Labioplasti ve vajinoplasti ameliyatı sonrası bilgilendirme yazısı

Ben çok memnunum kombine ameliyat oldum labioplasty,perinoplasty,vajinoplasty ve klitorisede işlem yaptı doktor çünkü sadece labioplatys de klitoris hoş bir görüntüde olmuyor bilginize
Benim de labialar, klitoris ve perine bölgesine düzeltme yapıldı. Tuğrul Bey gerekli gördüğü her işlemi yapıyor. Ben sizin sonucunuzu merak etmiştim. Benim ameliyatım sonrasında labialarda ufak bir asimetri kaldı, istersen düzeltirim dedi Tuğrul Bey ama aynı süreci tekrar yaşamak istediğimden emin değilim.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu ancak merak edenler için tam anlamıyla bilgi verebilirim diye yazmak istedim bendeki son durumları. Labioplasti sonucum MUHTEŞEM. Resmen kutu gibi nahif bir görüntüye kavuştum. O kadar muntazam ki özgüvenik tavan. Vajinoplasti sonrası ise aşırı zor bir süreç geçirdim. Eşimle ilk birlikteliğimde başarılı olamadık. İlk gece ağrısı bile hafif kaldı yanında. 2. denemede de aynı acı vardı. Doktorum birkaç ilaç önerdi kullandım ama acımı hafifletmedi. Zevk verici bir acı değil tarifi yok. Kayganlaştırıcı mı sürmedik zeytinyağı mı denemedik, yok. 2 ay olmasına rağmen doğru düzgün ilişki yaşayamıyoruz desem yeri. Eşim memnun ama benim ağlamalarım üzüyor haliyle konsantrasyon sorunu yasıyoruz bu kezde. Doktorlar duzelir dediler ama insan tedirgin oluyor. Eski ıslaklıgım yok. Ara ara oluyor. Duzelmesini umut ediyorum. Guncelleme yapacagim ilerleyen zamanlarda.
Siz kimi kandırmaya çalışıyorsunuz. Kasım 2018 de ameliyat oldunuz Haziran 2020 olmuş, neredeyse iki sene geçmiş aradan hala gelişmelerden haberdar ederim diyerek insanları kandırmaya çalışıyorsunuz. Sağlık konusunda bari insanlarla dalga geçmeyin dürüst olun.

Ben bu surece karar verene kadar cok arastirdim. O yuzden anlatmak da istedim merak edenlere. Evet cok dikkat istiyor ama gercekten korkulacak ya da cok cok buyutulecek bir sey degil benim yasadigima gore. Ama iste herkesin yapisi farkli. Sahsen dogum yapmis birisi icin sinek viziltisi gibi kalir diye dusunuyorum. Ben anestezi disinda bir sikinti yasamadim. Seklinden de cok memnunum. Vajinoplasti icin hala yorum yapamiyorum. O da iyi ise rahatlicam

süreci negüzel adım adım yazmışsınız. Keşke vajina daraltma sonucu hakkında da Bilgi verseydiniz. Çok tereddütte kaldım. Benşmdw yarın dr. Özgür Ağlamış beye randevum var. Şuan araştırma sürecindeyim. Umarım pişman olmam

Kızlar bende genital estetik oluyorum sonunda. Çok heyecanlıyım operasyon tarihim 7 kasım bir aksilik olmaz ise. Geçirdiğim süreci adım adım yazacağım.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu ancak merak edenler için tam anlamıyla bilgi verebilirim diye yazmak istedim bendeki son durumları. Labioplasti sonucum MUHTEŞEM. Resmen kutu gibi nahif bir görüntüye kavuştum. O kadar muntazam ki özgüvenik tavan. Vajinoplasti sonrası ise aşırı zor bir süreç geçirdim. Eşimle ilk birlikteliğimde başarılı olamadık. İlk gece ağrısı bile hafif kaldı yanında. 2. denemede de aynı acı vardı. Doktorum birkaç ilaç önerdi kullandım ama acımı hafifletmedi. Zevk verici bir acı değil tarifi yok. Kayganlaştırıcı mı sürmedik zeytinyağı mı denemedik, yok. 2 ay olmasına rağmen doğru düzgün ilişki yaşayamıyoruz desem yeri. Eşim memnun ama benim ağlamalarım üzüyor haliyle konsantrasyon sorunu yasıyoruz bu kezde. Doktorlar duzelir dediler ama insan tedirgin oluyor. Eski ıslaklıgım yok. Ara ara oluyor. Duzelmesini umut ediyorum. Guncelleme yapacagim ilerleyen zamanlarda.
Bende sizin gibi ayni durumdayim cok pisman oldum ameliyati olduguma sizde suan nasil rahatlama varmi benim ilk gunlerdeki gibi cok agri yada acım yok suan ama hala rahat bir birliktelik yasayamiyorum ne yapacagim bilemiyorum 🤦🏼‍♀️

Selamlar bende yeni oldum vajina ve labioplasti.hic oyle kolay bi süreç değil gerci bugün 3. Gün. Klitoris'e hic dokunmamis suan odemdenmi.bilmem cok canimi sıkıyor bu durum alt tarafdaki odemde gidince uzerine dr beycigimle kritik yapip basini ağrıtmak zorunda kalmam diye umuyorum zira cok düzgün bi adam.

Benim de labialar, klitoris ve perine bölgesine düzeltme yapıldı. Tuğrul Bey gerekli gördüğü her işlemi yapıyor. Ben sizin sonucunuzu merak etmiştim. Benim ameliyatım sonrasında labialarda ufak bir asimetri kaldı, istersen düzeltirim dedi Tuğrul Bey ama aynı süreci tekrar yaşamak istediğimden emin değilim.
Klitorise dokunmak istemedi dr um nester deyen yerde hafif bi his kaybi olur ki bu cok muhimdir dedi.ayrica usteki doku kadinlardaki erkeksiyon gibidir sistiginde o bolgedeki dokunun önemi daha iyi anlaşılır dedi.bende klitorisiniz islem gormus sizin bu anlsmda cinsel tecrübeniz nasil oldu merak ettim

Merhaba! Nasıl oldunuz?bende 15 gün önce oldum ama klitoriste aşırı hassasiyet ve kaşıntı var. En ufak bişey temas ettiğinde beynime kadar ağrı hissediyorum sizde de böyle mi oldu

Bugun 1 hafta 1 gun oldu islem yaptirali. Ara kanamalarim ve hafif sizlamalar mevcut. Dikis kaynamasidir diye dusunuyorum o sizi tarzi kasinmali durumun. Dr. Lekelenme kanamalari icin normal dedi. Ama bazen bir anda adet kanamasi gibi anlik bir kanama oluyor. Ic dudaklar iyi gorunuyor ancak sanki sol tarafta 1 dikis atmis gibi. Emin degilim belki de bana oyle geliyor. Kontrolde ogrenecegim bakalim. Yalniz vajinoplasti durumu biraz korkutuyor. Sanki tumden kapanmis gibi hissediyorum. Buradaki iliskide sorun yasayanlari okuyunca da nasil gececek bu surec diye dusunmuyor degilim. Allah pisman etmesin.
Acaba ilk cinsellik de sıkıntı yaşadınız mı

Merhaba! Nasıl oldunuz?bende 15 gün önce oldum ama klitoriste aşırı hassasiyet ve kaşıntı var. En ufak bişey temas ettiğinde beynime kadar ağrı hissediyorum sizde de böyle mi oldu
Merhaba bende ameliyat oldum klitoris başı dışarda şu an 20. Günüm klitorisin başında ağrı var sürekli yürürken bisye temas ettiğinde çok rahatsızım sizin şu an durumunuz nasıl acaba

X