• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hamile kalmadan önce ruya gormusmuydunuz?

ben bu ay rüyamda farklı günlerde köpek yavrusu sevdiğimi ve kuş yumurtası gördüm bat tarihim 5 haziran..eğer hamile isem rüyalarıma yorarım =)

Kızlar bende rüyamda gördüm.
İlkinde odamda mavi bir beşik vardı oturma odasında eşime sesleniyorum çocuk ağlıyor bu seferde sen bak diye :)
2. rüyamda ise bi tanıdığımız doğum yapmıştı o erkek bebeğini ve annesini kendi yatağımda yatarken gördüm. Diyorum bunlar neden benim yatak odamda, yatağımdalar diye. Meğer bu rüyaları görürken hamileymişim :) :) Bakalım hep erkek gördüm cinsiyeti ne olacak :)

Kızlar bende rüyamda gördüm.
İlkinde odamda mavi bir beşik vardı oturma odasında eşime sesleniyorum çocuk ağlıyor bu seferde sen bak diye :)
2. rüyamda ise bi tanıdığımız doğum yapmıştı o erkek bebeğini ve annesini kendi yatağımda yatarken gördüm. Diyorum bunlar neden benim yatak odamda, yatağımdalar diye. Meğer bu rüyaları görürken hamileymişim :) :) Bakalım hep erkek gördüm cinsiyeti ne olacak :)
hayirlisi cnm allah kucaginada almayi nasip etsin

Bende ruya deil de cok garip bisey olmustu. Biz korunmayi bıraktık ve o hafta bigece uyandim ve esimle aramizda uyuyan bi erkek bebek gördüm. Bi an irkildim besmele cektim ama goruntu gitmedi. Masum.masum.uyuyordu. oyle 1 dk falan izledim. Uyanik olduguma eminim. Sonra gorlerimi kapadimm bikac saniye actim gitti.. sonra o ayin sonunda zatrn test aldim yaptim hamile ciktim..en basindan beri erkek ilduguna inandim o gordugum bebekten dolayi ama kesinlikle ruya deildi .

Bende ruya deil de cok garip bisey olmustu. Biz korunmayi bıraktık ve o hafta bigece uyandim ve esimle aramizda uyuyan bi erkek bebek gördüm. Bi an irkildim besmele cektim ama goruntu gitmedi. Masum.masum.uyuyordu. oyle 1 dk falan izledim. Uyanik olduguma eminim. Sonra gorlerimi kapadimm bikac saniye actim gitti.. sonra o ayin sonunda zatrn test aldim yaptim hamile ciktim..en basindan beri erkek ilduguna inandim o gordugum bebekten dolayi ama kesinlikle ruya deildi .
anladim bende bi kere ole bi olay yasadim kasim ayiydi gozumun onune bi erkek bebek geldi emekliyo gibi ama canliydi uyumuyordum farkindaydim esim uyuyodu hatta ama ben uyumuyordum sesimi de cikarmadim zaten iki uc kere allah dedim sizin gibi gozumu kapatip actim kayboldu ama halen gozlerimin onunde yani dun gibi hatirliyorum suretini bebegin

hamile değiilim ama dün aksam ruyamda yogurt mayaladıgımı gördüm hayırlı evlatlara sahip olmak anlamına geliyormus hayırlısı artık :)bu ay tutar belki :dua:

Ben rüyamda 4 adet testi art arta dizmiştim hepsi pozitif:halay:...bi kaç gün sonra da hamile olduğumu öğrendim..

Ben neden olmuyor diye üzüldüğümde görmüştüm. Bir bebeğim vardı evden çıkmam gerekiyordu bir türlü hazırlayıp çıkaramadım.
Bebeğe hazır olmadığıma yordum rüyayı
Bir kaç ay sonra hamile kaldım

Bende 2-3 aylık hamileydim.rüyamda kolumda 1 tane bilezik vardı.bilgiç bir teyzeye anlatmıştım.kızım senin kızın olacak dedi ve cinsiyetini öğrendiğimde kızdı gercekten:KK49:

ben de bu gece rüyamda benim çocukluğuma benzeyen yaklaşık 1.5 yaşında upuzun saçlı bir kızım olduğunu gördüm, onunla gezdik ve dönerken yavru bir kedi besledik. Sanırım kedileri çok sevdiğimden dolayı kedi gördüm diye düşündüm. İnşallah hayırlısı olur

ben de bu gece rüyamda benim çocukluğuma benzeyen yaklaşık 1.5 yaşında upuzun saçlı bir kızım olduğunu gördüm, onunla gezdik ve dönerken yavru bir kedi besledik. Sanırım kedileri çok sevdiğimden dolayı kedi gördüm diye düşündüm. İnşallah hayırlısı olur
hayirlisi cnm

merhaba
rüyasında bebek emzirdiğini görüp hamile kalan varmi?
ben gecen ayda ruyamda bebek gormustum israrla senin bebegin diyorlardi bende ısrarla hayir diyordum ama aynen rüya gibi diodum. daha sonra birisi benim ikizlerimin oldugunu gormus omzumda beyaz havlu varmis bu kisi beni dogru duzgun tanimio ogun tesbih cekmis dua etmis gece ruyasinda beni gormus...hep meyve goruodum ruyamda hatta komsu teyzeyle ruyamda bahcede gezioduk onun bahcesinden o hep gordugum meyveden verdi agactan koparip bana.daha sonra adet oldum tabiki ama bi 8 gun gecikme ile olmadan oncede iki gun boyunca kabizdim ve ole adet oldum hic oyle olmamistim...1 mayista adet oldum.. ve bu hafta pazartesi gecesi rüyamda kiz bebek gordum ruya cok deisikti ama bebegi emzirdigimi hatirliyorum....bikac kisi ben de emzirirken gordum hamile oldugumu ogrendim dedi. acaba olabilir mi boyle bisi yasayan varmi?
Evet ben hep sağ mememden emziriyordum defalarca kez kız evlat evlatlık edinmişim falan bölr rüyalar

Canım bende gördüm bu ay erkek bebegim var rüyamda emziriyorum ama sonra kaçırıyolar bebegimi deliye dönüyorum bu hastalandim bebek yok tek tuhaf olan şey adetim 6 gun suruo 3 haziranda olMAM lazım ama 1 de oldum ayin ve 3 gun sürdü

Back
X