Merhaba hamilelikte çatlaklar ve vajina daraltma

Deryat

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
727
2.660
29
İkiz annesiyim normal doğumla dünyaya geldiler.Tek hamileliktede ciddi çatlaklarım olmuştu ama ikizlerde çatlaklarım daha da derinleşti.Çocuklar büyüdü çok şükür ve ben durumdan cok rahatsız olmaya başladım.Doğumlardan dolayı vajinada genişleme oldu.Vajina daraltma ve bu çatlaklardan nasıl kurtulabilirim?Bursada hangi doktora gitmeliyim kararsızım.🤔Bu işlemleri yaptırabileceğim biri varmı?

İkiz annesiyim normal doğumla dünyaya geldiler.Tek hamileliktede ciddi çatlaklarım olmuştu ama ikizlerde çatlaklarım daha da derinleşti.Çocuklar büyüdü çok şükür ve ben durumdan cok rahatsız olmaya başladım.Doğumlardan dolayı vajinada genişleme oldu.Vajina daraltma ve bu çatlaklardan nasıl kurtulabilirim?Bursada hangi doktora gitmeliyim kararsızım.🤔Bu işlemleri yaptırabileceğim biri varmı?
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. Bende bursada yaşıyorum araştırmalarım sonucu opt Dr barış korkmaz ile tanıştım. Genital Beyazlatma yaptım. Çok çok memnunun tavsiye ederim. Fsm bulvarında kliniği. Çok güzel bi insan. Allah razı olsun. İlgili. Kullanılan lazer cihazı önemli. Bilgin olsun canım

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. Bende bursada yaşıyorum araştırmalarım sonucu opt Dr barış korkmaz ile tanıştım. Genital Beyazlatma yaptım. Çok çok memnunun tavsiye ederim. Fsm bulvarında kliniği. Çok güzel bi insan. Allah razı olsun. İlgili. Kullanılan lazer cihazı önemli. Bilgin olsun
Evet bende duydum Barış beyi bi kaç isim daha var araştırmak istediğim ama kararsızım bu hafta görüşmeye gidicem bi kaç tanesiyle teşekkür ederim cevap versiğiniz için 🙏😘

Evet bende duydum Barış beyi bi kaç isim daha var araştırmak istediğim ama kararsızım bu hafta görüşmeye gidicem bi kaç tanesiyle teşekkür ederim cevap versiğiniz için 🙏😘
Barış beyle tanışınca diğerlerine gerek kalmayacak :) Başarılı doktor. İnşallah hayırlı olsun sizin için de

X