum hafif bir ağrı geldi gitti bunlar belirti mi??
Hafif koku da var ama psikolojik mi diye düşünüyorum inşallah değildirİdrarda koyuluk az su içtiğiniz anlamına gelir ama koki yoğun ise gebelik belirtisiymiş.Ağrı da yerleşmeden dolayı olabilir zaten adete az zaman kala belirtiler anlasiliyormus ☺
Koku hassasiyetiSenin ne gibi belirtilerin vardı test yaptın ?
Yani bi belirti sayılmıyor bildiğim kadarıyla canım belli de olmaz tabiBir şey soracağım yaa 3 4 gündür sabah idrarım baya koyu sarı bu bir belirti mii? Birde 2 kere adet olacak gibi oldum hafif bir ağrı geldi gitti bunlar belirti mi??
Hafif değil yoğun oluyormuş.Çok da kafanı yorma derim akışına bırak bende çok takıyordum herşeyi gebeliğe bagliyordum ama relaxım artık sadece bekle derim kafani baska şeylerle oyalaHafif koku da var ama psikolojik mi diye düşünüyorum inşallah değildir
Benimde 18 ay sonra oldu bir sürü tedaviden sonra. Seni anlıyorum, ben öğrendiğimde bundan daha silikti beta hcg 12 çıkmıştı. Kan verip değeri Takip etmelisin hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar öncelikle söylediğim gibi 1.5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık olmadı bizde tetkikleri yaptıralım içimiz rahat etsin dedik bi sıkıntı da çıkmadı bu ay ovulasyon testlerinden aldım bir de bu şekilde denemek istedim daha adetime 4 5 gün var fakat mide bulantısı ara ara yokluyordu şüphelendim dün idrar testi yaptım daha sonra geldiğimde ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün tekrardan yaptım ve 5 dakika geçmeden ikinci çizgi silik bir şekilde tekrar çıkmıştı hamilemiyim
Öyle yapmaya çalışıyorum artık elimden başka bir şey gelmiyor zaten sağol sende yardımcı oldunHafif değil yoğun oluyormuş.Çok da kafanı yorma derim akışına bırak bende çok takıyordum herşeyi gebeliğe bagliyordum ama relaxım artık sadece bekle derim kafani baska şeylerle oyala
Koku hassasiyeti
Yani bi belirti sayılmıyor bildiğim kadarıyla canım belli de olmaz tabi
Verdim değerim 333 çıktı canım yarın tekrardan vericezBenimde 18 ay sonra oldu bir sürü tedaviden sonra. Seni anlıyorum, ben öğrendiğimde bundan daha silikti beta hcg 12 çıkmıştı. Kan verip değeri Takip etmelisin hayırlısı olsun
Hay maşallah çok güzel çıkmış hayırlı uğurlu olsunVerdim değerim 333 çıktı canım yarın tekrardan vericez
Kızlar test yaptım ilk 1 dk içinde böyle bir çizgi çıktıHafif değil yoğun oluyormuş.Çok da kafanı yorma derim akışına bırak bende çok takıyordum herşeyi gebeliğe bagliyordum ama relaxım artık sadece bekle derim kafani baska şeylerle oyala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?