Tebrik ederim büyük ihtimal hamilesin kan testiyle netlestirebilirsinKızlar test yaptım ilk 1 dk içinde böyle bir çizgi çıktı
Teşekkür ederim yarın kan testine gideceğimTebrik ederim büyük ihtimal hamilesin kan testiyle netlestirebilirsin
Teşekkür ederimHay maşallah çok güzel çıkmış hayırlı uğurlu olsun
Benimde başta böyleydi kan testinden önce önümüzdeki birkaç gün idrar testini yap emin ol bence ben öyle yapmıştım gün geçtikçe koyulaşmıştı sonra kan testine gittikKızlar test yaptım ilk 1 dk içinde böyle bir çizgi çıktı
Valla kan verdim bile 2 saate çıkar dedilerBenimde başta böyleydi kan testinden önce önümüzdeki birkaç gün idrar testini yap emin ol bence ben öyle yapmıştım gün geçtikçe koyulaşmıştı sonra kan testine gittik
İyi yaptınız sonucu haber verin mutlakaValla kan verdim bile 2 saate çıkar dediler
Tamam canım yazarımİyi yaptınız sonucu haber verin mutlaka
Sonuç 186 çıktı kızlarrrİyi yaptınız sonucu haber verin mutlaka
Hadi gözün aydın çok sevindim hayırla kucağına al inşallah bebişiniiiSonuç 186 çıktı kızlarrr
Yarın sabah ilk idrarınla tekrardan dene canım koyulaşma oluyor mu ona bir bak tekrar sonra kan testi ver istersenBenim de adete 4 gün kaldı belirtilerim dayanarak dün lh yaptım pozitif çıktı baya bu akşam da dayanamadm hcg testi yaptım ilk idrar değil ama silik çizgi çıktı gebelik ihtimalim vardır inşaAllah
İnşaallah vardır çok heyecan yaptım çatlamaya göre daha 4 günüm var zatenYarın sabah ilk idrarınla tekrardan dene canım koyulaşma oluyor mu ona bir bak tekrar sonra kan testi ver istersenama var gibi duruyor
Haha evet69 Bayburtlu musun
Haha evet69 Bayburtlu musun
Görünüşe göre var ama daha erken gibi duruyor adetine kaç gün var ya da geçti miİnşaallah vardır çok heyecan yaptım çatlamaya göre daha 4 günüm var zaten
Teşekkür ederim inşallah ikimizdeHadi gözün aydın çok sevindim hayırla kucağına al inşallah bebişiniii
4 gün var daha ayyy kız bende bnde 69 sjsjjsHaha evet
Görünüşe göre var ama daha erken gibi duruyor adetine kaç gün var ya da geçti mi
Bende 4 5 gün varken yapmıştım ilk4 gün var daha ayyy kız bende bnde 69 sjsjjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?