Merhaba hamile kalmadan önce ruya gormusmuydunuz?

Sabaha dogru kendimi ayna kardisinda siyah saçlı siyah biyikli yakisikli bir erkek olarak gordum aynadaki sureti cok begeniyordum neden erkeğim diye yadrgamadim da hadi hayırlısı inşallah

Sabaha dogru kendimi ayna kardisinda siyah saçlı siyah biyikli yakisikli bir erkek olarak gordum aynadaki sureti cok begeniyordum neden erkeğim diye yadrgamadim da hadi hayırlısı inşallah
hayirlisi cnm gonlunden ne geciosa o olsun insallah

merhaba
rüyasında bebek emzirdiğini görüp hamile kalan varmi?
ben gecen ayda ruyamda bebek gormustum israrla senin bebegin diyorlardi bende ısrarla hayir diyordum ama aynen rüya gibi diodum. daha sonra birisi benim ikizlerimin oldugunu gormus omzumda beyaz havlu varmis bu kisi beni dogru duzgun tanimio ogun tesbih cekmis dua etmis gece ruyasinda beni gormus...hep meyve goruodum ruyamda hatta komsu teyzeyle ruyamda bahcede gezioduk onun bahcesinden o hep gordugum meyveden verdi agactan koparip bana.daha sonra adet oldum tabiki ama bi 8 gun gecikme ile olmadan oncede iki gun boyunca kabizdim ve ole adet oldum hic oyle olmamistim...1 mayista adet oldum.. ve bu hafta pazartesi gecesi rüyamda kiz bebek gordum ruya cok deisikti ama bebegi emzirdigimi hatirliyorum....bikac kisi ben de emzirirken gordum hamile oldugumu ogrendim dedi. acaba olabilir mi boyle bisi yasayan varmi?
bende çok rüyalar gördüm ve o ay hamile kaldım ama hamile kaldıktan sonra çok daha farklı rüyalar gördüm

Ne goruyordunuz mesela
Oğlumöun oldunu görmüştüm mavi minik miink patikleri yıkayıp ipe astığımı gördüm ve hep cinsiyeti öğrenene kadar hep erkke mavi doktor kız dedi hayır yanlış dedim başkla doktora gittim ve gerçekten erkkenmiş hissettirdi Rabbim valla içime ve şuanda eşime benzeyen kara kaşlı kara gözlü minik bir oğlan görüyorum hep bakalım

Oğlumöun oldunu görmüştüm mavi minik miink patikleri yıkayıp ipe astığımı gördüm ve hep cinsiyeti öğrenene kadar hep erkke mavi doktor kız dedi hayır yanlış dedim başkla doktora gittim ve gerçekten erkkenmiş hissettirdi Rabbim valla içime ve şuanda eşime benzeyen kara kaşlı kara gözlü minik bir oğlan görüyorum hep bakalım
Hayirli olsun cnm hamileligin rabbim guzel bir doğum nasip etsin bana da dua edin

kızlar persembe gecesi ruyamda adet oldugumu gordum :(((ayni gun kahverengi akıntım vardı sıvı şekilde sabah ic camasirima gelmis sonra peceteye geldi.. ve devami camur seklinde lekeler adet te olamiyorum bel agrim ve kasık batmam var :(( ne olucak bu halimmm benimmmm

Back
X