- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canim insalllah saolSağol canim, her isteyene nasip eder inşallah![]()
hayirlisi cnm insallah cok yakinda gelir uzulmeBenim de esim gecen ay gormuş. Biz el ele esimle yürürken bi adim gerimizde bir erkek cocuğu geliyormuş. Eşim hadi cabuk gel demiş cocuk el kaldirip sonra sonra demiszaten gecen ay fos cıktı
amin cok saolunAmin canım sağolasın. Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inşallah
cok guzel . rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insalllahBen hamile oldugumu ögrenmeden rüyamda beyaz at gördüm bi kac gün sonra hanile oldugumu ögrendim beyaz at murada ermek demekmis
hayirlisi cnm gonlunden ne geciosa o olsun insallahSabaha dogru kendimi ayna kardisinda siyah saçlı siyah biyikli yakisikli bir erkek olarak gordum aynadaki sureti cok begeniyordum neden erkeğim diye yadrgamadim da hadi hayırlısı inşallah
İnşallah Can'ım ,Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir Bebek nasip etsin :)bende goruom iste hayirlisi bakalim .. saglikla gelsin bebisin insallah..![]()
amin canim cok saolİnşallah Can'ım ,Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir Bebek nasip etsin :)
hayirlisi cnm saol. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinbende bebişimi önce ruyamda gördüm eşimde görmüş aynı zamanlarda. Allahm isteyen herkese nasip etsin
ay hayirlisi cnm ya. dunde baska birini hamile gordum...hayirlisi insallah saol cevabin icin rabbim kucaginada almayi nasip etsin..Bende rüyamda bebek emzirdiğimi görmüştüm![]()
bende çok rüyalar gördüm ve o ay hamile kaldım ama hamile kaldıktan sonra çok daha farklı rüyalar gördümmerhaba
rüyasında bebek emzirdiğini görüp hamile kalan varmi?
ben gecen ayda ruyamda bebek gormustum israrla senin bebegin diyorlardi bende ısrarla hayir diyordum ama aynen rüya gibi diodum. daha sonra birisi benim ikizlerimin oldugunu gormus omzumda beyaz havlu varmis bu kisi beni dogru duzgun tanimio ogun tesbih cekmis dua etmis gece ruyasinda beni gormus...hep meyve goruodum ruyamda hatta komsu teyzeyle ruyamda bahcede gezioduk onun bahcesinden o hep gordugum meyveden verdi agactan koparip bana.daha sonra adet oldum tabiki ama bi 8 gun gecikme ile olmadan oncede iki gun boyunca kabizdim ve ole adet oldum hic oyle olmamistim...1 mayista adet oldum.. ve bu hafta pazartesi gecesi rüyamda kiz bebek gordum ruya cok deisikti ama bebegi emzirdigimi hatirliyorum....bikac kisi ben de emzirirken gordum hamile oldugumu ogrendim dedi. acaba olabilir mi boyle bisi yasayan varmi?
Ne goruyordunuz meselabende çok rüyalar gördüm ve o ay hamile kaldım ama hamile kaldıktan sonra çok daha farklı rüyalar gördüm
Oğlumöun oldunu görmüştüm mavi minik miink patikleri yıkayıp ipe astığımı gördüm ve hep cinsiyeti öğrenene kadar hep erkke mavi doktor kız dedi hayır yanlış dedim başkla doktora gittim ve gerçekten erkkenmiş hissettirdi Rabbim valla içime ve şuanda eşime benzeyen kara kaşlı kara gözlü minik bir oğlan görüyorum hep bakalımNe goruyordunuz mesela
Hayirli olsun cnm hamileligin rabbim guzel bir doğum nasip etsin bana da dua edinOğlumöun oldunu görmüştüm mavi minik miink patikleri yıkayıp ipe astığımı gördüm ve hep cinsiyeti öğrenene kadar hep erkke mavi doktor kız dedi hayır yanlış dedim başkla doktora gittim ve gerçekten erkkenmiş hissettirdi Rabbim valla içime ve şuanda eşime benzeyen kara kaşlı kara gözlü minik bir oğlan görüyorum hep bakalım
çok sağol canım Allh razı olsunHayirli olsun cnm hamileligin rabbim guzel bir doğum nasip etsin bana da dua edin