Biliyorum bende hep aynı şeyi yaşadım aylar geçtikçe olmıcak hissine kapılıyor insan ama herşeyin bir zamanı varmış gerçekten hayırlı zamanda gelsin meleklerimizKesinlikle ama ahh keşke akışına bırakabilsem aylar geçtikçe daha çok ümitsizleşip sabırsızlanıyorum
Ayyy inşallahyarın test sonucunu alınca yaz merak ettim güzel haberler alırsın inşallah
Daha günüm geçmedi bu şekilde çıktı ama doktor daha çok küçük dedi bi korktum inşallah hayırlısıyla devam eder çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinAyyy inşallahyarın test sonucunu alınca yaz merak ettim güzel haberler alırsın inşallah
maşallah. inşallah sağlıkla ilerlesin çok mutlu oldum adınızaDaha günüm geçmedi bu şekilde çıktı ama doktor daha çok küçük dedi bi korktum inşallah hayırlısıyla devam eder çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Ayyy çok sevindim senin için ya inşallah sağlıkla gelsin bebeğinDaha günüm geçmedi bu şekilde çıktı ama doktor daha çok küçük dedi bi korktum inşallah hayırlısıyla devam eder çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Ben bugün test yapayım diyorum ama cesaret edemiyorum hiç belirti yok diye benimde bat 2 gün sonra ne yapacağımı bilemedim yaDaha günüm geçmedi bu şekilde çıktı ama doktor daha çok küçük dedi bi korktum inşallah hayırlısıyla devam eder çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Erken gebelik testi alabilirsiniz sonuç çıkar orda.İnşallah hamilesinizdirBen bugün test yapayım diyorum ama cesaret edemiyorum hiç belirti yok diye benimde bat 2 gün sonra ne yapacağımı bilemedim ya
Yapın bence eğer şüpheniz varsa belirti varsaBen bugün test yapayım diyorum ama cesaret edemiyorum hiç belirti yok diye benimde bat 2 gün sonra ne yapacağımı bilemedim ya
Ne biliyim doktor daha çok küçük dedi biraz gerildim hayırla gelsinAyyy çok sevindim senin için ya inşallah sağlıkla gelsin bebeğinkorkma neden korktun daha günün geçmeden böyle çıkmış işte bence gayet güzel daha küçücük bebeğin 2 3 güne artar zaten
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsunmaşallah. inşallah sağlıkla ilerlesin çok mutlu oldum adınıza
Evet doktoruma sordum yarın kan vericem tekrardan sonra da gidicem inşallah :)Hayırlı olsun2 gün sonra tekrar kan verin düzenli artış var mı ona bakın sonra zaten doktora gitmeniz gerekecek ❤
Negatif görmemek için almıyorum yaa inşallah hamileyimdirErken gebelik testi alabilirsiniz sonuç çıkar orda.İnşallah hamilesinizdir
Yumurtlama günlerini değerlendirdik 2 gün önce de adet olacak gibi oldum hala adet olmadım ama belirti yok işte o yüzden test yapmıyorum belirti olsa hemen yapacağımYapın bence eğer şüpheniz varsa belirti varsa
İnşallahNe biliyim doktor daha çok küçük dedi biraz gerildim hayırla gelsin
O zaman biraz daha bekleyin benceYumurtlama günlerini değerlendirdik 2 gün önce de adet olacak gibi oldum hala adet olmadım ama belirti yok işte o yüzden test yapmıyorum belirti olsa hemen yapacağım
Sanırım öyle yapacağım maalesefO zaman biraz daha bekleyin bence
Senin ne gibi belirtilerin vardı test yaptın ?O zaman biraz daha bekleyin bence
İnşallah ama erken testinde regle 4 ,5 gün kala kesin sonuç veriyor.Varsa erken öğrenirsiniz yoksa zaten hayriyla bir sonraki aylara kısmet derizNegatif görmemek için almıyorum yaa inşallah hamileyimdir
Peki illa sabah mı yapmam gerekiyor gün içinde yapsam olur mu? İnşallah vardır üzülmem yaaİnşallah ama erken testinde regle 4 ,5 gün kala kesin sonuç veriyor.Varsa erken öğrenirsiniz yoksa zaten hayriyla bir sonraki aylara kısmet deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?