Merhaba hamilemiyim bi bakarmısınız

Kesinlikle ama ahh keşke akışına bırakabilsem aylar geçtikçe daha çok ümitsizleşip sabırsızlanıyorum
Biliyorum bende hep aynı şeyi yaşadım aylar geçtikçe olmıcak hissine kapılıyor insan ama herşeyin bir zamanı varmış gerçekten hayırlı zamanda gelsin meleklerimiz

Hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar kan verin düzenli artış var mı ona bakın sonra zaten doktora gitmeniz gerekecek ❤

Daha günüm geçmedi bu şekilde çıktı ama doktor daha çok küçük dedi bi korktum inşallah hayırlısıyla devam eder çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Ayyy çok sevindim senin için ya inşallah sağlıkla gelsin bebeğin korkma neden korktun daha günün geçmeden böyle çıkmış işte bence gayet güzel daha küçücük bebeğin 2 3 güne artar zaten

Daha günüm geçmedi bu şekilde çıktı ama doktor daha çok küçük dedi bi korktum inşallah hayırlısıyla devam eder çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Ben bugün test yapayım diyorum ama cesaret edemiyorum hiç belirti yok diye benimde bat 2 gün sonra ne yapacağımı bilemedim ya

Ayyy çok sevindim senin için ya inşallah sağlıkla gelsin bebeğin korkma neden korktun daha günün geçmeden böyle çıkmış işte bence gayet güzel daha küçücük bebeğin 2 3 güne artar zaten
Ne biliyim doktor daha çok küçük dedi biraz gerildim hayırla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…